Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jänner Rallye 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Jänner Rallye 2013

Podle rakouskych zdroju neni vylouceno, ze se na Jänner objevi Kubica a Tänak...
    Zitra v 18, 00 je tiskova konference v Freistadt a Praze. Za 24 hodin a 17 minut budeme chytrejsi....

Komentář

Původně odeslal Těša WRC Zobrazit příspěvek
      Musíš tam být včas, ale je to tam krásné. Já tam budu letos taky poprvé, ale jako pořadatel. Jinak jsem tam byl asi 8x jako divák.
      A jak moc včas odhaduješ? Z barumky jsem zvyklý celkem dost čekat, ale než tam stát třeba 2 hodiny, tak to radši stihnu o jednu RZ víc.

Komentář

Taky chodíme sem,jak píše alesk. Vždy minimum lidí a taky dva vracáky s rychlým náletem a hlavně výborné,bezpečné místo na sledování.
        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Tak já budu muset Janner asi definitivně vzdát. Loni jsem si slíbil že jednoznačně jedu zas protože to byla nejlepší Rally co jsem navštívil v roce 2012 no plastika vazu v koleně mě tam nepustí Doufal jsem že to bude dobré,ale celý den stát nevydržim a ani si netroufám na kluzkém povrchu chodit. Tak Vám přejí vydařenou Rally a těším se na videa

Komentář

jirka petrasek s asconou na jaaaaaaneru!!! Go Jirkove Go!

Komentář

Původně odeslal martin.blader Zobrazit příspěvek
              A jak moc včas odhaduješ? Z barumky jsem zvyklý celkem dost čekat, ale než tam stát třeba 2 hodiny, tak to radši stihnu o jednu RZ víc.
              Hoďka stačí ;-) max 75 minut jsme tam bývali dřív. . .
              Jan Těšínský

Komentář

Původně odeslal chleba Zobrazit příspěvek
                jirka petrasek s asconou na jaaaaaaneru!!! Go Jirkove Go!
                Určitě? Myslím, že bude trochu překvapení s čím a s kým

Komentář

Petrášek je přihlášen s EVO 9..
                  "Rallye bez klobásy není rallye..."

Komentář

Na startu je i Martin Semerad
                    Když úraz?-Tak na rally!Když zážitek?-Tak na rally!Když medajle?-Tak z rally!Když láska?-Tak k rally!Když zemřít?-Tak při rally!

Komentář

Ano, a Máca pojede komplet sezonu, skvělá zpráva
                      U Petráška krom auta je překvapení i spolujezdec-nebo je to spíše jezdec na místě spolujezdce

Komentář

Máca celou sezonu??? Odkud čerpáš tuto velmi dobrou zprávu ? I když ještě nedávno jsem někde četl že na rally zatim pomyšlení nemá,že budou jenom dál pronajímat auta,tak to se rozhodnul hodně rychle pro návrat teda,ale mě to neva
                        A koukám že Jarin taky pojede R4,další pokus asi jestli to konečně už něco vydrží,i když Honza Sýkora s tim nějaké velké problémy neměl,tak snad i Jarin nebude mít.
                        https://www.facebook.com/pages/Honza...28383517281251 Fanclub Honza Votava a Franta Synáč

Komentář

Jarin,ale to jistě nevím, by měl jet S2000, proto chce jet ještě na Janneru R4, místo "obyč" lancera, aby kdyby se poštěstilo,bral body pro třídu 2, která pro něj bude důležitá.
                          Jinak u toho Máci je zajímavej i spolujezdec,nemá moc zkušeností,tak držím palce

Komentář

Mám takový pocit, že pro R4 u Jarina je daleko prazaičtější vysvětlení - chyba ve zveřejněném přepisu seznamu přihlášených...
                            Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!

Komentář

jojo,prosakují informace že Orsák by měl přesedlat na S2000 v průběhu sezony...
                              WRC is for boys.
                              Group B was for men

Komentář

Jarin byl jeden z prvních, kdo u nás jel R4, a měls ní tolik problémů, že na další sezonu přešel zpátky do Nkové specifikace, tak pochybuji,že pojede zase R4 - možná tak nějakou nekompletní s většinou dílů z Nka, kvůli třídě a následnému přechodu do S2000, spíš se ale kloním k variantě s tou chybou v seznamu přihlášených.
                                Jinak na Martina jsem zvědav, Valda taky vytáhl Zdeňka jako relativně nezkušeného spolujezdce a jakou spolu vytvořili posádku...

Komentář

Working...
                                X