Oznámení

Collapse
No announcement yet.

X.Partr Rally Vsetín 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• X.Partr Rally Vsetín 2013

Tak zase já?
    Máme po Jeseníkách,takže nejvyšší čas zabývat se posledním sprintem sezóny!
    Datum konání ve stejném týdnu jako loni 18.10.-19.10.2013,naštěstí volby jsou až další týden!!
    Ofikostránky www.vsetinrally.cz
    Podle zveřejněného harmonogramu:
    Zařazen Semetín!(obrácená a kratší varianta oproti Barumce).
    RZ Jabloňová - spojení s loňským Vesníkem na Dušné?
    RZ Bystřička - pojede se okolo přehrady?To mě jaksi nevycházejí km!
    Tak domorodci z blízkého a širokého okolí hodtě svoje názory,vždyť k Vám do regionu jedu teprve cca po 20 (vč.Valašky).

Re: X.Partr Rally Vsetín 2013

Tož když píšou Malá Bystřice - Valašská Bystřice, tak kolem přehrady se asi nepojede. Možná průjezd Val.Bystřicí a končilo by se někde směrem na Vidče?

Komentář

Projel jsem si vzdálenosti v harmonogramu a vše naprosto sedí, pokud by start byl na konci Malé Bystřice, objela se přehrada a cíl byl na začátku Valašské Bystřice
      Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Liposh na to asi kápl ale myslím že start by byl až za hospodou u Bušů směrem k ValMezu
        Naposledy upraveno honza; 24-09-13, 16:16.
        Citroen Xsara KIT CAR...
        ...BEST RALLY CAR!

Komentář

.... a co tak start U bušů, pak protisměr jednosměrkou u přehrady, U vodníka doprava nahoru na Velkou Lhotu, za Lhotou doprava po hřebeni, pak sjezd dolů k hlavní cestě a levým vracákem po hlavní do Valašské Bystřice :-)

Komentář

Něco málo k trati se dá vytušit ze ZU,kde jsou nějaké mapy k seznamovačkám. A startovní pořadí bude stejné jako v Jeseníkách.
            Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Tak prý to bude bez Santova, což je určitě škoda...

Komentář

Přes Santov se nemůže logicky jet. Posádky by se pak neměli dostat jak do Vsetína.
                Citroen Xsara KIT CAR...
                ...BEST RALLY CAR!

Komentář

našel jsem něco na Autoklubu http://www.autoklub.cz/dokument/3868...vsetin-zu.html
                  Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.

Komentář

jaj, startovní pořadí jak na Jeseníkách, kdy přijde "KAKA"? Dluší nám nějaké odpovědi po Jeseníkách Btw, zkusím dotaz na místní, ta druhá RZ Jabloňová, to se bude na trať Vesníku napojovat kde? Dík
                    Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

kuře, něco mi říká, že start Jabloňové bude na ulici Jabloňové ve Vsetíně, pak po modré turistické až k místu "Pod Dušnou" a pak se to stočí zpět k Vesníku. Jen můj osobní tip.
                      Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Vidím to stejně. Start někde jako loni RZ 3,6 a pak v místě Pod Dušnou na hlavní cestě ,kde se loni míjely RZ 2 a 3 zatočí doleva,sjedou do Jasenky kde zatočí doprava nahoru a potom vracákem kolem stodoly do cíle ve Vesníku.
                        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Původně odeslal kuře Zobrazit příspěvek
                          jaj, startovní pořadí jak na Jeseníkách, kdy přijde "KAKA"? Dluší nám nějaké odpovědi po Jeseníkách
                          Taky jsem se ptal a odpověď nikde. http://forum.ewrc.cz/showthread.php?...l=1#post450544
                          Pokud někoho zajímá vyjádření Svazu rally k st. pořadí, je to v jejich zápisu z 19.9. http://www.autoklub.cz/text/112-svaz-rally.html
                          jsou tam i jiné zajímavosti např. k nedovolené reklamě M. Tučka na Barumce a nástin kalendáře na příští sezonu.

Komentář

No co,KAKA je srab. Neumí přiznat "porážku" a překousnout to, že to nikomu nevadilo.

Komentář

No Tuckuv sponzor asi urazil a pohorsil spoustu lidi. Me zaujala cast ohledne rezani pneu, najednou se v MMCR nemusi dodrzovat pravidla FIA?
                              Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Working...
                              X