Letos přibydou asi 2km dle mě parádní šotoliny a Šitbořice se pojedou v protisměru, jak se ještě nikdy nejely. Loni zrušený úsek Boleradice-Diváky tedy jeden z nej úseků, který Hustopeče mají by se měl letos bez problémů odjet.
Myslíš tou novou šotolinou usek kousek po startu RZ 1,3? Nevím stli se to někdy jelo,ale podle letecké mapy to vypadá na nějakou šoto-polní cestu,těžko říct.
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Začátek rz 1,3 je na asf a pak se jede kousek na šoto. Dle mě se to už někdy jelo, ale uplně jistej si nejsu. Každopádně super úsek a celkem dobře přístupnej
Možná je to krapet řízlý polňačkou ale z větší části je to šotolina asi 200 metru je tam bohužel i panelka. asi pul kilometru než se trat napoji na starou verzi je esíčko na šotolině který si nenechám ujít . Tento usek se nikdy nejel.
Ono ještě něco málo přibude,špička pojede celá .A i kdyby ne,tak vidět opět Kopejdy na živo bude jistě pro mnohé fans pádný důvod proč náš region navštívit.
A podle předpovědi nás čeká konečně sluníčko a příjemných 24-25 stupnů!!!
Jak tak procházím diváckého průvodce, tak velká škoda dle mého je změna průjezdu v obci Diváky. Už se nebude objíždět ten ostrůvek, ale chtějí to jaksi říznout a auta se mají otočit už před ním. Prý kvůli "zkapacitnění" místa. No nevím, loni mi to nepřišlo nějak natřískáné a podívána při objezdu ostrůvku to byla pěkná ..
No jó, zdenda-foto má pravdu. To je jakési podezřelé. Já tam loni byl, lidí bylo hodně, ale tak nějak se to dalo vydržet. Takže pokud to správně chápu , tak to bude vypadat takto, jo? : Divácká zóna.jpg Mohl by se mi k tomu někdo zasvěcený vyjádřit? Objíždění ostrůvku bylo kultovní, proč ta změna?
No, my tam byli na první průjezd, dali jsme v klidu klobásku a pak jsme si šli stopnout nahoru jak pokračuje cesta do Šitbořic, z tama byl krásný výhled na celý ostrůvek a lidí mi přišlo v pohodě, žádné tlačenice - viz. fotky níže. JInak podle toho popisu to vypadá jak na tvém obrázku, pochopil jsem to taky tak.
Ano, protože jsem se na jedné zdendové fotce našel, tak jsem tam byl přítomen v tu samou dobu. Zdenda má pravdu, bylo to v pohodě (ony celé hustopeče jsou takové celkem pohodové, pokud srovnávám třeba se závody typu Barumky) . No každopádně je jasné, že zvýšení kapacity místa není ten pravý důvod. Tak jaký je tedy ten skutečný důvod?
Ano bude to přibližně takto. Vzhledem k novým bezpečnostním standardům by nebylo možné realizovat bezpečný organizovaný průchod diváků do vnitní části. Takže při řešení buď ostrůvek a nikdo uvnitř, nebo zkrácení a lidi mají možnost být i uvnitř jsme se rozhodli pro tuto verzi.
Komentář