Oznámení

Collapse
No announcement yet.

alza.cz - Partr Rally Vsetín 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: alza.cz - Partr Rally Vsetín 2010

Kolem Tondy se motali lidi od JM, ale je možné, že jede s Fabií od K.I.Tu. Auto je celé bílé.

EDIT: Beru zpět. Koukám na fotky a je to SPZ 14R 0170, tím pádem je to od KITu. V tom případě mi přijde divné, co tam dělali lidi od JM.
    Naposledy upraveno WRC_com; 22-10-10, 20:01.
    Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Já nevím ale nepsalo se někde že K.I.T Fábii prodává?

Komentář

Ano auto je na prodej.....
        http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
        Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

A. Tlusťák (st. č. 82) odstartuje pátý. (Posun se dal čekat...)

Komentář

Posun se musel stát , protože má prioritu ASN.
            Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Viděl jsem na benzince ve Vsetíně vůz s promáčklou střechou, jestli se nepletu, byl to Král (č. 40).

Komentář

Dotaz do pléna: Dopouští se něčeho člověk, který úmyslně vjede na motorovém vozidle na trať RZ a řečeno dopravní terminologií ohrozí i omezí závodníka? Případně kdyby kvůli němu soutěžící havaroval a zničil auto, nebo něčí majetek, mohl by být ten člověk nějak postihnutelný?

Škoda, že ta svině s kroskou, která skřížila trať myslím, že číslu 110 před cílem 4.RZ nevyjela přes trať o 100metrů dřív, kde stáli walachien ultras a kde jsem zrovna procházel, z tama by toho hajzla odnášeli po kusech (jeho i motorky)

Komentář

Na YT jsou už záběry z RZ 4, z Horní Jasenky: Rally Vsetín 2010 – TV Valašsko

Komentář

Takže před dvěma hodkami jsem se vrátil z prosluněnýho Vsetína.Co se týče počasí v tomto ročním období dávám 1-!-1 st.Celsia bylo v ranním předstartovním servisu,obsluze jedinýho stánku dáván čistou nedostatečnou (bylo zavřeno).RZ2 sjezd ze Santova,málo lidí,zakázaný prostory u dřevěnýho RD i na relatívní rovině,kde se léta mohlo stávat.Takže jsme zkončili ve výjezdu z esíčka nalevo u bříz.Super průjezdy celé špičky i později kitů Svačina,Vrkoslav,Galia.Vrátili jsme se tam i po druhým servisu na RZ8.RZ4+RZ6 nejnavštěvovanější místo nad Růžďkou,kde se potkávají obě RZty.Letos konečně jsem trefil správnou lesní cestu a za občasného nadávání mé staré (manželky) jsem vyjel až nahoru.Koukatelný místo (nálet a levá 180)se nám snažil zatrhnout bezpečnostní delegát p.Rigner?Byl dost neoblomnej a na chvíli nechal RZtu i zastavit.Naštěstí lidi dostali rozum,vyklidili únikovku a přilehlé okolí,takže se jelo dál.Z mýho pohledu Vsetín super soutěž a krásná ostrá tečka za letošní sezonou!!!

Komentář

Jedna perlička:
                      M.Křemen by si příště měl pořádně zajistit auto. Tentokrát měl štěstí a auto zůstalo stát na mezi cca 10m od původního místa. Mohlo to dopadnou klidně i hůř (bylo to u padáku nad Růdžkou). Každopádně byl to zajímavý pocit vidět auto, jak si jede a potom zjistit, že nemá řidiče A docela rád bych pak i viděl Michalův obličej, když zjistil, kde mu stálo auto
                      Just Rally

Komentář

Pěkné závody, hodně dobrých průjezdů, počasí na říjen OK. U nás stánek langoš, klobása, káva, čaj, grog, svařák, limo, točené pivo… Takže v pohodě.
                        Jde to rychleji, než jsem čekal.

Komentář

Tak Vsetín se hodně vydařil. Počasí až na ranní kosu super. Stáli jsme na RZ1. Nejdříve na výjezdu z vracáku v Horní Jasence, potom na 2 průjezdy u úzkého náletu právě k téhle zatáčce. Ve vracáku měl ve všech třech průjezdech ten samý problém Pokorný s Imprezou, když se pokaždé skoro přetočil. Moc pěkně jel Melichárek, Tomaštik a Tlusťák. Grzyb nezáživně ale rychle. Smekal jsem ale po výkonech Galii a hlavně Vrkoslava. Nalítávali tam líp, jak někteří z Lancerama. Ve třetím průjezdu dělal hodiny Křemen. Hodně divoce jel i Šimurda se 130 LR.
                          S pořadateli nebyl žádný problém.
                          Naposledy upraveno Marek Petráš; 24-10-10, 06:36. Důvod: Špatné jméno :)

Komentář

Pár video záběrů, které jsou pořízeny foťákem na RZ1 a RZ4:
                            Rally Vsetín 2010 – RZ 1 & 4
                            Jde to rychleji, než jsem čekal.

Komentář

tak doma z Vsetína a jsem absolutně spokojen. Konečně nám jednou vyšlo pěkné počasí, jelo se v tempu, nějaé ty ustáte krizovečky jsme viděli, co víc si přát Ohledně pořadatelů musím souhlasit s Márou, na Vesníku jsme narazili pouze na rozumné jedince se kterými nebyl problém...ohledně průjezdů, pomalu nejvíce potěšil Vraj, který u stodoly na RZ 7 udělal kolečko pro diváky, z dalších, jezdců startovního pole, předváděli pěkný sport Palič, Syky, Brynda, Lumír Galia se s tím taky nemazal(holt mistři A5 se poznaj) a ještě jeden nádherný průjezd předvedl u stodoly Šimurda...
                              a ještě doplnění o 2fotky výletujícího Kubase
                              Naposledy upraveno kure; 23-10-10, 19:09.
                              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Letošní ročník velice pěkný,počasí super atmosféra taky,tratě notoricky známé ale pořád se je na co dívat a stále hledat nové ůseky.jen takový postřech okrajově-pořadatelé a diváci v pohodě hodně dobrý Melichárek a Silvero a co dodat k Tomaštíkovi?nikdy jsem v tom nejel a nepojedu a proti této posádce nic špatného nemám ale nová a silná technika nad jejich síly... .)

Komentář

Working...
                                X