Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Barum Czech Rally Zlín 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Barum Czech Rally Zlín 2012

31. 8. - 2. 9. 2012
    Official website of Barum Czech Rally Zlín, a round of the FIA European Rally Championship

IRC, ME a MMČR

Je nejvyšší čas založit téma k letošní Barumce.
    Majitel exkluzivních práv na zakládání témat o Barumce.

Re: Barum Czech Rally Zlín 2012

Už mě to napadlo minulý týden , když jsem mluvil s Regnerem . Netroufl jsem si , protože jsem tušil že do toho půjde ožrala z autobusáku a tušení bylo správné . Tak co můžeme očekávat od letošního závodu ?
    Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Ožrala se zachoval přesně dle svého podpisu.A očekávat můžeme opravdu silnou řežbu až budou kameny lítat.A to budou!(kdo zná ty silničky jistě ví)
      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Tak to jsem nečekal , že se takto rychle ozve hujer . Kameny lítat budou určitě , ale co jiného bude nového , kromě novej ?
        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

"Novej" se bude určitě nejdříve zajímat kde bude šejk a kde se budou dát koupit programy,jako každý rok,že Mildo
          Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

A taky určitě , kde budou klobásky nebo párky . Myslím si že Milan se bude zajímat o něco jiného . Docela se na tu Barumku těším a jsem zvědavej na její obsazení . Jenže Barumka je ještě daleko .

Komentář

Daleko, nedaleko, o šejku už by se mělo začít diskutovat....
              www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

A hlavně, bude nějaká nová RZ?

Komentář

Určitě bude opět 80% nových RZ jako každej rok.... (takže otočený loňský )
                  FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Jak to vypadá s tím Pržnem??? Kéž by se jelo.

Komentář

myslíš jako: Prženské paseky - Mikulůvka - Lázy - Kateřinice ? to by se mi líbilo,protože by mi to jelo kolem chalupy

Komentář

Tak Pržno se určitě nepojede... Už jenom z toho důvodu,že majitel cca 300m pozemku (místní komunikace) zkrátka nechce o rally ani slyšet... ale tož třeba nás letos někdo překvapí... ;-)

Komentář

Zacatek unora Barumka za dvermi a mame stale spoustu nejasnosti prijede Ogi a kapo Sainz s Fabcama nebo nejaky jiny bombonek ? hehe jo a kde ze bude ten shejk ?
                          https://forum.ewrc.cz/core/images/sm.../smile_big.gif

Komentář

Zrovna nedávno jsem myslel na ožralu a jeho "svaté právo" zakládat vlákna o Barumce, že by ho tu už měl hodit. A ejhle už tu to žije. Pánové, tak už jste probrali nové RZ co se pojedou, kvalitu párku,klobás a piva, takže je na čase aby tu někdo už pověsil startovní listinu

Komentář

nestraš se startovkou, nebo to nějaký "šílenec" tady už pověsí. Když si vzpomenu na loňský rok, tak někdo seskládal snad celou smyšlenou startovku na začátku července
                              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Working...
                              X