Tady už je v Zu harmonogram a další informace. http://www.autoklub.cz/dokument/5246...stanoveni.html
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
EPLcond Rally Agropa 2014
Collapse
X
-
Re: XXXV. EPLcond Rally AGROPA 2014
Původně odeslal DaveRallyMan Zobrazit příspěvekZdar, nevíte kdy budou mapy?Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Chlapi, tak z toho je mi hodně smutno. Pořadatelům se podařilo hodně velké faux pas - posílali posádkám pozvánky na soutěž. To je sice pěkné, ale poslali ji i Michalu Hylánovi, který je po nehodě na loňském Pačejovu upoután na invalidní vozík. Že jsem to nevěděl já, že nehoda dopadla tak blbě, je špatně, ale dá se to asi pochopit, nijak jsme se neznali. Že ale pořadatel, na jehož soutěži k takovému zranění došlo, neví, jak na tom zraněný jezdec je zle, to je tedy průser! Lidský průser! To jsme fakt jenom od toho, abychom přinesli ty prachy za startovné??? Já vím, že doby "soudružských navštěv nemocných" jsou pryč, ale takový nezájem bolí...
Mail Michala Hylána, který poslal jako odpověď na pozvánku:
Dobry den p.Žitník
vzhledem k loňské važne nehodě na Rally Pačejov po které jsem stale,možná na furt upoután na invalidní vozík a tím pádem i neschopen jakéhokoliv sportu.Tak mi přijde nevhodné mi zasílat pozvánku a připomínat tuto situaci.Pokud jste tuto informaci neměl tak o to je to horši .Všichni z vedeni autoklubu ne jenom vašeho nebo z těch nejvyššich míst(FAS atd.)pořad prezentujete jak chcete zlepšit komunikaci mezi posadkama a zkvalitnit české rally, ale tohle mi přijde dost smutné, že se nikdo, opakuji nikdo nezajímal jak jsme po takové ráně dopadli!!! Nejde jenom o nás, ale týká se to asi všech posádek od 20příčky dozadu.Rally je nadherny sport, ale musejí ho dělat ty spravny lidi ,aby to nebylo za chvilku o prvních par posádkách.Zatím k tomu spějeme mílovými kroky.A to je smutné.Nechci nikoho urazit .Tak bych prosil o malé zamyšleni nad tím jak a proč a pro koho tento sport děláte(né jenom vy).
Dekuju moc za pochopeni Michal Hylán
=
Komentář
-
Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvekZdravim,nevíte někdo o dalších zvučných posádkách ?
velmi pěknou podívanou slibují historici
Komentář
Komentář