Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Barum Czech Rally Zlín 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Marek Petráš
    replied
    Re: Barum Czech Rally Zlín 2012

Mrkni na data

Zanechat komentář:

• Bobin
    replied

Původně odeslal Radek Caga Zobrazit příspěvek
    Zpráva roku => pravděpodobně na Barumce uvidíme Ostberga, Neuwilla a Novikova s R5 od M-sportu:
    http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=15037 nádhera, chybí mi už akorát Juho, ten to tady už moc dobře zná :-)
    Nevím, jak vy ale já jsem nadšený z toho ...
    A to je ještě nevíš že jako jako předjezdec pojede Juha Kankunen a to s historikem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nelítejme,budme nohama na zemi!!!!!!!!!!!!!Kdy že má být Bohemka v rámci MS??????????????????????

Zanechat komentář:

• gonzo
    replied

Asi jedině tohle. http://www.barum.rally.cz/2012/maps.php?sec=2&lng=cz

Zanechat komentář:

• Martaa.87
    replied

Kde bych mohla, prosím, najít podobný popis rychlostních zkoušek BCRZ 2012? Díky

Zanechat komentář:

• Novej
    replied

Wilzón chytá ovečky na voškubání

Zanechat komentář:

• Radek Caga
    replied

Zpráva roku => pravděpodobně na Barumce uvidíme Ostberga, Neuwilla a Novikova s R5 od M-sportu:
    http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=15037 nádhera, chybí mi už akorát Juho, ten to tady už moc dobře zná :-)
    Nevím, jak vy ale já jsem nadšený z toho ...

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Tak jeho profil je zajímavý. Je otázkou, proč takto píše a z jakých důvodů. Mám stejný názor jako Novej cituji: ... v úvahu věcné i faktické chyby a nesmysly (úmyslné? neúmyslné?) v jeho článcích, tak to může docela dobře být i zástěrka skutečnýho iniciátora.

Zanechat komentář:

• hujer
    replied

Tady profil toho pisálka:http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?idnov=1053

Zanechat komentář:

• Novej
    replied

Byl bych opatrnej s tím, jestli to opravdu vyvolali pozůstalí. Námezdní pisálek jede v žoldu kraje a Semily možná neumí najít ani na mapě. Když vezmu v úvahu věcné i faktické chyby a nesmysly (úmyslné? neúmyslné?) v jeho článcích, tak to může docela dobře být i zástěrka skutečnýho iniciátora.

Zanechat komentář:

• Michalin STR8
    replied

Je zvláštní, že rodina, jejíž člen(ové) byl(i) zapáleni do rally se teď snaží tomuto sportu uškodit. Ten muž pocházel ze Semilska, což je v podstatě v Krkonoších, takže pokud jel na závody přes celou republiku do Zlína, musela ta rodina o rally a možném riziku vědět. Navíc se kdesi psalo, že to byl hasič, který dělal na některém ze závodů pořadatele. Takže ta stížnost pozůstalých zase zavání jen penězma.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Proto jsem to napsal, hlavně o tom vývoji.

Zanechat komentář:

• Novej
    replied

Co asi můžou vyšetřit? Je to jen ukázka práce jednoho píšícího žoldáčka.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Ano, bude to mít asi zajímavý vývoj a jsem zvědavej na výsledek vyšetřování.

Zanechat komentář:

• mickey
    replied

Ten článeček je fakt hrozný, kdybych nebyl v obraze, asi bych nevěděl co se děje . Zamíchané jak karty na žolíka....

Zanechat komentář:

• Lejboy
    replied

Policie opět otevřela případ tragické nehody jezdce Václava Kopáčka, který loni při Barum Rally vjel do diváků a jednoho zabil. Důvodem je stížnost pozůstalých i kauza falšování lékařských karet závodníků.

Zanechat komentář:

Working...
X