Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Barum Czech Rally Zlín 2015

Collapse
Téma je uzavřeno.
X
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Barum Czech Rally Zlín 2015

gonzo má nějaké info. Tak sem s ním... Doufám, že probudím spícího mědvěda Ožralu z autobusáku
    "Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ

Re: Barum Czech Rally Zlín 2015

Na Janneru jsem si četl letáček o letošní Barumce a byl tam taky nějakej zevrubnej program a nepotěšilo mě, že přejímky budou v servisu, v hale to podle mě bylo vždycky lepší...a proč to vůbec už v tý hale není, finance???

Komentář

Chtěl jsem zmínit tu přejímku, která bude v servisu jak už je psáno a co se týká šejku,bude to pokud mám správné info opět "zhruba" jako loni,i když se to možná částečně změní, někde mezi Pohoř-Oldřich- Komár. Časový program je předběžne stejný.(Tréninky,přejímky,qalifikace,šejk,start,SS )
      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Pokud se nic nezměnilo, tak Regner ml. loni v srpnu avizoval, že letos se městská SS pojede v protisměru.
        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Už zbývá jen sem hodit seznam přihlášených a můžem startovat

Komentář

liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.

Komentář

kakabus, raděj o tom ani nemluv, někteří by se toho mohli chytit a něco splodit
              matejovec, to je zajímavá informace, když si to v hlavě projíždím v opačném gardu, tak by si fakt svítili do xichtu, což by asi nebylo nejpříjemnější a bezpečnosti by to nejspíš taky nepřidalo
              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

No kdyby se někdo té startovky už ujal,tady malá nápověda. http://www.fiaerc.com/drivers
                Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

...máte pravdu, dohledával jsem to a opravdu Regner neříkal, že se pojede v protisměru, ale že na rok 2015 plánují to namotat jinak než doposud.
                  Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Původně odeslal matejovec Zobrazit příspěvek
                    liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.
                    Kdybys viděl, co bylo možné na Power Stage na Waldviertlu 2014. V jednom místě bylo každé startující auto čelem k autu, které letělo po dlouhé rovině do druhého kola. Každé závodní auto na startu tím pádem svítilo přímo proti autu jedoucímu v plné rychlosti na rychlostní zkoušce. Start tam byl vlastně v únikové zóně!

Komentář

Dnes jsem viděla změnu na městské SS.
                      Zbouraná část Canady (vnější - prosklená srovnaná se zemí)...
                      I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Agatka: No jo, ale kolem Kanady se přece nejelo už vloni. Teda pokud nemáš info, že by se to mělo vracet zpět, ale o tom jsem zatím nic neslyšel.

Komentář

Nadjezd ve ZL se bude opravovat, tak kdoví jestli se tam vůbec pojede, a jestli se tam bude dát nějak stát/sedět/grilovat/chastat. :-D

Silničáři budou dva roky opravovat frekventovaný nadjezd ve Zlíně, což způsobí velké dopravní potíže. První práce začnou už na jaře. Za pár let se opravy dočká i obdobně vytížený nadjezd ve Vsetíně.

Komentář

Původně odeslal instinkTT Zobrazit příspěvek
                            Nadjezd ve ZL se bude opravovat, tak kdoví jestli se tam vůbec pojede, a jestli se tam bude dát nějak stát/sedět/grilovat/chastat. :-D

http://zlin.idnes.cz/oprava-nadjezdu...lin-zpravy_ras
                            to instinkTT : kdyby si četl článek dobře nebo celý, tak je tam napsáno že to musí být hotové do Barumky =D =D =D

Komentář

Working...
                            X