Oznámení

Collapse
No announcement yet.

48. Rallye Šumava Mogul 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: 48. Rallye Šumava Mogul 2013

Ja to blbě napsal,hujer sorry,A do Zdíkova posílam pozdrav...Vysměch to bejt neměl jenom jsem chtěl konstatovat že acpon na Šumavu to řešit nemusim, a spaní by problem bejt neměl je po sezoně tak bude kolem Klatov a Vimperka všude volno,na Kvildě jsou v tu dobu všechny penziony prázdné a tudíž i cena jde dolu cca 250-300 za noc a snidani.
    Naposledy upraveno Michal Volf; 07-03-13, 00:10.
    Sex?kdepak jenom rally

Komentář

Zvláštní ustanovení a časový harmonogram
      Naposledy upraveno fkordik; 07-03-13, 22:54.

Komentář

První uzávěrka příhlášek pro Šumavu se sníženým vkladem (14144 Kč, vč pojištění a DPH - a s reklamou pořadatele) je už příští pondělí, tj. 18.3. ve 23:59.
        -xp-

Komentář

Oproti loňskému ročníku navýšení sníženého startovného pro MČR HA o 4430 Kč. Pořadatel asi nemá zájem o start českých posádek.

Komentář

Teda já moc počítat neumím, ale nedalo mi to, a našel jsem:
            v ZU pro ročník 2012:
            6.2 Přihlašovací vklad do soutěže pro FIA Mistrovství Zóny Střední Evropy v rally HA je stanoven na:
            6.1.1 Snížený vklad – CZK 11 200
            6.1.2 Základní vklad –CZK 12 200
            6.1.3 Při pozdní úhradě bude základní vklad navýšen o CZK 2500.

a v ZU pro ročník 2013 (českou verzi jsem nenašel):
            6.1.3 The entry fees for FIA Central European Zone Historic Sporting Rally Trophy:
            6.1.3.1 Reduced entry fee (up to 18. 3. 2013) – 460€ / CZK 11 500 (VAT included, insurance excluded – 81€ / CZK 2030)
            6.1.3.2 Normal entry fee – 506€ / CZK 12 650 (VAT included, insurance excluded – 81€ / CZK 2030)

Koukám blbě, nebo ten velkej rozdíl nevidím?
            ML

Komentář

Plus pojistka 2030 Kč. (VAT included, insurance excluded – 81€ / CZK 2030)

Komentář

Ano, mám rád, když se drží slovo.P. Pospíšil na školení ve Zlíně mě osobně sliboval a tvrdil, že letošní Šumava bude přátelštější k českým posádkám a / mám svědky/ že bude starovné včetně pojištění do, opakuji do 10 tis.Kč.
                Znovu říkám, že mám zájem jet pouze ČESKÉ MISTROVSTVÍ a nějaké ME historiků mě absolutně nezajímá a taky nemíním za něco takového platit....jde o princip,Šumava loni dostala cca příspěvek 800 tis. pro pořadatele a reálný výsledek nikde...
                K pojištění jenom podotýkám to, že pro historiky je pojištění přes 2 tis. Kč, zatímco pro posádky " moderního" MR je jenom cca 1400,-Kč...proč?
                Nemá to logiku ..... navíc ZÚ v českém jazyce bylo vydáno ve čtvrtek a do pondělí 18.3. mělo být zaplaceno "snížené" startovné,což u mé ČS znamenalo v pátek poslat peníze ,protože ta v so a ne nepracuje ,takže na nějaké rozhodnutí jsem měl jeden den,to považuji za poněkud nešťastné....

Komentář

nevím pánové kam koukáte , ale tyto odkazi i v češtině a ceny i startovného , tu jsou dlouho . já osobně jsem na ně koukal 9.3.2013
                  ( přet tím nevím jak dlouho to tu už bylo ) a to nejsem zastánce Šumavy a vždy jsem ji spíše kritizoval , ale ted ji musím v tomhle hájit .

Komentář

Na webových stránkách je i datum vydání ZU 11.3., což rozhodně nebyl čtvrtek.
                    Navíc přihláška tam už je mnohem dýl a některý posádky se dokonce přihlásili i před 11.3.

Komentář

Omluva,málo jsem zdůraznil, že moje lehce kritické poznámky ohledně startovného atd. se týkají pouze a jen pouze historiků a účasti na MČR historických vozidel, nikoli ME historiků a MM ČR soudobých aut,kde veškeré materiály byly včas.
                      Asi proto,byť jsem to v textu uvedl,to mohl někdo pochopit jinak. Ovšem na tom ,co jsem uvedl k materiálům k části soutěže pro české mistrovství historiků naprosto trvám.Stále tvrdím a vždy tvrdit budu, že pokud pořadatel zařadí svou soutěž mimo základní a dle mne proiritní účasti v Mistrovství České republiky navíc i do ME, zóny či snad MS,veškeré náklady, které snad s tím má navíc, nemůže přenášet formou zvýšeného startovného na domácí posádky. Bohužel tento podle mne naprosto logický argument nezávislí členové Svazu rally odmítají akceptovat.

Komentář

V tomto s Vrátníčkem musím jen a jen souhlasit!Proč má bejt jedna výše startovnýho,když jsou soutěže různých úrovní?

Komentář

Nehledě na to že obyčejně jedou historici jen část tratě oproti ostatním.A přes to musí zaplatit stejnou sumu.Podle mě by měli platit poměrnou částku v poměru ujetých km.A nebo se pořadatele snaží dorovnat ztráty(z MMČR a MČR) na úkor historiků páč ti začínají být populárnější(u mě už dávno) než celé naše mistrovství.Chápu Vrátníčka a jeho názory.Je to nerovnost a řekl bych nepřímá úměra čím míň ujedeš tím víc zaplatíš.
                          Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Fakt už nechápu, proč má někdo potřebu si pořád vymýšlet nepravdivý informace.

Takže
                            1) trať je stejná pro všechny
                            2) MČR HA má o několik tisíc nižší přihlašovací vklad než MMČR

Komentář

Kollma v bodě č.1 máš pravdu.Tratě stejný-169,82km.Bod č.2 omyl!Vrátníček psal o rozdílným vkladu u HA!! A tam rozdíly jsou. ME HA-17 500kč.A pozor! Zóna stř.Evr. HA a MČR HA-11 500kč .Všechno snížený vklady.Tak že Zóna a MČR HA stejnej vklad.S tím nic nenaděláš.Vrátníček měl pravdu.Chápu že nechápeš,protožes blbě a nebo vůbec četl.

Komentář

Mě teda přijde, že hujer porovnává MMČR a MČRHA, proto bod 2. Blbě čteš asi ty, protože je jasný, na koho jsem reagoval.

Komentář

Working...
                                X