Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Agrotec rally Hustopeče 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Jiří Dokulil
    replied
    Re: Agrotec rally Hustopeče 2013

Podrobný pohled na letošní Hustopeče z naší kamery: http://www.youtube.com/watch?v=_3AeoCu6rYA.

Zanechat komentář:

• Martin Knizek
    replied

Ahoj fotografove, prosim vsechny, kteri jsou ochotni podelit se o sve ulovky, aby mi poslali fotky nebo videa nasi posadky (bily Favorit c. 76) na mail bobaj@volny.cz. Diky moc

Zanechat komentář:

• azik
    replied

Hoj,
    pár fotek ode mě z víkendové rally:

Zanechat komentář:

• Jigy
    replied

Tak pár fotek i ode mě http://jigy.rajce.idnes.cz/Rally_Hustopece/
    První rally se zrcadlovkou

Zanechat komentář:

• Adriano2
    replied

Tak musim taky napsat neco k teto Rally.
    Pro me nejoblibenejsi Rally,protoze ji mam nejbliz od baraku a taky trate se mi moc libi.
    Prvni den jsme byli v Nemcickach u hriste. Jediny problem zde pro me byla Ceska Televize - tradicne prisli kameramani pozde a pred nas se dala reklama, takze jsme se stehovali.Potom prechod do Kurdejova a opet zadny problem treba s poradatelama - akorat ze RZ zrusena pro havarii.
    Druhy den jsme zajeli na Starovice a pohoda, opet poradatele v klidu.
    Z toho mista jsme zajeli na zminovane divacke misto N na Boreticke.
    Prisli sme asi hodinu pred startem, policajt tam sedel na motorce a nerekl ani slovo. Poradatele - mladici mi vzdy na otazku odpovedeli slusne. Proto ja jsem teda nikde s poradatelama problem nemel. Pravdou je ze moc informovani o rally nebyli - kdyz se je nejaky laik na neco zeptal jako napr ci druhy prujezd stejnou RZ se pojede ve stejnem smeru tak nevedeli Ale jak rikam aspon ja jsem se s nejakou drzosti nesetkal.

Pro me tak bylo zklamani jen nasazeni jezdcu aspon v mistech kde jsem byl ja. Se mi zda ten velky mistrak trosku nudny

Zanechat komentář:

• Pepa ZL
    replied

Tady jsou moje fotky: http://pepafotorally.rajce.idnes.cz/...lly_Hustopece/
    Přiložené soubory

Zanechat komentář:

• Marek Petráš
    replied

O diváckém místě "N" na Bořetické RZ tu toho bylo napsáno už dost, ale nechápu jednu věc. Proč pořadatelé 30 minut před startem RZ nepouštěli lidi z příchozí cesty ke křižovatce nahoru do pole. Místo 5 metrů všichni šlapali zpátky dolů, kudy vedla strmá a uklouzaná cesta lesíkem nahoru. Pro rodiny s dětmi, které od diváckého místa asi očekávají snadný přístup, to nemohlo být nic pěkného. Pochopil bych, kdyby to bylo pár minut před startem nebo v průběhu RZ.
    Co na tom, že pár minut před startem se na zmiňované cestě zjevila osoba sedící v křesílku, a to před páskou. Pořadatel to nebyl...

Události, jako třeba pořadatel mávající vysílačkou a vykřikující, že nechá zrušit RZ a vše půjde na naše náklady; nebo policista pokřikující po lidech, že když se nám to nelíbí, tak ať vypadneme pryč, jsou už spíš úsměvné. I když, to druhé se mi jako správná pořadatelská strategie zrovna nezdá.

Na 6. RZ jsme si vybrali vracák kousek před cílem. V únikovce, byť daleko, se nám stát moc nechtělo, tak jsme se přesunuli na pravou stranu vracáku blíž k trati. První projíždějící majáček vykázal všechny lidi do našho prostoru, další už nás zase hnal pryč (při tom na výjezdu z vracáku je vyvýšené místo, ovšem s cedulkami Zakázaný prostor), 10 metrů za pásku, kterou tam později dodal pan Schovánek, jehož chování se rozhodně nedalo srovnat s tou bandou na RZ 9.

Poslední věc bych měl k akreditovaným novinářům. Nebylo to poprvé, co jsem si všiml, že ikdyž kolem projíždí auto, fotograf ho jen sleduje a nefotí. V takovém případě jen zbytečně zaclání divákům.

