Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jänner Rallye 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Jänner Rallye 2013

Dovolim si s predstihem zalozit tema k pristi Janner Rally.

Datum konani: 3.-5. ledna 2013
    web: odkaz
    mapy + rally guide: odkaz

Jinak Janner se pojede jako prvni zavod ERC
    GO CZECH GO

Re: Janner Rallye 2013

To mě něco uniklo??? On už je schválen kalendář ERC?

Komentář

Řekl bych,že jen Janner,páč se jede relativně brzy, tak qůli přípravě.
      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Pise se to v provizornim Rally Guide, tak snad se neseknou
        GO CZECH GO

Komentář

Robert Kubica by rad startoval s vozem WRC na Jänner 2013. Zatim je problem, jak to s autem teto specifikace udelat....

Komentář

Pánové , máte někdo TIP na levné ubytování přímo v Rakousku? Loni jsem přejížděl ke spánku do Českých Budějovic a po tom závodním víkendu jsme byl utahaný jako pes. Díky moc za pomoc

Komentář

Vylozenej tip nemam. Hledam relativne na posledni chvili podle trasy souteze internetem primo ve vesnicich, kolem kterych se jede. Jsou tam hospody a penziony, ktere byvaji volne. Nevim kolik platite v Budejovich, v Rakousku to nebude o moc drazsi...

Komentář

Takže na netu najdu. Děkuji moc

Komentář

Proč až Budějky? Zkus Rožmberk, ověřené, cena kolem 250? Kč a sestava nocležníků obvykle nasáklá benzinem.
                  Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Já loni přespával u tety, neviděl jsem jí pár let tak jsem to spojil s návštevou ....Ale letos pokud půjdu (čeká mě operace kolena) tak už nikam přejíždět nechci,protože fakt jsem měl toho po krk...chodili sme spát v 11-12 a ve 4 už budík

Komentář

To je rally

My jsme taky bydlíkovali na Rozumberku,je to sice uz tradice..ale v poslední době tam ten benzín smrdí už moc a pak není co jíst,když člověk dorazí později. Takže to vidím taky na "esteraich šláfen..."
                      www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Peciválovy (moje) zkušenosti holt pocházejí z dob (ne zas moc) minulejch V poslední době jsem domácí noru opouštěl jen výjimečně, takže věřím, že Plhus má čerstvější info a volí správně
                        Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Já jsem jaksi typ člověka který nemá rád změny a má své jisté.Takže nocleh pro mne a mou rodinu zabukován opět u pošťáků v Rožmberku na stejném pokoji,jakožto již několik let pozpátku.
                          Odkaz na stránky www.ubytovanicp-rozmberk.w1.cz
                          Pokud má někdo zájem,neodkládal bych to,myslím si totiž že nakonec bude docela nával!Po dvou měsících bez soutěže a s výhledem dalších tří.....
                          P.S. pro admina co takhe přesunout toto téma do mistrovství ČR?

Komentář

Re: Jänner Rallye 2013

Please find interactive stage maps, itinerary, elevation profiles and 3D flights of the Jännerrallye 2013 here:

Komentář

[QUOTE=JaraKl;441200]
                              Pokud má někdo zájem,neodkládal bych to,myslím si totiž že nakonec bude docela nával!

V týdnu jsem objednal, dá se napsat, že skoro plno

Komentář

Working...
                              X