Jestli má Trněný 2 nebo 3 oktávky tak to nevím, ale tuším, že jen 2. A Fábie má dvě. Kdo byl na želechovickém posezení, tak tam byl Drotár i Pantálek a Pantoš říkal, že má opaTrněný dvě Fabky. No ale já jsem napočítal ,,jen,, 5 WRC. A hodně mě těší, a doufám, že to klapne Melichárek/Lasevič - Mitsubishi Lancer WRC 05. Ve Vyškově jel velmi pěkně.
P.S. Moc prosím, aby mi někdo popsal, případně dal odkaz na mapu na ten sjezd o kterém mluvím. Jsem sice Zlín, ale tam vůbec netuším kde to je. Díky moc
Štěpánek mohl poslat přihlášku ještě před Jeseníkama a nemusel čekat, že dá ránu. Objevil se v seznamu, ale pravděpodobně přišla omluvenka z jeho strany.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Štěpánek mohl poslat přihlášku ještě před Jeseníkama a nemusel čekat, že dá ránu. Objevil se v seznamu, ale pravděpodobně přišla omluvenka z jeho strany.
Ale ty letos (ani loni) rallye moc nesleduješ, viď? Použij oblíbenou stránku http://www.ewrc-results.com/results_main.php a hned se dozvíš víc, než na co ses ptal
a proč by neměl, nebo nemohl mít
Samozřejmě, že mohl! To byla otázka, protože jsem věděl jen o dvou fábiích a nevěděl jsem jestli i oktávek má více!
Komentář