Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rally Vrchovina 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Rally Vrchovina 2013

Jelikož už má své téma založena i Šumava,která se jede o dva týdny později než první sprint,rozhodl jsem se tuto skutečnost napravit.
    Takže co je zatím známé?Skoro nic!
    Koná se ve stejném termínu jako loni,první dubnovou sobotu 6.4.2013 a start je opět ve Slavonicích.
    Oficiální web stránky www.rallyvrchovina.cz jinak mlčí!!!
    Ví někdo něco bližšího?Co servis,stejná turistika jako loni?Chystá se nějaká větší obměna RZ,mimo jejich otočení?
    Naposledy upraveno JaraKl; 08-02-13, 14:07.

Re: Rally Vrchovina 2013

Za pomocí toho nejjednoduššího triku (google) jsem nalezl na stránkách harmonogram 2013, který je naprosto shodný s tím loňským, včetně časů, kromě nadepsaného letopočtu 2013. Z čehož jsem malinko jelen.

EDIT: přidány mapy pro google earth :Rally Vrchovina 2013.kmz
    Naposledy upraveno liposh; 12-02-13, 17:36.
    Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

http://www.rallyvrchovina.cz/harmonogram-rally/ šlo to i bez google
      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

To je fakt ofiko harmonogram?
        To je úplně obšlehnou loňský ročník,jediná změna o 100 m kratší servis?Jestli je to pravda,tak pro mě dost zklamání,hlavně s ohledem na umístnění servisu!

Komentář

Vidíš JaraKl, taky jsi z toho jelen Ale nedává smysl, aby si někdo dával práci s přepisováním loňského harmonogramu na číslovku 2013 jen tak pro legraci...takže musí být ofiko.

Komentář

Vzhledem k tomu, že teprve bude školení pořadatelů pro sezónu 2013 a pořadatel těžko může předem domyslet, co všechno na něj školitelé vychrlí jako závazné novinky pro nadcházející sezónu, docela bych se divil, kdyby ten harmonogram zůstal nezměněn...

Komentář

JanO: Už taky jen pro nutnost po prvních dvou RZ mít 50 -ti minutové přeskupení.

Komentář

Tam není podmínka určitá kilometráž RZ? V případě Vysočiny po 14 km! A 50 min?To se nám to celý pěkně protáhne,to se jako počítá s tím,že kdyby byl nějaký průser,aby vedení mělo čas reagovat?

Komentář

Harmonogram na rok 2013 ještě není hotový. Ten, co je na webu není na letošní rok.
                  Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Tak harmonogram už je tady

Komentář

A hned nám docela dost vyjasnil.
                      RZ1 Klenová se jede obráceně-kratší varianta z roku 2011.
                      RZ2 Český Rudolec stejná-loni Stálkov.
                      RZ3 Radíkov stená jako loni.
                      RZ4 Sedlo nová RZta?Uvidíme jak ji namotají.
                      Servis Jindřichův Hradec-pro mne trochu z ruky,pokud bude ve stejném areálu jako v roce 2010,tak lepší jak loňská turistiky!
                      Neberte to jako tutovku,je to pouze moje spekulace,při porovnání harmonogramů a map všech tří ročníků co se v tomto regionu konali.
                      WRC com co ty na to?

Komentář

Jaro ta Klenová je ještě o 4 km kratší než v roce 2011,tak nevím s kama to ještě zkrátí.
                        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Start Klenové je až za Klenovou a jinak po trase z 2011. (dle mě a ověření kilometráže) Sedlo je víceméně jasné. Z Malíkova přes Novou Ves přímo na Sedlo. Kilometráž znovu sedí. Šak chlapci počkejte, já vám to o víkendu hodím do .kmz na google earth. EDIT: Chlapci, hoďte mi GPS servisu z 2010, ať jsem si jistej tím Sedlem, prosím.

Komentář

49°7'48.906"N, 15°0'49.101"E .Jiráskovo předměstí 935/III,areál Truck servis DAF.

Komentář

JaraKl: Díky mnohokrát Každopádně jsem to kontroloval a skoro určitě bych řekl, že servis bude v Jindřichově Hradci na letišti (tedy na druhé straně města oproti tomu DAFu) Taky jsem znejistil ohledně toho Sedla a Klenové. Se Sedla do obce Klenová je to totiž 13,0 km a přejezd mezi má být 11,8 km.Takže nám někde lítá 1,2 km. Což není až zas tak velký extrém, ale bude v tom ňákej trik.

Komentář

Working...
                              X