Oznámení

Collapse
No announcement yet.

33. Rally Příbram 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 33. Rally Příbram 2011

33.RALLY PŘÍBRAM 2011
    23. - 24. září 2011
    Mediasport Mezinárodní mistrovství ČR v rally
    Citroën Racing Trophy CZ
    Mistrovství ČR v rally historických automobilů
    Pohár ČR

Naposledy upraveno kambiaso; 12-04-11, 18:29.
    AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
    Rally fans Pribram

Re: 33.RALLY PŘÍBRAM 2011

pořadatel má v plánu vrácení jedné divácky velmi vděčné rz,a spojení 2 rz v jednu velmi zajímavou a přitom náročnou rychlostku....
    Rally fans Pribram

Komentář

už jse na Příbram moc těšim,startovní pole bude hodně ruznorodé
      Sex?kdepak jenom rally

Komentář

Re: 33. Rally Příbram 2011

Skoro půl roku do startu a tady už někteří ví jaká bude startovka?
        Jediné,co v této chvíli aspoň trochu pořadatelům nahrává do karet je fakt,že z důvodu neodjetí Šumavy se budou započítávat všechny výsledky.Žádný se neškrtá,tím pádem posádky kterým ještě o něco půjde musí do Příbrami dojet.Jenže další mínus této soutěže je též to,že řada posádek lepí rozpočet soutěž od soutěže,takže na Příbram už nemusí zbýt chechtáky,nebo i sponzor nedá nasmlouvané peníze.
        Jelikož patří tato soutěž mezi moje nejoblíbenější,tak ji i letos mám ve svým plánu,ať bude startovat 30 nebo 70 aut.

Komentář

Startovku určitě namá smysl ted řešit,posádky už maj ívětšinou rozpočet,některé přislíbily účast,a některé naopak díky sponzorům,tu mohou jet,kdo a s čím,to nemá smysl řešit,nechme se překvapit....pravda je že počet posádek je u poslední soutěže MMČR vždy velkou otázkou...
          Rally fans Pribram

Komentář

Původně odeslal Michal Volf Zobrazit příspěvek
            startovní pole bude hodně ruznorodé
            Taky by mě zajímalo,co tím chtěl básník říct.
            Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Tak si přečti první post tohoto tématu a snad pochopíš co tím chtěl básník říci. Zkusím vysvětlit jak jsem ho pochopil já. Protože je podnik zařazen nejen do MMČR, ale také do Citroen Trophy, Historiků a také Poháru ČR tak se opravdu dá usuzovat na startovní pole, které bude fakt různorodější než na, do teď, odjetých podnicích. O tom kolik aut pojede se tam nepíše.
              http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Původně odeslal kambiaso Zobrazit příspěvek
                pořadatel má v plánu vrácení jedné divácky velmi vděčné rz,a spojení 2 rz v jednu velmi zajímavou a přitom náročnou rychlostku....
                Nahoď o jakou rz se jedná. Alespoň směr od Pb
                A to spojení dvou rz v jednu náročnou, by mohl být Vystrkov + Milín, ale už bylo ne?

Komentář

Původně odeslal kambiaso Zobrazit příspěvek
                  Doufám, že to budou Tochovice

Komentář

Taky bych byl rád moc za Tochovice,ale ty pravděpodobně ne.....
                    Víc říkat nebudu,je to v jednání,není nic jisté....
                    Rally fans Pribram

Komentář

Já jen doufam že už přestanou vymýšlet další nepřístupné RZ pro diváky(loni přibyla Klučenice-Klučenice)a spíš zorganizujou ty přístupné RZ!Když se chce někdo vracet tam kde se dřív jezdilo,nabízí se 1 RZ: Milešov-Klučenice,to by byla bomba...,a ne vymýšlet varianty který se nikdy nejeli a jsou naprosto nezajímavý a nepřístupný pro diváky a tvrdit že se rally vrací na starý tratě.

Komentář

tak Klučenice nebyla špatná rz,a už jednou jsme se tu o tom bavili,máš mnoho rally,kde jsou rz nepřístupný,u nás máš ještě VYstrkov,i když víme jak je to s nepřístupností,a jezdci si je pochvalují....Nech se překvapit,určitě ti s 1 rz udělají radost,ta je divácky velmi vděčná.Ono je hezké,co by jsi chtěl ty,já bych třeba chtěl zpět Strýčkovy radši než nějaký Milešov,ale k tomu je moc dlouhá cesta,někdy ani ta cesta tam nevede....lidé,starosta....
                        Rally fans Pribram

Komentář

Nj,bavily jsme se o tom..Myslím že by bylo dobrý kdyby se rally odehrávala na obou březích Vltavy,jako tomu bývalo,ale zatím tady převažujou jen RZ na levém břehu,Vystrkov se uchytil dobře,to já neřikam,stejně jako Smolotelská...,ale s Klučenice v tý lonský variantě to je slabá záplata

Komentář

To VencaH : Koukám, že jsi znalec :-).Tak to jistě víš, že RZ Milešov - Klučenice vedla po smíšeném povrchu, tj. asfalt-šotolina-asfalt. Střídání povrchu naše řády nedovolují, až na vyjímky (krátký spojovací úsek). Nehledě na to, že jezdci jsou proti (viz. komentáře k Hustopečím). A další, RZ Klučenice-Klučenice, byla přístupná - pěšky, anebo jsi se mohl nechat na RZ zavřít, stejně jako to diváci běžně dělají na MS.
                            Anebo poraď pořadatelům jak to mají dělat :-))

Komentář

Původně odeslal PEAT Zobrazit příspěvek
                              Doufám, že to budou Tochovice
                              Přesto, že mám Tochovice téměř u komína musím říct, že jsem je jako pecku rally Příbram nikdy nebral.
                              A k pořadatelům a novému vedení příbramské rally: přiznávám, že jsem z té změny měl určité obavy. Po dvou ročnících to vidím jako jednoznačný progres, který by přesně potřebovala Šumava.

Komentář

Working...
                              X