Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Barum Czech Rally Zlín 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Barum Czech Rally Zlín 2012

Ty dvojice jsou Slušovice- překopanej Troják a Zádveřice-dlouhá Pindula, to vidí i malé dítě

EDIT EDITU: Tak ještě jinak, Bonk bude mít v zásadě pravdu, jedna číslovka 34,74 km je tam špatně. Je to totiž těch 34,74 km od Startu RZ XY (Dlouhá pindula) do servisu, nikoliv od jejího konce. No a RZ 7,9 Je Trojákosemetín
    Naposledy upraveno liposh; 14-06-12, 11:31.
    Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Že by vypadl Semetín? To se mi nechce věřit.

Komentář

rz 7 a 9 vede přes Hošťálkovou, takže Pindula to asi nebude

Komentář

Původně odeslal MYS Zobrazit příspěvek
          Ještě jsem zvědavý na modifikaci městské RZ, protože délka zůstává stejná.
          Tou modifikací možná myslí, že se u Kanady dělá nový asfalt a cesta tam bude užší.
          2001 - 2010 Lada VAZ žiguli 2103 -> 2010 - ? Škoda Felicia Kit Car (imitace) -> 2012 - ? Škoda Fabia RS

Komentář

Neděle je jasná, sobota jsou Slušovice, Pindula (ale taky mi nehrají ty přejezdové kilometry do servisu), žádný Semetín ani Zádveřice,změněný Troják
            Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Zadny Semetin ani Zadverice, takze jeste jedna RZ by chybela v sobotu ne?
              Racing is life.. Anything that happens before or after.. .. is just waiting..

Komentář

Dhrontale, v těch kilometrech po Pinduli je překlep. 34,74 km je délka Dlouhé Pinduli (18,4 km) + přejezdu do servisu (16,34 km)
                Naposledy upraveno liposh; 14-06-12, 13:08.
                Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

ta Pindula tam nějak nezapadá, jsem to narychlo měřil na mapách přes nejrůznější varianty a z obou konců rychlostky je to k servisu max 20km...tak mě napadá, jestli by spíš nemohly být Pindula se Sluškama prohozené, to by mohlo možná sedět lepší...
                  EDIT: liposhova verze bude asi správnou
                  Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

stanm3: Já přece vím

Co tak, kdyby Pindula končila v Provodově? To by aspon mě vycházelo s přejezdem

EDIT: Asi máte pravdu
                    Naposledy upraveno Dhrontal; 14-06-12, 14:11.
                    Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Pokud by se změnil Troják a spojil se se Semetínem, jako RZ 7,9 tak by to zhruba odpovídalo kilometrově startu přímo na Trojáku někde u hospody, průjezd Hošťálkovou a napojení na Semetín. Ale potom je tam dojezd 6,64 km z předešlé RZ,což by ze Zádveřic nestačilo. Co tak ta RZ 6,8 Z Lukova přes Vlčkovou,Podhoran,Májovou a cíl. Pak by těch 6,64 km přejezd na start Trojáku snad vyšlo. A z cíle Pindule do Lukova by to mohlo být těch 23,5 km. A možná je to úúúúplně jinak.
                      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Myslím si,že máš z (velké) části pravdu Prý je u Držkové na silnici čára CÍL Ale na vlastní oči jsem to neviděl,tak nemůžu potvrdit

Komentář

Tak to tam zajeď obhlédnout, nebo někoho důvěryhodného tam pošli, ať je v tom jasno.

Komentář

Čestl jsem Rally Guide a pochopil jsem z toho, že servis bude otevřený jen v sobotu a neděli???

Komentář

V rally Guide je psáno např. toto:
                              Otevření servisního parkoviště
                              Místo: Otrokovice
                              Datum: 30. 8. 2012
                              Čas: od 08:00

Komentář

Jo to máš pravdu, ale já koukal na visačku a tam je u pátku napsán pouze shake a servis je jen u soboty s nedělí
                                Naposledy upraveno pejda; 17-06-12, 10:01. Důvod: poslední příspěvky se necitují!

Komentář

Working...
                                X