Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jänner Rallye 2013
Collapse
X
-
Re: Janner Rallye 2013
Vylozenej tip nemam. Hledam relativne na posledni chvili podle trasy souteze internetem primo ve vesnicich, kolem kterych se jede. Jsou tam hospody a penziony, ktere byvaji volne. Nevim kolik platite v Budejovich, v Rakousku to nebude o moc drazsi...
Komentář
-
Proč až Budějky? Zkus Rožmberk, ověřené, cena kolem 250? Kč a sestava nocležníků obvykle nasáklá benzinem.Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář
-
Já loni přespával u tety, neviděl jsem jí pár let tak jsem to spojil s návštevou ....Ale letos pokud půjdu (čeká mě operace kolena) tak už nikam přejíždět nechci,protože fakt jsem měl toho po krk...chodili sme spát v 11-12 a ve 4 už budík
Komentář
-
To je rally
My jsme taky bydlíkovali na Rozumberku,je to sice uz tradice..ale v poslední době tam ten benzín smrdí už moc a pak není co jíst,když člověk dorazí později. Takže to vidím taky na "esteraich šláfen..."
Komentář
-
Peciválovy (moje) zkušenosti holt pocházejí z dob (ne zas moc) minulejchV poslední době jsem domácí noru opouštěl jen výjimečně, takže věřím, že Plhus má čerstvější info a volí správně
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář
-
Já jsem jaksi typ člověka který nemá rád změny a má své jisté.Takže nocleh pro mne a mou rodinu zabukován opět u pošťáků v Rožmberku na stejném pokoji,jakožto již několik let pozpátku.
Odkaz na stránky www.ubytovanicp-rozmberk.w1.cz
Pokud má někdo zájem,neodkládal bych to,myslím si totiž že nakonec bude docela nával!Po dvou měsících bez soutěže a s výhledem dalších tří.....
P.S. pro admina co takhe přesunout toto téma do mistrovství ČR?
Komentář
Komentář