JaraKl:doufam ze pojede ale nwm nwm snad se stihne vylecit myslim ze oni sami jeste nevi na 100%jestli pojedou tak se prihlasili a pri nejhorsim by nejeli no jenom se bojim o auto aby dojelo do cile protoze horackou jel trneny s tou fabii co jel valda letos a opet mu to nedojelo
Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda-li nevíte kde bude situovaný servis?
Dál bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo nějaké bližší přehled o těchto místech na rztách - vracák na rz dalov-chabičov v Dolním žlebu a na rz jívová-těšíkov dívacké místo 1. Zajímal by mě výhled na trat, počet lidí, či možnost dostat se někam dále po trati na lepší místo. Ze štenberka budu dojíždět na rz na kole. Děkuju moc za rady
Supééér, tak v tomto případě o důvod víc proč se těšit na výlet do Štenberka. Doufám, že je to taky krok ke změně vozu posádky Pech-Uhel a že příští rok s ním budou závodit a bodovat ve velkém mistrovství
Bylo by to super
sakra, taky s tím mohl dojet raděj až do Vsetína ale opravdu jsem na Ašína s novou hračkou zvědav, jak si povede...ale vzhledem k restriktoru co to má, mám obavu, že starým WRCům, kor když se čeká ostrý boj o titul, bude těžce nestíhat
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Komentář