Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Autogames RallyShow Uherský Brod 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Autogames RallyShow Uherský Brod 2011

Stejně jako v loňské sezoně se i letos v půlce listopadu pojede v Uherském Brodě volný podnik zapsaný v kalendáři FAS AČR a to Autogames RallyShow Uherský Brod! V letošním roce je připraveno 7 rychlostních zkoušek o celkové délce zhruba 38 ostrých km. Opět se pojede v loňském roce velmi populární městský okruh, který prošel menšíma změnami. Velkou novinkou jsou ovšem dvě nové rz na Bojkovicku kde na jezdce čekají velmi pěkné a technické zkoušky! Naposled se na těchto rz závodilo před mnoha lety při Barum Rally Zlín. Poslední sekce se navíc pojede komplet za tmy, takže bude velmi zajímavé. Zkoušky byly schváleny a velmi dobře ohodnoceny zkušeným spolujezdcem a členem Asociace Jezdců Rally Petrem Grossem.

Start je naplánován na 13:30 v sobotu 12.11.2011 tradičně na Uherskobrodském Masarykově náměstí kde bude letos probíhat i technická přejímka, která se bude konat od 7:30 do 11:00. Servisní areál je proti loňsku přesunut za sokolovnu a na ulici U stadionu. Cíl RallyShow je naplánován na 19 hodinu také na hlavním náměstí v Uherském Brodě.

Re: Autogames RallyShow Uherský Brod 2011

Přidávám
    Oficiální stránky :http://www.rallyshow-ub.ic.cz/
    Časový harmonogram: http://www.rallyshow-ub.ic.cz/casovy...ogram_2011.pdf
    Zvláštní ustanovení: http://www.rallyshow-ub.ic.cz/sr_rallyshow_11.pdf

Mapy a seznam při. jezdců budou průběžně na ofiko stránkách.
    > ŠkodaMotorsport <

Komentář

No já jsem hlavně na tu naši Rudimovskou RZ hodně zvědavý.

Komentář

bill: ten Rudimov by měl byt současti i Přečkovic, ne???Bud v Přečkovicích start, nebo cíl...ale líbil by se mi tam ten cíl, prootže ten sešup z Rudimova do Přečkovic v těch zatáček u těch jabloní, třešní atd je fakt parádní:-)..a ty esíčka tam
        Lidé by se neměli bát své vlády. Vláda by se měla bát svého lidu

Komentář

Dneska vyšel k závodu RALLY GUIDE

Velmi očekáváně mapy RZ

Průjezdy Rz + divácké místa z kokpitu i záběry z venku( řazeno dle rz)

RZ1,4,7 Mestska

RZ 2,5 Rudice

RZ 3,6 Rudimov

Komentář

super marto doufam ze se vam to podari uz se moc tesim uz aby to bylo
            MH RACING

Komentář

super...RZ Rudice konkrétně ty Přečkovice mě moc potěšili, to esíčko u toho obchodu bude bomba:-)...je tam tolik na té RZ zajímavých míst, že budu snad házet mincí kam jít(Musela by to být ale mince, co má tak 6 stran)...např ten sešup do Přečkovic ty vracáky, nebo na konci Přečkovic ta "nenápadná" zatáčka doleva atd...ale zajímá mě ten "jump" v Kladné-Žilín, protože už několikrát jsem tama jel trochu rychleji a je to celkem mazec...a ta zatáčka za tím...ted fakt si jen vytipovat kam jít....

P.S. (jen tak mimo), přemýšlím, že bych udělal klobásky a vyudil je...Bylo by to v Přečkovicích kousek od toho diváckého místa v tom vracáku..bude tam i slivovička, možná i pivko tak kdo chce se může stavit...zatím je to jen "Fáze" jednání..

Komentář

me taky hodne zaujal ten skos sice sem tama nikdy nejel ale vypada to zajimave jinak se chci zeptat martina jestli bude mozne na strankach sledovat prubezne prihlasene nebo az po uzavirce vyjde komlet seznam?
                MH RACING

Komentář

Jojo Rz Rudice je opravdu moc hezká a jak říkáš těch míst tam je fakt hodně kam jít :-) I možností je hodně jak tu rz udělat.

Průběžný seznam přijatých posádek dávat nebudeme, ale během října budou tiskové zprávy kde se bude vždy nějaká posádka zveřejňovat. První přihlášky už máme a s hodně jezdci se jedná. Pokud by se podařilo aspoň část toho tak myslím, že ve startovce najdeme opravdu zajímavé a nečekané jezdce :-)

Komentář

a naznacit nic nechces?DD uz se moc tesim
                    MH RACING

Komentář

Jo klidně, že já pojedu tradičně s Mitsubishi

Komentář

a to wrc nic?
                        MH RACING

Komentář

Marek-rally : Šak Mitsubishi Lancer WRC, né?

Jinak i kdyby jsi jel s Enkem, tak je na to krásný pohled, jak jako jeden z mála jezdců jezdíš v těch zatáčkách bokem a pro diváky, tak si myslím, že to bude i tak smažba:-)

a jen tak mezi nama...Budou tam i nějací historici??Nemyslím tím, at mi řekneš konkrétně kdo, jen jestli je možné, že bychom viděli třeba nějakou 130, či Ivana:-)..(např. Bereši mi na Barum říkali, že by to teoreticky mohli jet...)

Komentář

No uvidíme startovat může dle ZU hodně vozidel a v K4 i historici, takže proč ne :-)

Komentář

Mapy odemě !
                              > ŠkodaMotorsport <

Komentář

Working...
                              X