Zanechat komentář:

• m.d.
    replied

jojo... to bylo pěkný místo - už jsem se popravdě díval, jestli tam jsou diváci, kteří nám pomůžou tlačit.... )))
    naštěstí to nějak dopadlo.. ))

vystřihl bys mi odtam tu #40 prosím?, kdyby se ti chtělo, tak na fb, nebo na mail: mi-do@volny.cz

Zanechat komentář:

• Pet
    replied

taky přidám pár foteček http://www.fotorally.ic.cz/foto/2013/hustopece2013/

Zanechat komentář:

• bohuš
    replied

Zanechat komentář:

• ráfek
    replied

Podělím se o svou zkušenost se zakázaným prostorem. Na cedulích bylo napsáno, že bezpečná vzdálenost je 25 metrů od trati a když jsme se na druhý průjezd Kurdějova chtěli přesunout na rozbitý nálet dolů kolem fotovol. elektrárny, pod diváckým místem, byli jsme velice rychle vykázaní. Místo bylo vyvýšené, na začátku zatáčky, na vnitřní straně a neexistovala možnost, že by se k nám nějakým nedopatřením přiblížilo auto, což se velice těžko pořadatelům vysvětlovalo a dokonce jsme stáli i dál, než těch 25 metrů- ( na druhou stranu, co beru jako velké plus, odváděli svoji práci a odváděli ji dobře, bohužel, nikdo moc nevěděl, co dělat, když lidi chtěli stát až za hranicí zakázaného prostoru ) Po nekonečném dohadování začali přijíždět bezpečáci a docela jsem byl překvapen informovaností, protože v jednom autě řekli, že tam stát můžeme, načež přijelo druhé auto a ti nám to opět zakázali až nakonec přijelo poslední auto bezpečáku, vylezl starší pán a řekl, ať si tam klidně stoupnem, že není problém. Ale co mě teda opravdu nasralo, když mi pořadatelka okamžitě začala vyhrožovat tím, že zruší RZtu a že mi pak můžou všichni poděkovat. Nezdá se mi to moc korektní, když člověk stojí v bezpečném místě.

Pocity z toho mám víc než smíšené, na jednu stranu je super, jak pořadatelé a bezpečnost fungují, ale na druhou stranu, bylo mi opravdu smutno z toho, kam se to všechno dostalo, protože ve vzduchu bude ještě hodně dlouho viset bubák...stačí jeden průser a věřím tomu, že je konec.
    Naposledy upraveno ráfek; 25-06-13, 01:31.

Zanechat komentář:

• Michalin STR8
    replied

Takže organizátor dosáhl přesného opaku než oč mu šlo. Odradil diváky z diváckých míst a ti teď chodí do rychlých míst, kde nejsou vidět a kde havárie mají mnohem horší následky. Přesně tak to většina diváků předpovídala, ale ten kdo by měl být nejrozumnější (organizátor, FAS) si to jediný asi neuvědomuje. Nechápu, proč se zase posunuly pásky v diváckých místech dál od trati, když v minulých letech tam nebyl ani minimální náznak nějakého ohrožení diváků. Běžný jev např. z Barumky: v roce 2010 bezpečné pomalé místo, dobrý výhled, páska do 10ti metrů od trati, následující rok se páska z nepochopitelných důvodů posunula o 5 metrů dál, výhled na trať zůstal prakticky stejný, ale další rok už byla páska o dalších 5 metrů dál, ve výhledu najednou překážely keře a dokonce budovy. Letos tam bude určitě komplet zakázaný prostor. Ale proč? Vždyť to dosud bylo bezpečné. Já vím, říká se tomu zvyšování bezpečnostních opatření. Barumka je na to až moc pyšná, ale ta opatření zvyšuje úplně zbytečně na pomalých bezpečných místech a tím odrazuje lidi taky ke zbytečnému putování podél rz. Doufal jsem, že to nemůže zajít až do takového extrému jako na Hustopečích. Teď doufám, že na jiných závodech bude organizátor trochu lépe uvažovat.

Zanechat komentář:

• Novej
    replied

Původně odeslal Mishark Zobrazit příspěvek
    S místem na focení je to čím dál větší problém - když už si nějaký najdeš, tak si 2 minuty před startem stoupne před tebe borec s nesmrtelnou vestou, kterej fotí na mobil a překážení si vyloženě užívá. ;-)
    Lež jako věž!

Zanechat komentář:

• Mishark
    replied

S místem na focení je to čím dál větší problém - když už si nějaký najdeš, tak si 2 minuty před startem stoupne před tebe borec s nesmrtelnou vestou, kterej fotí na mobil a překážení si vyloženě užívá. ;-)

Přesto pár fotek z rally zde: http://www.mishark.wz.cz/ :-)

Organizátorům patří dík za pěknou rally!

Zanechat komentář:

• brčko2
    replied

ano je to spatne! uz jsem to psal i jinde toto je vysledek techto opatreni, nevidis na divackem miste auto?? hledas mista kde uvidis, vyfotis, nasajes adrenalin atd...

Zanechat komentář:

Working...
X