Sháním pro kamaráda program letošní Bohemky do sbírky, nestihl ho koupit, aspoň trochu zachovalý. Ideálně Brno nebo Dvůr Králové kvůli osobnímu předání, nebo kdyžtak i poštou při nějaké rozumné ceně. Kdyžtak se ozvěte na minibox@centrum.cz
Na příští Bohemku se nechstají jenom Češi, ale i Poláci a Němci. To jsem zvědav, co z toho nakonec bude! Akorát bych byl radši, kdyby to bylo o týden dřív, jede se 13. - 15. 7. 2012. To už zase mám jiné aktivity, ale snad to nějak půjde. Tak aby vyšlo počasí.
Unfortunately Rally Bohemia will not be a part of polish championship. Today our association announced 2012 Calendar - without Your Rally.
Maybe is due to, that Your organizers refused to add any of our rallies in first half of the season to Czech Championship.
Na příští Bohemku se nechstají jenom Češi, ale i Poláci a Němci. To jsem zvědav, co z toho nakonec bude! Akorát bych byl radši, kdyby to bylo o týden dřív, jede se 13. - 15. 7. 2012. To už zase mám jiné aktivity, ale snad to nějak půjde. Tak aby vyšlo počasí.
Tak počasí jak letos snad horší být nemůže,leda že by tak chcalo již v sobotu,nebo nedej bože už od pátku,pokud se opět pojede u Bondy!!Ten termín je i pro mne horší,poslední roky jsem Bohemku vždy spojil s dovolenou,vyjma sněžné 2009.Termín příštího ročníku v návaznostech na již zažité následné letní aktivity zbytku mojí rodiny se v této chvíli jeví jako dosti nešťastný!!
Komentář