Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rally Vrchovina 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Rally Vrchovina 2012

Úvodní sprintrally letošní sezóny s centrem ve Slavonicích (tj. v městě, kde byla loni při Rally Vysočina 2011 servisní zóna).
    6.-7.4.2012
    -xp-

Re: Rally Vrchovina 2012, 6.-7.4.2012

Nové webovky k soutěži www.rallyvrchovina.cz. Prozatím je zde umístěna pouze on-line přihláška.
    "Rallye bez klobásy není rallye..."

Komentář

Když rozkliknu media,informace tak mě vyjede nějaký anglický text. Proč "Anglický"?

Komentář

To bude nějaký předdefinovaný text obsažený v softwaru pro tvorbu těch webových stránek. Já mám přesně tyhle hlody jako vzory textů pro titulky v programu na úpravu videa.
        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Takže rally Vysočina je mrtvá ať žije rally Vrchovina ???

Komentář

doufám že se pořadatelé hlavně radiobody nebudou cpát tak aby všem překáželi,a divácké zóny na místech tak přístupných že musíš přes něčí zahradu nebo dvůr či obejít celou ves.Rally zdar.

Komentář

Zajímavá myšlenka ....
              Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Re: Rally Vrchovina 2012

První přihlášené posádky. http://www.rallyvrchovina.cz/seznam-...enych-posadek/
                Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Harmonogram. http://www.rallyvrchovina.cz/harmonogram-rally-2/
                  Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Dle prvního okoknutí Stálkov stejně jako loni.Radíkov o 3 km delší,startuje v Rudolci,takže první část jinačí.Klenová se jede obráceně a její druhá část asi úplně jinudy,ta se jede jako jediná třikrát! Změna i servisu,ten bude v obci Kunžak!

Komentář

Příjemným překvapením je přihláška Tondy Tlusťáka s Lancerem WRC 05
                      "Rallye bez klobásy není rallye..."

Komentář

Tak to je dobrá zpráva.WRC bylo jeho snem,tak v něm jezdí.Malej chlap s velkým autem.

Komentář

Podle harmonogramu se RZ Stálkov jede jako RZ3 a hned i jako RZ 4. Mám trochu obavy,že i když je mezi průjezdama více jak 2 hod,stačí nějaký problém na trati a bude to mít sekyru. Trochu mě to přijde zvláštní dva průjezdy po sobě.

Komentář

Myslel jsi asi Klenovou.Sekyru to nechytne,protože pokud se nepodaří zprůjezdnit RZtu tuším do 15 minut,následuje její zrůšení.Leda že by těch zdržení bylo víc,ale kratších.Jinak pořadatel tím,že se jeda hned za sebou a jako jediná třikrát,chce asi dosáhnout toho,že si ji vybere většina diváků,kteří nemají v oblibě přejíždění,potažmo chtějí shlédnout vždy celé startovní pole a zůstanou na prdeli celý den.Nebudou přejíždět a tím nasírat místní obyvatelstvo!

Komentář

Omluva,správně má být ta Klenová,díky Jaro. Ale s těma 15 min no nevím,takových zdržení už bylo více a nevím zda-li se to pak rušilo. Ono při tom předpokládaném počtu aut se to stát může a pokud bude trať třeba zablokována, a než by se to stihlo objet někama jinama na start další RZ tak by potom byla ta sekera už všude určitě větší. No uvidíme a věřme,že vše bude na minutku klapat.

Komentář

Working...
                              X