Oznámení

Collapse
No announcement yet.

48. Rallye Šumava Mogul 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: 48. Rallye Šumava Mogul 2013

kollma:já se ti omlouvám.Já to bral obecně a obecně ti historici jedou většinou jen část tratě.Neštudoval jsem přesně ZU Šumavy.Proto jsem napsal co jsem napsal.Tak sorry.
    Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

kollma: Tak "snížené "startovné/cca o 10%/ pro české historiky na Šumavě je vč.dph a pojištění 13.530,-Kč, snížené startovné pro MM ČR opět vč.dph a pojistky je 14.144,-Kč,podle mne rozdíl 614,-Kč, standartní startovné s reklamou pořadatele pro historiky 14.680,-,pro soudobá auta 15.294,-.Tedy je jasné,že není pravda, že by na Šumavě měli čeští účastníci MHA vklad oproti moderním autům nižší o několik tisíc.

Komentář

tak nějak málo soudobých a jen Ášín ASN? snad ještě něco dojde..... když už se člověk jde koukat a ne pracovat.

Komentář

Napadá mě, jak rychlá bývají data v mobilech? Já si před chvílí stáhl Ustream a jel jsem na wifi, a nebyla to žádná tragédie. Pokud někomu tečou datové toky v mobilu dost rychle (nepředpokládám, že v lese bude wifi) , má neomezený net v mobilu, či tabletu, jede na Šumavu a teď to tu právě čte, tak by nám něco mohl živě přenést, co?
          Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

V tomhle jsem skeptik. 3G je jen ve větších městech či aglomeracích. Ve vesničkách bude jen GPRS nebo maximálně EDGE a to můžeš na stream zapomenout.
            Naposledy upraveno pejda; 28-03-13, 01:06. Důvod: poslední příspěvky se necitují!

Komentář

Vrátníček:

Plně s Tebou souhlasím mě na přímý dotaz kolik bude startovné bylo zděleno panem Pospíšilem na stejném školení že částka bude 7000.-Kč ! Když jsem ho to zveřejnění startovného kontaktoval a jeho vyhlášení jsem mu připomenul tak mi zdělil že mysle 7000.- za každý den !!!!
              Tak si snadno může každý udělat vlastní závěr se svou vlastní pravdou.

Komentář

Není v těch ZU pro vklad do MČR HA náhodou chyba?
                ZU: pojištění - 2030 Kč
                snížený vklad - 10000 Kč bez DPH
                základní vklad - 11000 Kč bez DPH
                NSŘ pro rok 2013, příloha 2 - poplatky:
                pojištění - 1494 Kč
                povolený max. vklad pro dvoudenní MČR HA - 8800 Kč bez DPH

Komentář

Fanda02:
                  o zkušenostech s p. Pospíšilem by nám mohl vyprávět Pepa Koukola, po jedné jeho příhodě na této rallye a následného dodržení slibu p. Pospíšila.

Komentář

Moje zkušenosti jsem už jednou psal a nemá to cenu se znovu rozepisovat. Každý si to určitě najde.
                    Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

V prihlasenych dalsi Fabie s2000 Miry Tarabuse,snad se nam tam jeste ukaze takovy Honza Černý a Emil..jinač ve Vltavě nabito,jen u ten náš Míra Janota nikde,všude ticho,že by před bouří? :
                      AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
                      Rally fans Pribram

Komentář

Původně odeslal kambiaso Zobrazit příspěvek
                        V prihlasenych dalsi Fabie s2000 Miry Tarabuse,snad se nam tam jeste ukaze takovy Honza Černý a Emil..jinač ve Vltavě nabito,jen u ten náš Míra Janota nikde,všude ticho,že by před bouří? :
                        Hele taky čekám jak to s ním je.Byla by škoda kdyby doma nejel a nedělal radost lidem u tratě!

Komentář

Zajímavé jméno se dnes objevilo mezi přihláškama, Fin Risto Immonen, vítěz 2wd z ME v Lotyšsku,kde sváděl krásný souboj s Lefebevrem o vítěze předohrabů.
                          Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Koukám, že Honzík Šlehofer v Mitsubishi Evo 9. Ví někdo detaily? Bude jezdit častěji? Dalo mu ROTO uplnou svobodu?
                            Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Myslím že jede auto od sýkory...
                              a s Rotem by už nemel mit nic

Komentář

Esi je ten počet 44 přihlášených konečný,tak je to za posledních x let smutný rekord,ale lepší to letos asi o moc nebude. Ještě že se jedou historici,tam to vypadá dobře.

Komentář

Working...
                                X