Oznámení

Collapse
No announcement yet.

48. Rallye Šumava Mogul 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: 48. Rallye Šumava Mogul 2013

Prý byl na okruhu v náletu do zatáčky u startu zaparkován u trati v zakázaném prostoru nějaký ofroad s nálepkou Autoklub ČR, či co... Nemá někdo fotku?

Komentář

Podívej se na onboardy
      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvek
        Dotaz na přímé účastníky Šumavy.
        Jaké změny v bezpečnosti proběhly oproti minulému ročníku,co páskování na ofiko diváckých místech,bylo to na dalekohled?Nějaké problémy s diváky,nebo na druhou stranu s pořadateli?
        Za mě vše ok. Pásky možná trochu dál,ale v pohodě. Většinou jsme se pohybovali mimo DM. Chodili jsme kolem trati,tam kde páska nebyla ani cedule,tak už je to to prostě na selském rozumu kde si člověk stoupne, ale s pořadateli žádný problém.
        Kdo byl na Špici a viděl Marenzanu s Poršákem v příkopě tak mě možná vysvětlí co tam nacvičoval. Jakoby vůbec neměl zájem pokračovat. Vysedl ven, spolujezdec šel úplně pryč,diváci tlačili,ale on nějak neměl zájem. Jsem čekal,že ten pořadatel,nebo komisař do toho sedne a bude pokračovat sám,když se jim to podařilo vytlačit.
        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Co vyváděl ten předjezdec v zatáčce za Vískou? http://www.ewrc.cz/ewrc/image_browse.php?id=116015
          Viděl jsem tam na fotkách Rally Fans Osek, doufám že mi to osvětlí

Komentář

Novej: díky za tip, fakt to pomohlo
            Jen si tak říkám, zda by byl takový problém to auto dál blíže k diváckému prostoru, tj. dále od trati? Nebo u takhle pomalovaného auta funguje syndrom nesmrtelnosti známý z pořadatelských/foťáckých vest?
            pejda: z fotek Vltavy je vidět, že tam auto bylo snad celý průjezd startovního pole. Asi druh retardéru - přínos k bezpečnosti

Komentář

V té zatačce bylo hodně štěrku,tak ho to tam asi poslalo.
              Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Je ale divný že to auto neodklidili,protože je to v křižovatce,tedy místa a lidí na odklizení z tratě dost.Navíc na to byl před prvním autem čas!
                Naposledy upraveno starej pes; 21-04-13, 11:34.

Komentář

Byl jsem tam. To auto sedělo na hraně škarpy na břiše, nehlo s ním ani deset lidí. Navíc, jak ho chtěli vytlačit, uthli mu zadní křídlo a rozbili okno. Vytáhnul ho až nějaký offroad po průjezdu historiků. Moc času tam na odklízení nebylo, Jennsen tam byl za chvilku, ale kousek před zatáčkou na to upozorňovali, tak si všichni dali pozor.

Komentář

Kdo byl na Špici a viděl Marenzanu s Poršákem v příkopě tak mě možná vysvětlí co tam nacvičoval. Jakoby vůbec neměl zájem pokračovat. Vysedl ven, spolujezdec šel úplně pryč,diváci tlačili,ale on nějak neměl zájem. Jsem čekal,že ten pořadatel,nebo komisař do toho sedne a bude pokračovat sám,když se jim to podařilo vytlačit. [/QUOTE]
                    Auto samo nemohlo vyjet a lidem se tam moc nechtělo protože to bylo na výjezdu z vracáku a pořadatel nemohl najít žlutý prapor. Tady bohužel pořadatel selhal, dost nebezpečné. Po projetí několika vozů již bylo signalizováno ale mezi tím posádka opustila vůz. Vše nakonec dopadlo naštěstí dobře. Další menší, skoro stejný incident se opakoval po chvíli, opět pozdní signalizace překážky na trati.

Komentář

Foto Rallye Sumava on www.rallyesportfotos.de

reg. Jörg

Komentář

Pár cvaků:
                        MMČR Šumava Rally KLATOVY 2013
                        -Motosport foto-
                        www.joevysataphoto.cz

Komentář

Moje fotky z Vltavy: http://www.motolevel.com/fotogalerie...o-ondra-krajca
                          Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Já se taky přidám s fotkama - http://hanis42.rajce.net/Rally_Sumav...20._dubna_2013

Komentář

Nebyl někdo v místě havárie Martina Sopúcha a konce Kalisty? Proč se čekalo až někdo zničí auto a až potom se zrušila vložka? To by mě zajímalo, co by se odehrávalo, kdyby nedošlo k havárii v poli historiků a uletělo by to na tom oleji třeba až Pechovi...

Komentář

Kluci říkali, že jim jenom nahlásili odstup Kalisty na motor. Bylo to za vsí v uvoze kde nebyli lidí. Jedinej kdo to mohl hlásit byl Kalista, ale je otázka jestli to vědeli, protože auto odstavili až kousek v louce na polnacce.

Komentář

Working...
                                X