Oznámení

Collapse
No announcement yet.

48. Rallye Šumava Mogul 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 48. Rallye Šumava Mogul 2013

18.-20. 4. 2013, včetně 22. Historic Vltava rallye. Oficiální stránky z prvníma aktualitama. http://www.pamk.cz/cz/home/novinky

Re: 48. Rallye Šumava Mogul 2013

Ahoj všem, poradí mi někdo ubytko někde v centru dění?

Komentář

Tady máš přehled :-))
      Klatovy a Klatovsko. Sport, turistika, ubytování (hledáte-li hotel, penzion, apartmán), webkamery. Historie, fotogalerie. Městský úřad, tipy na dovolenou a výlety, cyklostezky,…

Komentář

Jestli nelpíš na několika hvězdičkovým pokoji, mám tip na levné ubytování, v loni jsme tam bydleli a pohoda, navíc večer nádherný výhled z okna do servisu. Noc pro jednoho 160,-

Komentář

Akorát je otázka,jestli chceš Klatovsko nebo Vimpersko!

Komentář

A cenrum dění je asi v Klatovech, nebo se mýlím ?
            Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Stará máma: Díky, ubytovna vypadá naprosto v pohodě.
              starej pes: Na tuto rally se chystám poprvé, tak si rád nechám poradit.

Komentář

Super bydlení je v kempu v Běšinech. Za 600 na noc celá chatka, dvě místnosti, kuchyňka, sociálka, 5 postelí + mnoho lidí po zemi :-)

www.SKODAteam.cz

Komentář

Původně odeslal Ášínovec Zobrazit příspěvek
                  Stará máma: Díky, ubytovna vypadá naprosto v pohodě.
                  starej pes: Na tuto rally se chystám poprvé, tak si rád nechám poradit.
                  Centrum je sice v Klatovech kde bude dost obsazeno posádkama,ale větší část se jede na Vimpersku.Proto bych doporučoval ubytovat se někde tam a do Klatov zajet kouknout.Cestou na Vimpersko večer zajet na jídlo na výjezdu z Klatov do restaurace "U Hrachů" kde se vaří dobře a za slušný ceny.A ráno seš hned v centru sobotního dění.Zkus si vybrat něco tady. http://www.booking.com/searchresults...ity=1;src=city

Komentář

jj ještě že toto nemusim řešit,žiju na Kvildě a do Vimperka to mam 20km
                    Sex?kdepak jenom rally

Komentář

Já zas žiju poblíž UH a do Zlína to mám 25km tak to taky při Barumce řešit nemusím.(v nabídce není smail s klepáním na čelo)Jinak bys ho tu měl ve třech řádcích!
                      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Já zase tohle řeším celkem rád. Samozřejmě pokud to jde, tak spát pod širákem. Na Barumce třeba u Štěrkoviště na Bahňáku, nebo u hasičů v Želechovicích.

Komentář

Hujer...tak bud rád a těš jse na Barumku...Ty poklepanej smaile na čelíčko,aby ti na čele pak nezustala modřina od toho klepání
                          Sex?kdepak jenom rally

Komentář

Původně odeslal Michal Volf Zobrazit příspěvek
                            jj ještě že toto nemusim řešit,žiju na Kvildě a do Vimperka to mam 20km
                            Já bydlím ve Zdíkově,do Vimperka to mám 6km a Šumavu řešit taky nemusím.Víš ale jde o to,poradit lidem z jiných částí,když je člověk znalej místního prostředí.
                            Naposledy upraveno starej pes; 06-03-13, 23:04.

Komentář

Sebral jsi mi odpověď z papule.Mi to přišlo jako výsměch že někdo bydlí daleko a musí někde přespat.On to kluk asi tak nemyslel,jen se blbě vyjádřil.Proto taky já tak reagoval.Ale jeho odpověď mě porazila.
                              Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Working...
                              X