Oznámení

Collapse
No announcement yet.

48. Rallye Šumava Mogul 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: 48. Rallye Šumava Mogul 2013

Škoda že je Šumava tak daleko, Emil letí neskutečně!! Držím palce.

Komentář

Původně odeslal Fous Zobrazit příspěvek
      Na Čt 1v událostech krátký šot 900 pořadatelů nic se nestalo vzpomínka na Lopenik průběh soutěže ani slovo
      Za tímto druhem zpravodajství musí stát někdo konkrétní, kdo má zájem pokud možno o těch soutěžích pořád lidem vtloukat do hlavy jak je to nebezpečné a že zatím se nic nestalo. Byť nepřímo, tak pořád negativně informovat o Rally.

Komentář

Shacki [20.4.2013 08:50:22]
        Mimochodem, není divné, že v první etapě odstoupilo jediné vozidlo?

Pod výsledky psát nemůžu, tak tady:
        Ani ne. Myslím, že spousta pilotů pojede rychle, ale ne na hraně.
        Z 38 zbývajících vozů jede 19 na bedně ve třídě, na bodech jede 36 vozů.
        Skoro už teď platí: kdo dojede, boduje...
        I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Ano, tak jsem to myslel...

Komentář

Večer na Primě skoro to samé, nejdřív ukázali historiky z náměstí, taky samozřejmě nezapoměli Lopeník. Potom ukázali skupinku lidí, co přebíhala trať a říkali něco o tom, že Rallye Klatovy už skončila, naštěstí se nic nestalo a zítra bude probíhat jiná rallye Šumava.

Komentář

jo máš pravdu,koukal jsem na to a musel jsem se smát co tam melou,už ani nemám sílu se z toho rozčilovat,ta blondýnka steně neví o čem to předčítá na obrazovku

Komentář

Dotaz na přímé účastníky Šumavy.
                Jaké změny v bezpečnosti proběhly oproti minulému ročníku,co páskování na ofiko diváckých místech,bylo to na dalekohled?Nějaké problémy s diváky,nebo na druhou stranu s pořadateli?

Komentář

Včera jsem byl Okruh, dneska DM 8 odbočení u Vrbic a DM 17 v Zálezlech. A myslím, že to bylo v poho. Jak vypáskování, tak pořadatelé.

Komentář

Pořadatelé ok, normální přístup, vypáskování... tak +5-+10 m oproti loňsku... Ale vidět bylo vesměs dobře.
                    Nějaké ty fotky z rally hýr http://mr-br.rajce.idnes.cz/

Komentář

Přátelé jako ortodoxního Šumaváka mne těší že není kritika na organizaci.Hlavně že všechno proběhlo bez problémů a novinřští supi nemají téma.Asi by bylo dobrý,kdyby se zmínili z FAS,že očekávání bulváru se nenaplnilo!

Komentář

Byl jsem na jednom diváckém místě (v Poleni) a k mému překvapení to bylo relativně OK. Pořadatel už ve svým video magazínech deklaroval myšlenku, se kterou se plně ztotožňuji, že problémy jsou mimo divácká místa. A toho se docela držel, takže jsem spokojen. Na tom DM mi spíš vadili fotografové, kteří vytvořili přímo před zatáčkou neprůhlednou stěnu. Ale to je jiné kapitola...
                        Co se týče pořadatelů, všechno super, byli ochotní, nedošlo k žádnému sporu, všude se šlo domluvit.

Komentář

Pár fotek ode mně. Vzhledem k počasí nic moc.
                          Buďte součástí největší české sociální sítě zaměřené na sdílení fotografií.

Komentář

Původně odeslal starej pes Zobrazit příspěvek
                            Přátelé jako ortodoxního Šumaváka mne těší že není kritika na organizaci.
                            Ani já nemám k ničemu námitek. Pořadatelé OK a se smyslem pro humor, což v tom dešti oceňuju, vzdálenost od tratě OK i pro mě "bystrozrakého" bez námitek. Počasí neporučej, ale stejně bych uvítal sucho
                            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

pořadatelé v 99,99 procentech OK...
                              Jeden blb v Černíkově na vsi, kterej i přes prosby lidí nebyl ochotnej udělat krok stranou.. co už, blba potkáš všude.
                              Druhej v Černíkově byl naopak profík, kterej za tmy převáděl lidi přes trať.. co může být bezpečnější?? Klobrc dolů.
                              Jak si budete přát platit ? Převodem, hotově nebo krabicí ?

Komentář

Foto z Vltavy zde http://www.pprklub.estranky.cz/fotoa...e-vltava-2013/ a foto ze Šumavy zde http://www.pprklub.estranky.cz/fotoa...e-sumava-2013/
                                http://www.pprklub.estranky.cz/

Komentář

Working...
                                X