Tak už se nám to začíná rýsovat http://www.autoklub.cz/dokument/6450...14-8-2014.html
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezóna 2015
Collapse
Téma je uzavřeno.
X
X
-
Re: Sezóna 2015
hm, tak to su zvědav. Některé návrhy se mi v zásadě líbí, ale to de facto vyloučení čtyřkolek z boje o celkové vítězství ve sprintech dle návrhu mi přijde celkem kontraproduktivní. To si od toho někdo slibuje, že se posádky přesunou do velkého, což je asi tak trochu cílem, nebo co? Nějak se mi tomu nechce věřit, ale počkám si na další podrobnosti...Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
-
Možná se mnou třeba aktivní účastníci nebudou souhlasit, ale bodování každého dne u vícedenních soutěží se mi nelíbí. A ani omezení mistrovství jen jako "národní" (byť moc zahraničních jezdců do MMČR nejede, ale proč jim to zakazovat?).
Ale též moc nechápu co je B se změnami podle bodu 1? (takže budou dva mistráky, ale velký bude bodován po etapách? A zahraniční jezdci?)
EDIT: kuře: A není ten 4WD Pohár pouze možnost, aby mohli startovat auta 4x4 co "nejedou" do "sprintů" (novější a "nová" WRCa, případně třeba "stará" Ačka, pokud by to regule dovolily?)?www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Medvěd, to bohužel netuším, vycházel jsem z toho, co je v bodě A psáno pro Českou Trofej/Pohár kterou jsem pochopil jako nástupce sprintů ve verzi B. Ale asi to bude chtít někoho, kdo má více informací, já vycházel jen z tohoto dokumentuJean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Komentář
-
Původně odeslal Medvěd Zobrazit příspěvek...Ale též moc nechápu co je B se změnami podle bodu 1?
Komentář
-
No vida, tak před každým závodem se všichni účastníci přivítají a doplní program, příjemná změna, utuží to kolektivJinak takhle od oka by se mi ani varianta A nezdála úplně špatná, ikdyž by mistrák trochu ztratil zvuk za hranicema
"uplně jedno aký čas, môžem jebať"
Komentář
-
Doporučuji odkaz z prvního příspěvku + ti může pomoci další k dalšímu luštění toto:
"Systém mistrovství 2015 - Schválen koncept pro tvorbu řádu mistrovství,
dopracování zvoleného návrhu pro sezonu 2015 v řádném termínu.
Předseda SR rozešle členům SR materiál k připomínkování. Název jednodenních rally: Sprintrally serie"
Zatím sem nikdo nepřihrál podrobnější info, případně nějaký zdroj/odkaz, kde se to dozvědět...www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Obávám se, že kromě zápisů se schůzi SR toho asi moc víc venku nebude, leda, že by se našel nějaký insider, který by něco prozradilAle su na to zvědav, co s těmi WRC vyřeší, pokud se nepletu, tak v původním materiálu ke konceptům mistrovství mohly ve sprintrally serii bodovat jen jednohraby
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Komentář
-
Tak nějak jsem to myslel, není ani žádný náznak od insidra...
Aha, to by trochu vysvětlovalo "samostatný Pohár 4WD mimo hodnocení Rallysprint serie" - takže "zakážeme" 4WD ve sprintech a pak jim uděláme samostatné hodnocení?
Ještě rozklíčovat ten bod 1 a možná to dáme dohromady ;-)
Mimochodem ty původní materiály asi nejsou někde k vidění?www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvekZaslechl jsem,že se uvažuje o návratu vozů WRC do našeho velkého mistráku. Ví někdo víc?
Komentář
-
Ač ateista, tak volám, díky za to, že snad konečně někoho osvítil duch svatý či cokoliv jiného.....doufám, že tyto naprosto logické a rozumné změny,po kterých jsem já ostatně volal již několik zpět a byť s některými detaily trochu nesouhlasím, přinesou když ne výrazné zvýšení účastníků soutěží/ pro mnohé je tato změna bohužel pozdě.../, tak alespoň zastavení prudkého propadu počtu soutěžních posádek. Z některých opatření sice čiší výrazná účelovost směrem ke zvýhodnění statusu " velkého mistráku" a zaříznutí hodnoty sprintového titulu Mistra za účelem naplnění startovních listin podniků "velkého mistráku" a v technických předpisech bude trochu zmatek, ale celkově je to posun opravdu kupředu a s výraznou reflexí na skutečné finanční zázemí většiny českých posádek.
Komentář
-
Jsem trochu skeptický,co se týká většího počtu posádek velkého mistráku. Ve třídě 13 když pojedou 2-3 WRCa,tak to bude asi moc. A třída 12,kde snad žádný Kit objemu 2 litry u nás nejezdí taky asi žádný počet nezvýší. Ale rád bych nějaký viděl.
Komentář
-
Já jsem hlavně zvědav jakou obsazenost bude mít ten „Pohár 2+“...Jo a jinak místo Janneru trochu doufám, že by se do velkého mistráku mohla vrátit Valaška, ale to je spíš jen přání.Naposledy upraveno Vojtech.Elias; 21-10-14, 10:08.
Komentář
Komentář