To je dost divný,ZU ani harmonogram není,jak vlastně dopředu musí být toto zveřejněno?Ví někdo z místních co tratě,chystají se nějaký změny ,nebo se to pojede jako loni?
Ta musí být podle foršriftu 12 dní před závodem, 8 dní před startem už musí být zveřejněný oficiální seznam přihlášených. Ale víme jak to u nás chodí, ne každý to musí dodržovat...
Jojo trať bude identická jako loni. Loni jsem toho hodně projel, takže vím, kde jsou místa dobré a kde to naopak stojí za nic. Všas dodám info
To bude fajn, když dodáš info, kde to stojí za to... já projel jen RZ H. Město a až tak závratně se mi nelíbila a vlastně celkově se mi stavba rychlostek až tak nelíbila a tajně jsem doufal v obměnu... Nepodařilo se, nedá se nic dělat.
Tak pro ty,kterým se nechce pročítat ZÚ,mapy budou zveřejněny 30.9. tj za dva týdny ve čtvrtek.Ale to je asi zbytečné,protože tratě jsou naprosto totožné s loňskými.Jediné co se asi změnilo tak je přejezd z RZ3 do servisu je o 7 km kratší?Jinak ten je také na stejném místě jako loni u sportovní haly.
Jinak k těm tratím. Letos se tady v okolí Šternberka dělá kanalizace a mnoho cest je rozkopáno. Je vůbec štěstí, že se jede alespoň tak, jak loni. Např. přejezd v obci Hlásnice, kudy jezdci pojedou na první RZ je teď totálně rozkopaný a dva týdny před soutěží dostane tento úsek nový povrch. RZ Dálov, která se jela před dvěma a více lety se letos také kvůli kanalizaci nemůže jet. Takže letos obzvlášť těžké podmínky pro stavění tratí, naopak příště by se mohlo jet na pěkných nových úsecích.
Komentář