Oznámení

Collapse
No announcement yet.

4. Rally Show Uherský Brod

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: 4. Rally Show Uherský Brod

Dívky stály kde neměly. Pochybil jeden z traťových komisařů. A ty dívky ne? Minimálně jedna z nich měla to samý školení, co ten traťák a k tomu ještě měla vlastní rozum a maturitu. Ale za její chybu může jinej. Kde to žiju? A tata jedné z nich řekne, že si je vědom, že stály blbě, ale že pořadatele nevidí...
    A Nova má další oběť k uštvání, kupodivu to nejsou ty holky, ani jejich rodiče.
    Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
      Upřímně dnes Nova překvapila. Jenže co by se stalo, kdyby ty informace měla hned? A neměla je náhodou, ale nechtěla je vidět? Senzace a HLP (hluboké lidské příběhy) jsou přece prvořadé.
      A kdyby televize, noviny uvedly zprávu takto:

Při rally..... zemřely 4 dívky a ukázalo se, že ZCELA zbytečně, protože stály v zakázaném prostoru! Máme k tomu příslušné důkazy.

Ztratilo by to něco z tragičnosti události? Tak já jsem přesvědčen, že právě naopak. To by byl HLP!

Pak je tedy na místě otázka, proč až teď. Když tyto záběry byly okamžitě k dispozici, proč je nikdo nedal k dispozici - resp, jestli to někdo - a kdo - zakázal - do - alespoň ČT... ostatní by se jistě chytli, aby nebyli pozadu.

Pohled veřejnosti na rally mohl být od začátku jiný, mohla se ihned rozjet kampaň s odkazem na bezpečnost diváků a jejich spoluzodpovědnost za ni, pořadatelé dalších podniků mohli mít - bez nějakých statutů veřejného činitele - automatickou mnohem větší autoritu - právě s odkazem na tuto smutnou událost... atd.

Veřejností rally nemusela být měsíc vláčena, mohly se uskutečnit obě rallyshow, nemusel(pokud to nebyl on, kdo zakázal tyto videa zveřejnit) zde na diskuzích - kvůli svému vystoupení osočován a urážen pan Ječmínek a pak s ním i další...

Promarnily se dlouhé měsíce, i ten bulvár by stejně toto měl jako hlavní téma - jen by to nepadalo na rally, ale na každého z nás.

Možná by se tímto někdo rozumný měl zabývat a pokud třeba televize měly tyto záběry a odmítly je odvysílat ihned po tragedii(což se mi moc nezdá), zvažovat případně podání na Policii. Toto poškodilo mnoho lidí- psychicky- zdravotně, na jméně, na cti, finančně, a není to legrace.

Komentář

K otázce zveřejnění až nyní nejsem kompetentní se vyjadřovat, prostě nevím. Ale buďte si 100% jistí, že i kdyby Nova měla dostatek informací hned, žádná věcná a objektivní reportáž by se nekonala. Můžeme o tom polemizovat, ale toto prostě vím. A to je na tom to smutné... Jsou si vědomi mediální síly, ale dopady - ty už nikoho nezajímají. A že ČT to nedala do Událostí? Nevím, co si o tom myslet.. o výběru reportáží do zpravodajství se rozhoduje v Praze a asi nechtěli, ovšem to je pouze má polemika.
        Naposledy upraveno Liboa; 22-04-13, 15:03.
        www.pinecnivnice.cz / GO BUJDA !!!

Komentář

Původně odeslal milín60 Zobrazit příspěvek
          Veřejností rally nemusela být měsíc vláčena, mohly se uskutečnit obě rallyshow, nemusel(pokud to nebyl on, kdo zakázal tyto videa zveřejnit) zde na diskuzích - kvůli svému vystoupení osočován a urážen pan Ječmínek a pak s ním i další...
          opět na tebe mám jednoduchoučkou otázečinku. Kdože to volal po zrušení rallye, zastávkách Stop-Go v obcích a kdože se to nezastal svých svých pořadatelů pořádajících své soutěže s razítkem organizace, jíž předsedá, kdože se nezastal svých členů a mistrů republiky, jejichž dekorování sám asistoval? Nemusíš odpovídat románem, stačí úplně kraťoulinká odpovědička.
          Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Zde odpověď milin60 z pod jednoho článku na hlavní straně:"Mě situace na vedení klubu, FAS, Rally svazu je putna. Já jsem divák a těším se z výkonů posádek":
            Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

A je to :http://zlin.idnes.cz/tratovy-komisar...lin-zpravy_ras

Jinak celkem dobře načasované před Barumkou.
              Naposledy upraveno Gurun; 16-08-13, 12:38.

Komentář

Jeden z popravčích a velký kritik Brodské rally se předvedl při Barumce jako velký fanda tohoto sportu. Fuj pane Okamuro.

Komentář

to george. ub: naprostý souhlas... když jsem viděl jeho reklamu na Tučkovo autě a jeho v servisu, chtělo se mi zvracet... šmejd křivej je to!

Komentář

Working...
                  X