Na Janneru jsem si četl letáček o letošní Barumce a byl tam taky nějakej zevrubnej program a nepotěšilo mě, že přejímky budou v servisu, v hale to podle mě bylo vždycky lepší...a proč to vůbec už v tý hale není, finance???
Chtěl jsem zmínit tu přejímku, která bude v servisu jak už je psáno a co se týká šejku,bude to pokud mám správné info opět "zhruba" jako loni,i když se to možná částečně změní, někde mezi Pohoř-Oldřich- Komár. Časový program je předběžne stejný.(Tréninky,přejímky,qalifikace,šejk,start,SS )
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.
kakabus, raděj o tom ani nemluv, někteří by se toho mohli chytit a něco splodit
matejovec, to je zajímavá informace, když si to v hlavě projíždím v opačném gardu, tak by si fakt svítili do xichtu, což by asi nebylo nejpříjemnější a bezpečnosti by to nejspíš taky nepřidalo
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
liposh: já naopak loni někde slyšel Regnerovu odpověď na dotaz otočení SS Zlín a tvrdil že to není možné kvůli světelným rampám na mostě. Tak uvidíme,necháme se překvapit.
Kdybys viděl, co bylo možné na Power Stage na Waldviertlu 2014. V jednom místě bylo každé startující auto čelem k autu, které letělo po dlouhé rovině do druhého kola. Každé závodní auto na startu tím pádem svítilo přímo proti autu jedoucímu v plné rychlosti na rychlostní zkoušce. Start tam byl vlastně v únikové zóně!
Komentář