OK,jsem rád,že se moje defakto domácí soutěž vrací alespoň touto formou!!Týden po Barumce sice budeme namlsaní,ale nejít se podívat,když to mám 14 km do servisu,by byl hřích.Přilákat někoho ze slovenské špičky se asi nepodaří,poněvadž se ve stejném termínu jedou Košice,tak snad někoho z Rakouska.
OndraKrupi: na co se těšíš , na to že Z Rakouska nejspíš taky nikdo nebude, protože ti, kteří měli nějaké vazby na Rakušáky už v HRK bohužel nejsou. Nebo na něco jinýho ?
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Dle ZU se pojede 7 RZ na třech úsecích. Nová je RZ Kuchlovská, naopak po dlouhé době se soutěžící nepodívají do Moravských Prus. 2x se pojede klasická Podivická RZ a nepříliš zajímavá Komořanská se pojede 3x.
Náznak toho, jak to má vypadat za rok? Vystrnadění PČR a historků ze sprintů a spojení do společných soutěží? Pokud ano, přibude soutěží (malých), ale jednoznačně klesne atraktivita (sprintů i těchto)... Ale snad se pletu a slyším trávu růst.
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Dobrý počin pořadatelů,jsem velice rád,že jdou opět do toho!!
Pohár sponzora=výborná možnost na testování!Bezmála 70 km na uzavřené trati za pakatel 2 500 Kč -vhodné třeba pro ty jezdce z MMČR co se nezůčastní Barumky,nebo i pro jezdce ze sprintů,test 14 dní před Jeseníky!Jsem zvědavý,zdali to někoho osloví.
Nová vložka Kuchlovská asi povede většinou úzkou lesní cestou směrem na Krásensko a pak jak dál?Škoda že se nejede klasika Račická a nějaká ta šotolina okolo Prusů,ale to už bychom chtěli asi moc.
Takže mě čeká počínaje Německem pěkný záhul!Šest soutěží,během devíti týdnů,to bude doma pěkný dusno.....
Komentář