Oznámení

Collapse
No announcement yet.

alza.cz - Partr Rally Vsetín 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: alza.cz - Partr Rally Vsetín 2010

Jen tak na okraj, v sobotu jsem si udělal print screen z Rally-Base (přišlo mně to trošku zajímavé, ale byl to jen překlep), ta chyba tam totiž původně byla také...

Komentář

willy2.0:Já mám u přehrady chatu takže to tam znám a je to fakt technická RZ a všichni jezdci si ji chválí.
      Citroen Xsara KIT CAR...
      ...BEST RALLY CAR!

Komentář

Já to nikomu nevyvracím, usoudil jsem z videa a byl to blbej úsudek tentokrát
        Škoda, že někteří neumí zareagovat normálně, ale musej z druhýho hned dělat pitomce

Komentář

To nejlepší ze Vsetína z onboardů zde.
          Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Pár fotek od mého zatoulaného bráchy:
            Aktuální zpravodajství z České republiky, regionů a ze světa. Video reportáže, články a rozhovory z online redakce Televizních novin TV Nova.
            RBRplus

Komentář

No taky tu mám pár fotek , i když jen ze servisu. Na startu 8.RZ jsem točil , ale ještě nezpracoval , můžete mě vidět i na on-boardu Drotára vlevo na startu u toho žlutého sloupu v zelené bundě, no a pak i ve Světě motorů hned na začátku , taky s kamerou v Horní Jasénce /mám ja to ale štěstí , že mě někdo taky točí ! /

Komentář

No tak už mám ty videa hotové a tady jsou odkazy :
                Závěr startovního pole na Vsetínské rally 2010 na RZ 4 ve vracáku v Horní Jasénce, kde mě natáčel i kameraman do Světa motorů (asi v čase 1:50).Já si zmýlil ...

Na startu RZ 8 - Bystřička , kde pořadatelé povzbuzovali Petra Vraje - předjezdce , ať ukáže , co dokáže EVO 10 !

A ten silnější pán na tom záběru se skupinkou diváků je onen kameraman , který mě natočil a jsem ve Světě motorů , asi v čase 1:50 od začátku v tom zeleném oblečení od Škoda teamu Kopecký a s kamerou / mimochodem nevíte někdo s kým to mluvil ? Prý je to mistr republiky ,ale v které třídě ?/

Komentář

Working...
                X