Oznámení

Collapse
No announcement yet.

46. Mogul Rallye Šumava Klatovy 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 46. Mogul Rallye Šumava Klatovy 2011

15. – 16. dubna 2011: článek
    Historic Vltava Rallye se pojede jako samostatná soutěž na podzim: článek
    PAMK na facebooku

Re: 46. Mogul Rallye Šumava Klatovy 2011

To je rychlost,p.Babka už má 100% jistotu FASem schváleného termínu?

Komentář

Šumava a Vltava zvlášť? Jestli je to pravda, tak z toho nadšená nejsem...
      I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Vzhledem k tomu, že pořadatelé už museli odeslat požadované termíny rally zařazených do ME a evropských pohárů na FIA (což mi potvrdil pořadatel jiné soutěže MMČR), a pořadatelé ME historiků se spolu scházejí a termíny si navzájem odsouhlasují tak, aby si nekonkurovali, lze s 99% procentní pravděpodobností tento požadovaný termín pokládat za správný.

Komentář

V článku se píše "....že Německo nemá vlastní mistrovství v rally.." Trošku té větě nerozumím. Ono se nejezdí mistrovství Německa?
          Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Já taky tomu nerozumím ale myslím si že má.Možná chyba v článku.

Komentář

V roce 2006 se německé mistrovstí rozpadlo na ADAC Rallye Masters a Deutsche Rallye Serie a tak vlatně oficiálně německé mistrovstí neexistovalo a nebyl žádný mistr Německa, nebo byli dva najednou
              Jenže v roce 2007 se zase začalo jezdit Deutsche Rallye Meisterschaft, takže pánové v Klatovech trochu zaspali

Komentář

Tak se omlouvám za chybu v článku ale chyba je v autorech toho článku.Mýlit se je lidské.

Komentář

Na Šumavě aby se mýlili ? Tam jsou dokonalí pořadatelé v čele s Babkou a Pospíšilem.
                  Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Mě to je celkem jedno. Pojedu se podívat jak na Šumavu, tak i na historiky. Aspoň se příští rok ukáže, kolik příjde ke tratím fanoušků, když nepojedou historici a bude tak slabé pole jako letos.
                    Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Taky mi to je jedno , pokud bude čas tak se pojedu podívat na Šumavu ale na historiky ne. Já mám proti p. Pospíšilovi averzi , protože jsem jednou na RZ dojel chlapa na motorce , tak jsem to hlásil v radiobodu,tam si ze mne dělali pr..lky a najednou nás dojel stříbrný renault , já si myslel že to je Kačka Trojanů, ale ono to bylo civilní auto a najednou odbočilo v křižovatce mezi diváky a odjelo (dokonce to i někdo nafotil),diváci i pořadatelé koukali a nevěřili.V cíli RZ jsem to nahlásil vedoucímu RZ a po skončení závodu jsem podal protest a aby se to ututlalo , tak mi p.Po.p.šil slíbil že příští sezonu nebudu platit startovné které jsem stejně zaplatil a při formálce mi řekli že mi to bude vráceno (vráceno nebylo nic). Byla kolem toho docela šou.Tenkrát Vl. Dolejš se mnou točil ihned rozhovor a stejně jsem další rok platil startovné. Tak od té doby tyto lidi nemusím a asi nejsem sám.
                      Naposledy upraveno Koukola Josef; 10-08-10, 21:40.
                      Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Josef : to je ale celkem hnus hold ****** jsou všude
                        Naposledy upraveno WRC_com; 10-08-10, 21:43. Důvod: Poslední příspěvky se necitují!!!

Komentář

Obávám se, že Vltava bude kolidovat s legendama v San Marinu . Jestli se teda na jihu pojede ve stejném termínu jako je zvykem.
                          FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Původně odeslal WRC_com Zobrazit příspěvek
                            Mě to je celkem jedno. Pojedu se podívat jak na Šumavu, tak i na historiky. Aspoň se příští rok ukáže, kolik příjde ke tratím fanoušků, když nepojedou historici a bude tak slabé pole jako letos.
                            spíše se ukáže jak málo nás bude na Vltavě... a Babka s Pospíšilem budou mít argument proč to jezdit dohromady.
                            Slyšel sem i silácké řeči že tratě nebudou stejné pro šumavu a vltavu tak se necháme překvapit ne?
                            Jak si budete přát platit ? Převodem, hotově nebo krabicí ?

Komentář

Rosťa: Tak pokud budou obě tratě jiné, tak se opravdu nechám překvapit. Každopádně letošní formát nebyl vůbec špatný, takže mě trochu mrzí, že se to nepojede zároveň. Ale co, na ty tratě sem opravdu zvědavý.
                              Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Working...
                              X