Re: 46. Mogul Rallye Šumava Klatovy 2011
Já na to nekoukám, černobíle, už jsem to napsal mockrát. Já prostě nevím, jestli jet, nebo nejet. Fakt to nevím, ale když jezdci odevzdají výkaz, tak co chcete jet? Jak a s kým? Rallye bez posádek se tak nějak pořádat nedá? Jak jim přikážete startovat? To taky nevím...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
46. Mogul Rallye Šumava Klatovy 2011
Collapse
X
-
Novej nevymlouvej se.Seš jak člen nějaký strany nachytanej na švestičkách.Jinak počkej si,až ti obtisknu galusky na záda.Ale vážně.To co tu napsal Kavárník je docela zajímavej postřeh.Ještě můžu přidat,že ráno,když uklízeli kluci na Vimpersku a Sušicku trať,tak vysvětlovali divákům co přijížděli z daleka,že je Šumava zrušená.Nepřejte si slyšet ty slova.Jeli přez noc o zrušení nevěděli.I takový věci jsou problém,kterej pořadatel nemohl ovlivnit.Nejde koukat na všechno jen černobíle,ale zamyslet se i nad dalšíma souvislostma.
Naposledy upraveno starej pes; 16-04-11, 17:32.
Zanechat komentář:
-
pro starej pes
Ano taky jsem to viděl včera před 23 hod v televizi na Sport 5 - Skylink - Report . video z té rány a to ještě 2x opakovaly + další věci okolo . Dávali to chvíli po Valašské rallye 2011 . Každý na to asi má jiný názor a kde je hranice bulváru a senzacechtivosti ? Je pravda , když jsem jezdil kdysi před 30 lety tak Toužim , Plzeň, Týn nad Vltavou - kopec a když se tam někdo zabil na RZ , tak jsme si počkali 4-5 hod do vyšetřený před RZ i v zimě v riflích a v krátkém tričku a pak se jelo dál .Otázkou je co je správný - sám nevím, ale je v tom hodně peněz , nejen pro jezdce a pořadatele , ale diváci , ubytování , stánkaři co navařili atd. a vše okolo . Já by se přikláněl na kompromisu. Pokud se něco stane , tak jen ten konkrétní den vynechat . 100 lidí 100 jen názorů.
Zanechat komentář:
-
Myslíš? Tak to upřesním, já reagoval na tu poslední danovu nedokončenou větu, ale s ohledem na adminy jsem ji nechtěl citovat, to jsem ale netušil, že mě o pár vteřin předběhneš. Ten tvůj galuskáč je holt rychlejší...
Zanechat komentář:
-
Novej. Ale ve tvojem předešlým příspěvku č.945, máš jinej názor!!
Zanechat komentář:
-
ano dane, řekls to přesně...
Zanechat komentář:
-
Tak my se dohadujeme o etice a teď v Reportu na TV Sport5 proběhla ona událost ze Šumavy v celé parádě.Od videa z havárie,po vyproštění.Věčně pomlouvanej bulvární Blesk a Nova,nepřekročily rámec slušnosti a stanice závodníka Tondy Charouze,odvysílá všechno v celej parádě.Tak o čem se tady vedou věčný dohady,se může každej sám zamyslet.Kde je hranice bulváru a senzacechtivosti.
Zanechat komentář:
-
Vím, že to sem nepatří, ale před dvěma lety se nám stala smrtelná nehoda při Nepomuckém Trojúhelníku. (Historické silniční motocykly). Byl to rok tragických nehod nejen při rallye, ale i při motocyklových závodech na přírodních tratích. Byla neděle, krásné počasí, lidé přicházeli v hojném počtu. Při druhé jízdě z deseti se stala ona tragická nehoda. Její vyšetření a vše kolem trvalo asi dvě hodiny. Poté se mělo rozhodnout co dál jezdci byli tak půl napůl jet, skončit. Diváků cca 2000. Od Ječmínka z prahy přišlo doporučení dále nepokračovat. Ten rok jsem nedělal ředitele závodu, ale stejně jsem se o vše staral, ředitel byl pouze kosmetickej a nikdo nechtěl rozhodnout. Tak jsem to vzal na sebe " řekl jsem jim něco v tom smyslu, že je strašné co se přihodilo, že závody nepořádáme proto, aby na nich umírali jezdci,.....
Závody dojedeme z piety ve zkrácené verzi na šest kol místo deseti, kdo nechce dále pokračovat, že mu vrátíme část startovného." Zhruba tři hodiny od nešťastné události jsme začali opět jezdit a na start se postavilo cca 95% závodníků. Po závodě mi řada jezdců poděkovala za to, že se závod odjel.
Když jsem toto rozhodnutí udělal byl jsem celej sesranej strachy o to, aby se již nic dalšího, jakákoliv nehoda nestala.
Nevim vlastně co jsem tim chtěl říct snad to, že ..........Naposledy upraveno dan krob; 15-04-11, 13:27.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Luky_CZ Zobrazit příspěvekTa Toužim nebo Plzeň, to byla ta 120S Rallye čelně do stromu?
Zanechat komentář:
-
Ta Plzeň o které píšu byla vlastně střechou do stromu přesně na přední sedačky. To auto nemělo buď přední rám nebo byl z takových těch trubiček co se tenkrát dělal a podle hlavního oblouku se střihlo.....
Byli jsme první kdo tam přijel....
Byla to 120 S.
Když o tom přemýšlím, vlastně asi byly rány obě - jak píše Pes o Toužimi tak tahle Plzeň.
Po té Toužimi se začaly psát do licencí Z a první rok nešlo řídit "silný" auta třeba právě A2 1300.
Mohli jste jezdit s A1 bez omezení a A2 do 600 - nebo kolik byla ta třída pro Trabanty.
Roky se mi pletou - ale v 79 a 80 jsem jezdil jako mechanik s Vojtěchem a Engem a na konci 80 jsem pořizoval právě 120S a ještě na konci 80 roku jsme s ní vyjeli. Proto si myslím, že ta Plzeň byla květen 81. "Deníček" jsem si nevedl, takže bez záruky....
Zanechat komentář:
-
Ta Toužim nebo Plzeň, to byla ta 120S Rallye čelně do stromu?
Zanechat komentář:
-
Stane, byla to Plzeň 1980, určitě, pak se jela pod mlhou RZ Úterý Světec Olešovice a u Světce jsme v té mlze udělali hodiny... to vím na 100%....
To byly taky smutné roky... Ta Toužim, za rok diváci v Klatovech, pak Plzeň... to tenkrát zakázali jezdit rychlostky přes vesnice, takže se jela RZ 3 km, pak přejezd přes vesnici a za vesnicí zase RZ.....
Zanechat komentář:
-
pak byl stejnej průser v Plzni v roce 80 nebo 81,
ale spíš 81, vím že první RZ po restartu byla trať kopce v Úterý.
je to dávno
Zanechat komentář:
-
Ne.Bylo to v Toužimi 1978 a RZ se startovala v Třebouni.Psal sem že na to nezapomenu.Byl to můj druhej start a průser.Tenkrát sem přemejšlel že toho nechám,protože sem měl dvě malý děti.Ale nějak se mi to končení vymklo z ruky.
Zanechat komentář:
-
Bylo to v Plzni, taky jsem tam stál. Bylo to docela hustý.
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: