Na Janneru jsem si četl letáček o letošní Barumce a byl tam taky nějakej zevrubnej program a nepotěšilo mě, že přejímky budou v servisu, v hale to podle mě bylo vždycky lepší...a proč to vůbec už v tý hale není, finance???
Chtěl jsem zmínit tu přejímku, která bude v servisu jak už je psáno a co se týká šejku,bude to pokud mám správné info opět "zhruba" jako loni,i když se to možná částečně změní, někde mezi Pohoř-Oldřich- Komár. Časový program je předběžne stejný.(Tréninky,přejímky,qalifikace,šejk,start,SS )
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.
kakabus, raděj o tom ani nemluv, někteří by se toho mohli chytit a něco splodit
matejovec, to je zajímavá informace, když si to v hlavě projíždím v opačném gardu, tak by si fakt svítili do xichtu, což by asi nebylo nejpříjemnější a bezpečnosti by to nejspíš taky nepřidalo
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.
Kdybys viděl, co bylo možné na Power Stage na Waldviertlu 2014. V jednom místě bylo každé startující auto čelem k autu, které letělo po dlouhé rovině do druhého kola. Každé závodní auto na startu tím pádem svítilo přímo proti autu jedoucímu v plné rychlosti na rychlostní zkoušce. Start tam byl vlastně v únikové zóně!
Tohle je možná varianta obměny RZ mezi Žlutavou a Halenama o které se jedná,ale podmínkou je mezi body 2 a 3 dodělat v lese cestu,což bude asi problém.
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Silničáři budou dva roky opravovat frekventovaný nadjezd ve Zlíně, což způsobí velké dopravní potíže. První práce začnou už na jaře. Za pár let se opravy dočká i obdobně vytížený nadjezd ve Vsetíně.
Komentář