Už teď to tam bylo letiště, s novým povrchem to bude pořádný šrumec :-) Jenom doplním, že úplná uzavírka mezi Poh. a Oldř. má začít počátkem května a potrvá až do konce září, takže pokud se Maják pojede, tak pouze ve zkrácené podobě, kde RZ bude začínat nebo končit pod hradem. Letos přijdeme o vracák na Prohledu i o nádherný průjezd Oldřichovicemi :-(
Tak pořád je to lepší,než kdyby ten dopis byl směřován opačně,že by toto starosta obce psal panu Regnerovi. I když v Halenkovicích co mě paměť neklame byl vždy pozitivní vztah k této Rally.
JanO:Myslím že jsou pořadatelé BR vstřícní jen je to psaní dost nešťastně formulované.Měli více vysvětlit popř. omluvit a dát naději k další spolupráci.Tak mi to vyznívá jako arogance vůči obci která jim vždy byla vstřícná.Moc bych se nedivil kdyby příště tam měli pořadatelé BR problém.
Je to sice škoda, ale snad to nebude taková tragédie. Barumka se do Halenkovic určitě vrátí a nevidím důvod, hledat v běžné úřední komunikaci nějakou aféru.
Mimochodem, ten dopis je převzatý z titulky webu obce Halenkovice (datum 31. 3. 2014).
Nedělní sekce, to zas bude oříšek poskládat patřičné km na Kroměřížsku. Jinak doufám, že Semetín se opět pojede, na té RZtě jsou pro mě nejhezčí místa...
pořadatelé by to možná i rádi přes Haleny vedli ale třeba je problém v okolních obcích. Každopádně jsem na letošní tratě zvědavý
Jak říkal p. Regner na Besedě, vždy se vybere více úseků a potom se nějaký vypustí,který jim nesedí do celkové koncepce,ale jestli je tohle skutečný důvod v tomhle případě to nevím.
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
pořadatelé by to možná i rádi přes Haleny vedli ale třeba je problém v okolních obcích. Každopádně jsem na letošní tratě zvědavý
Tak ono to nejsou jen problémy v obcích. Povolení každé soutěže je velmi složité a zahrnuje spoustu jednání. Na druhou stranu ze sportovního hlediska se na Halenkovicích nic jiného nejede, takže když se vrátí po roční přestávce, bude to jezdce možná trochu zajímavější.
Nedělní sekce, to zas bude oříšek poskládat patřičné km na Kroměřížsku. Jinak doufám, že Semetín se opět pojede, na té RZtě jsou pro mě nejhezčí místa...
Jsou zase fanoušci, kteří nedají na některé klasické úseky dopustit, tak si vyberte. Ale jinak si myslím, že s nedělí budou všichni spokojeni. Co však pořadatel moc neovlivní, tak je složení startovní listiny. Už tady nějaká předběžná startovka visela ?
Jsou zase fanoušci, kteří nedají na některé klasické úseky dopustit, tak si vyberte. Ale jinak si myslím, že s nedělí budou všichni spokojeni. Co však pořadatel moc neovlivní, tak je složení startovní listiny. Už tady nějaká předběžná startovka visela ?
Jo, to jo, ale myslím si, že Semetín je mezi diváky obecně dost oblíbený. Jinak, někdo tu naznačoval něco o změně RZet. Myslím, že letošní Barumka se pojede zhruba jako roky minulé, možná se pozmění směry. Rád bych se ale mýlil a viděl Bouffiera, Kopeckého a spol. třeba na Dušné, ikdyž s tím bych moc nepočítal.
Komentář