Nejprve bych chtěl za pořadatele poděkovat všem za hlasy v anketě SMN Trophy 2012, kterou jsme i díky vám vyhráli.
Trať doznala kosmetických změn s ohledem na nová bezpečnostní opatření. Pro diváky budou zřízena osvědčená, i zcela nová divácká místa, kde bude možné sledovat vozidla z rozumné vzdálenosti od trati a přitom bezpečně. Vše se odehrává na malém prostoru, tažke se v pohodě nechají stihnout 4 RZ s krátkými přejezdy. Pro diváky bude připraven "rádce diváka" ,kde budou popsána doporučená divácká místa a přístupy, ale i místa, kterým bude lepší se vyhnout. Přísná bezpečnostní opatření se dotkla i naší rally, ale kdo se bude řídit našimi radami, bude myslím spokojený. Jakékoliv dotazy pište sem nebo do diskuse na ofic. stránce, obratem odpovíme.
Na ofic. stránkách můžete sledovat seznam průběžně přihlášených. Figuruje tam např. Kahle, přihlášen je již i Honza Sýkora s Fiestou. Ale asi nějvětší tahák soutěže by se měl objevit v seznamu v nejbližších hodinách...
Nemáte trochu strach,že limit 120 přihlášených dle ZU bude asi překročen? Cca 70-75 sprint,30-35 Pohár,HA 20-25 a ještě pravidelnost. I když mě osobně bohaté startovní pole nevadí.
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Na ofic. stránkách můžete sledovat seznam průběžně přihlášených. Figuruje tam např. Kahle, přihlášen je již i Honza Sýkora s Fiestou. Ale asi nějvětší tahák soutěže by se měl objevit v seznamu v nejbližších hodinách...
Že by Kostka ještě potestoval v závodě před Deutschlandem?
Nemáte trochu strach,že limit 120 přihlášených dle ZU bude asi překročen? Cca 70-75 sprint,30-35 Pohár,HA 20-25 a ještě pravidelnost. I když mě osobně bohaté startovní pole nevadí.
Spíš máme strach, že se tento limit nenaplní. Pokud bude překročen, vydají se PÚ, kde se limit změní. Harmonogram a trať na to postavenou máme.
Agropa posunuje každým rokem nasazenou laťku výš a výš a účast továrny je tak jen třešničkou na dortu. Nějak mi ale uniklo, jak je možné, že Kostka jel na Kopné, na Lužičkách startoval v rámci Lausitz cupu, ale na Kopné?
Pačívští jako každoročně drží svůj vysokej standart.Prostě Žitníky se Štípkem a partou kolem nich považuju za jedny z nejlepších pořadatelů u nás.Je to vidět na obrovsky dlouhý tradici Rallye Pačejov.Její popularita je znát na každoročním počtu startujících a oblibě diváků.No a nesmí se zapomenout na každoroční ozdobu startovní a cílový rampy,Milana Hauera!! Při srovnání počtu startujících s Bohemkou(51 posádek) by se měli zamyslet na FAS,kam sport u nás s jejich nesmyslnýma požadavkama a předpisama vedou!Nikdy by mne nenapadlo,že si kapři můžou pomalu ale jistě vypouštět rybník!!
Komentář