Dvě zajímavosti. Vítěz HA Jensen by mezi "velkýma" autama dojel na 23 místě dle časů. A druhá zajímavost,ještě na RZ 8 kolem nás projela všechna soudobá auta,která do soutěže odstartovala,včetně jediného odpadlíka páteční etapy Hodaně. O pár metrů dál už ovšem skončil L. Votava.
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Kalista stál cca 80m po levé straně po směru jízdy. Pohled na fotce 1 zhruba za tim típkem v oranžové vestě.. Před místem havárie byl olej tak na posledních 150m po celé silnici. Před tím byl jen na prostředku - lilo to z auta postupně víc a víc.
Tak mě zaujalo nebezpečné pořadatelské zoufalství signalizovat nebezpečí v kose na okruhu a důvod zastavení a zrušení prvního Korábu,oboje při ME historiků.Nic takového při "ilegálních" a "nebezpečných" hobby akcích k vidění není
Nesmyslné použití pásky u trati je předvídatelné,nicméně opět překonalo očekávání
Porsche st.č.12 přistálo ve vracáku zadkem do příkopu naprosto stejně jako to Porsche na okruhu.Je to na YT jako "rally Kdyně".Kvůli tomuhle rušit RZtu ??
Luky když tam jdeš přes hlavní stranu fora tak tě to normálně pustí, ale věnuji tě dvě fotky ode mě z telefonu
[ATTACH=CONFIG]10475[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]10476[/ATTACH]
Ani se nedivím že to ujelo, nikdo tam nic nehlásil jenom na startu povídali o oleji na trati. Já tam měl taky trochu pocit že to ujelo ale nejel sem tam asi tak rychle jako kluci.
Zdravim. Prosím o fotky a videa z Historic Vltava Rally Klatovy 2013 posádky st.č. 62 ŠLEHOFER-SEKYRA. Je to modrožlutá LADA VFTS. Děkuju.
Email- Kadel150@seznam.cz
Byl jsem na okruhu když Porsche číslo 8 přistálo v pangejtu. Nevím jestli to bylo zmatením konkrétního pořadatele na příletu do kosy, nebo jinými řády pro HA, ale pořadatel auta přibržďoval pohybem ruky. Když pan ředitel Valenta viděl co se děje, okamžitě zasáhl a pořadatel vyvěsil žlutou vlajku.
Otázka je jestli náhodou pořadatel nepostupoval podle platných řádů, protože pokud se nepletu tak v MČR o vyvěšení žluté vlajky rozhoduje vedoucí RZ (nebo toto už neplatí?).
Krom tohoto incidetu jsem během pátku žádnou krizovou situaci nezaznamenal a vypáskování, pořadatelé i diváci byli v pohodě.
Aut bez varování projelo několik a už samotné umístění praporečníka prakticky až v nepřehledné zatáčce-po rychlém nájezdu ,je nedostačující.Následné zmatené pobíhání lidí(i diváků) po trati moc bezpečné taky nebylo.Narozdíl od tohoto zmatku stálo auto na Korábu na očích projíždějících.Při rušení RZ se totiž dávají diskutabilní náhradní časy,tady zcela zbytečně.
Dvě zajímavosti. Vítěz HA Jensen by mezi "velkýma" autama dojel na 23 místě dle časů.
Pozor, je tu háček. RZ14 byla pro soudobý auta zrušena, neměly ani přidělenej čas, takže tam je u Jensena cca. 6,5 minuty navíc, protože on ji jel a má ji započtenou do celkovýho času, takže by to mohlo dokonce být kolem 14-15 místa
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář