Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jänner Rallye 2014

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Jänner Rallye 2014

ofiko stránky http://www.jaennerrallye.at

tak jak to v lednu vidíte ???

Re: jänner rallye 2014

Dovolím si doplnit českou verzi. http://www.jaennerrallye.at/cz/home.html a vidím to dle harmonogramu stejně jako letos.
    Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Já to vidím jako světlej bod na konci tmavým tunelu vánočního a novoročního zoufalství,nebo jak mám nazvat to nudný,nucený čtrnástidenní nic nedělání.Prostě něco na co se těším určitě víc než na Ježíška....

Komentář

Je nezbytně nutné, abys tu zmiňoval, že máš 14 dní volno? Já mám odjakživa volno 24-26.12 a 1.1. Tedy čtyři dny.
        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Jaro pohádky,kačena se šesti,řízky salát, k tomu orosené,řetízkovaná u rodiny,slastné nic nedělání,rozzářená dětská očka,pak Silvero a už je tu Janner. Já to nevidím tak černě.

Komentář

Promiň,nechtěl jsem aby se to někoho dotklo,ale my ho fakt máme povinný,ani nevýš jak mě to s.r.!Ja radši dovolenou v létě na kole,nebo na rally!!Takže už se Jänneru nemůžu dočkat.Doufám,že to bude lepší než letošek.
            Jeděš na sníh,ale je 6 stupňů,chčí ti za krk a stojíš ve sračkách!!
            A v dubnu je -1 a místo pampelišek,stojíš po kotníky ve sněhu.

Komentář

U nás se často nadává,že jsou RZ na jednotlivých soutěžích pořád stejné,většinou se jen otočí nebo jen trochu obmění,ale tady si s tím vrásky nedělají vůbec a nikomu to asi nevadí. Jediná změna jsou dvě prodloužení RZ,které dají něco málo přes 1KM. http://www.jaennerrallye.at/uploads/...R__2014-CS.pdf
              A rok 2012 byl taky hodně podobný.

Komentář

ME se zřejmě vydává cestou MS - v pátek od 10:30 kvalifikace, RZ18 jako Power Stage.
                Zdroj: http://www.rallye-magazin.de/rallyes...age/index.html
                FANS OSEK !!!

Komentář

Power Stage je jen pro rakouský mistrák. Kvalifikace pro MS a ME prioritní piloty, kteří si pak volí startovní pozici!!
                  Naposledy upraveno pejda; 13-11-13, 23:09. Důvod: poslední příspěvky se necitují

Komentář

Zdravím, ráda bych se na Jänner v lednu konečně taky vypravila (snad bude alespoň sníh)...nemáte nějaké tipy, kde by se dalo v okolí sehnat ubytování + orientačně ceny pro lepší představu? Moc děkuji

Komentář

snih byl v posledni dobe vzdy,jen nikdy nevydrzel.... snad jen na ty rz 2 tusim,ta je v nejvyssi nadmorske vysce....zalezi jestli chces v Rakousku nebo v Cesku
                      AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
                      Rally fans Pribram

Komentář

Tak to je nějak jedno, spíš co vyjde levněji, beztak je to jen na přespání tak to nemusí být žádný luxus :-)

Komentář

Contdown 29 Days to Jänner Rallye
                          Jan Kopecky/Pavel Dresler Skoda Fabia S 2000, Bryan Bouffier/Peugeot 207 S 2000, Raimund Baumschlager, Francois Delecour, Harrach, Rosenberger, Riegler, Glis...

Komentář

Nazdar lidi, je možnost někde vidět seznam přihlášených posádek?

Komentář

Re: Jänner Rallye 2014

Uzávěrka 15.12. a zveřejnění 18.12.,tož ešče chvilku vydrž.

Komentář

Working...
                              X