Oznámení

Collapse
No announcement yet.

31. Valašská Rally 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: 31. Valašská Rally 2012

Mám neověřenou informaci, že „městká“ se pojede v Rybí. Dva průjezdy jim prý připadali málo a chtějí si toho trochu užít, tak jim na návsi udělají okruh...
    Teď zase vážně: tohle by jste někdo mohli snad i prozradit, pokud to víte.
    (Na druhou stranu pokud se to dozvím pět dní před závodem, tak mně to taky stačí.)
    I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

no tak to jsem zvědav, kdy to praskne, kde to bude... kdo ví, jestli to všechno není jen JPP a skutek utek...

Komentář

tak že by snad ANO ? http://www.i-novojicinsko.cz/valassk...m-zelenou-3920
        Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.

Komentář

Vypadá to, že jo..a jestli jsem správně pochopil,tak by se měla jet v sobotu
          Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Městská se plánuje ve Valašském Meziříčí. Rozhodně to JPP není. Vím, kudy trať má vést. Ale vzhledem k tomu, že 1/ sdělovat trať dopředu by nebylo fér vůči všem účastníkům, 2/ jsem povinován mlčenlivostí hlavnímu partneru soutěže, pochopíte, že nesmím víc opravdu nic sdělit. Navíc, je to vše ve stádiu příprav, povolení atd.

Komentář

a je to tu zase - vím kudy trať povede, ale nemůžu říct. No co se dá dělat, si počkáme...

Komentář

Takže myslíš, že by bylo lepší tady vypsat, že trať povede tudy a tudy? Super. A když si to pak místní najedou a ti, kteří jsou z druhého konce republiky ne, tak to bude fér, že jo? Buď máš smysl profair-play a pochopíš, co to je, nebo nejsi a s tím se pak musíš vyrovnat sám.
                Naposledy upraveno pejda; 16-01-12, 13:21. Důvod: poslední příspěvky se necitují!

Komentář

ano já mám smysl pro fair play, ale já nezávodím, já se jedu jen dívat... takže tohle už je na jezdcích, jestli budou tajně trénovat atd. Většina erzet je stejně notoricky známá a pochybuju, že bude někdo najíždět okruhovou zkoušku, vždyť to znáš, trefíš auto před sebou a stejně ztratíš.... Bylo to myšleno tak, že než tu napsat, že víš kudy trať povede, je lepší tu nepsat nic, protože většina z nás to tady sleduje z toho důvodu, že se něco dozví. Určitě není žádný přínos pro mě ani spoustu dalších, že tu někdo napíše, že ví, ale neřekne... To je jen můj názor, s kterým nemusíš a asi ani nesouhlasíš.
                  v každém případě díky za upřesnění města, zase můžu dál spekulovat! Juřinka je část Valmezu, ale asi bude jednat o něco jiného teda.

Komentář

Souhlasím se "zwerakem". Informace typu "vím, ale nemohu říct" má informační hodnotu nula.
                    GO Petter GO

Komentář

Reagoval jsem na to, že se objevilo info o Městské RZ a o Juřince. Tedy ještě jednou.
                      1/ Městská se připravuje, ještě není jisté, zda skutečně bude. Pokud se podaří ji realizovat, nepočítá se s lokalitou Juřinka.
                      2/ viz. "většina z nás to tady sleduje z toho důvodu, že se něco dozví." Promiň, že jsem dal info, že městská není jen planý kec, ale že se připravuje. Myslím, že alespoň nějakou hodnotu tato zpráva má. Více nebudu tady rozmazávat. pokud se chceš pobavit dále, jsem k dispozici přes soukr. zprávy.

Komentář

Pánové, naprosto nechápu, proč se čertíte. Je X týdnů do soutěže a vy se rozčilujete, proč někdo nenapíše přesně, kudy se pojede... K čemu to tak nutně potřebujete vědět???

Místo, abyste ocenili, že se dozvíte něco navíc, tak dotyčného ještě kritizujete. Kdysi se na foru dalo dozvědět plno zajímavých informacií, stačilo sledovat a pozorně číst - člověk se bez problémů dovtípil...
                        Dnes, když někdo nenapíše konkrétní informaci a pokud možno nepodtrhne to důležité, tak je hned zkritizován... Proto taky mnoho z těch, kteří měli dobré informace a byli ochotní "aspoň naznačovat", už raději nepřispívá.
                        Zkuste někdy radši víc číst (získávat informace - třeba i kousek po kousku) a méně psát (myšleno kritizovat někoho, kdo "pustil" aspoň nějakou informaci). Protože příště se už třeba nedozvíme nic...
                        www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

Padly tu dotazy:
                          Bude městská vložka?
                          Bude to Juřinka?
                          Ve kterém městě se pojede městská vložka?
                          Sabotage odpověděl:
                          Ano bude, nebo spíš, dělá se na ní, trať není definitivní.
                          Nebude
                          ValMez
                          Čtvrt roku před startem informací dost, víc stejně o moc není, když se vše dolaďuje a schvaluje. A za tuto mu nadáváte? Být na jeho místě, tak se na vás příště ... (doplňte jeden z citátů Cimrmanů)
                          Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

..dokonce věřím, že kdyby napsal, že to bude třeba (napíši první co mě napadne) u Hrachovce, tak tam už dnes, možná zítra, nejpozději pozítří pojedou první auta.
                            Aneb jak psal Novej, až bude příště někdo požádán o informační „rekonstrukci“, tak...: http://www.youtube.com/watch?v=pamxj...ilpage#t=1743s (P.S. S Weigelem to mám radši...)

Komentář

Jen si dovolím tipnout,že by se mohlo jet přes MEZIŘÍČSKÝ AUTOBUSÁK,ovšem jak chcou udělat městskou RZ-tu,když Val.Mez protíná hlavní tah na Hranice n. Moravě (Ostrava,Olomouc...) a Slovensko... To bude asi hodně složité.....

Komentář

placko, vždyť není řečeno, jak bude vypadat, třeba se pojede přes hlavní tah a pro zpomalení každá posádka udělá na každém kruháči dvě kolečka
                                Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Working...
                                X