Oznámení

Collapse
No announcement yet.

43.Rallye Český Krumlov

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: 43.Rallye Český Krumlov

Já také nereagoval na tebe, ale na odsudek, že "tohle nemá cenu". To je totiž hrozně relativní. Holky to nedělají s ambicí stát se mistry vesmíru... Ať si jezdí, jak umí a jak se cítí. A to je prosím můj názor, samozřejmě také ve vší slušnosti

Komentář

• Re: časový harmonogram versus ZU

Tak ona odjela 16 závodů a jede podle svých možností. Myslím si, že ta její havárie jí určitě ovlivnila a uvidíme jaký bude mít další vývoj.

Důležité je, že pokračuje a dobře to napsal Rebbyman: ................... ale jestli to má nebo nemá cenu bych opravdu nechal na nich. Každý jede dle dvou základních limitů - svých a techniky. Tyto limity se sčítají. Nějak ten povzdech nechápu. Chtějí se bavit ježděním, tak jezdí, tedy pro ně to cenu má, a to je, dle mého názoru, to hlavní. Nebo jim to platíš ty
      Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Trošku nechápu diskuzi. Ano, Bára si jede svoje. Pravidelně sbírá body mezi ženami, jede si ve svém za své a stará se o techniku myslím skoro sama. Má tento sport ráda a za to jí tleskám. Třeba ve srovnání s Marťou Daňhelovou nebo Olgou nemá takové týmové zázemí. Její odhodlání jí můžeme jen závidět. Myslím, že v minulosti jsme tu měli mnohem horší "holky" se mnohem silnější technikou. Držím jí palce a dokud jede, tak jede a je to dobře. Třeba jednou překvapí. Navíc, co si budeme nalhávat, R1 není auto na nějaké velké závodění, ale spíš na svezení se a sbírání zkušeností.

Komentář

Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvek
          Souhlasím s tím, že za svoje ať si jezdí jak rychle chtějí, a nám asi nepřísluší je od toho odrazovat, ale jde spíše o to, že za ty tři roky tohle byl opravdu nejhorší výkon (pouze mé subjektivní hodnocení), co jsem u nás na soutěži viděl. Druhá věc je ta, že byla vybrána mezi 16-ti (?) uchazečkami o volant. A to, že jim to neplatím mě ještě nazakazuje ve slušnosti vyjádřit svůj názor, že jo ?
          Prozraď mi, kde byla "vybrána mezi 16 uchazečkami o volant"? Pokud vím, v projektu Citroenů kdysi byla zapojena, ale nevyhrála ho, tehdy rok za citrony jezdila vítězná Červenková a Holická sice začala jezdit v tu dobu taky, ale vždycky za své...
          ML

Komentář

Nepřepustila Červenková místo Holické, tzn. neskončila jako druhá? Ale to netvrdím, nevím jen se ptám.

Komentář

Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvek
              Nepřepustila Červenková místo Holické, tzn. neskončila jako druhá? Ale to netvrdím, nevím jen se ptám.
              Ne. Nepřepustila.
              ML

Komentář

Koukám, že jsem trochu rozvířil diskuzi.
                Na časy Holické jsem se díval až po shlédnutí jejích čtyř průjezdů na vlastní oko. Ztráta cca 10 s/km na předchozí auto ve třídě, již téměř historické Saxo VTS s posádkou, která jela první soutěž MČR, to je opravdu velká bída. Já jim to opravdu neplatím, a zápis, že tohle fakt nemá cenu, je možno vyložit si i tak, že by se měla začít věnovat tomu, proč je to tak špatné. Co třeba pustit trochu z rozpočtu (chápu, že velmi omezeného, ale třeba i za cenu neabsolvování jedné soutěže) za rozježdění se s někým, kdo to umí a je schopen a ochoten jí předat svoje zkušenosti, co třeba alespoň ukecat zkušeného spolujezdce alespoň na jednorázovou spolupráci. A těch možností je určitě víc, proto pokračovat v současné podobě fakt nemá cenu, naopak špatné návyky se budou víc fixovat.

Komentář

Je otázkou, co jí tato diskuze přinese. Určitě jí sleduje, protože to dělá většina závodníků. Já to beru tak, že každý nějak začínal a učený z nebe nespadl. Nejhlavnější je, že jí to baví a myslím si, že ta její nehoda jí asi trochu rozhodila a zbrzdila. Máš v určitých věcech pravdu, ale nevíme to, zda měla při svojich začátcích někoho, kdo by jí vysvětlil vše spojené s technikou jízdy, s jízdou na rozpis, především s psaním a využitím rozpisu. S tím by jí měl seznámit zkušený jezdec a samozřejmě další pomocí by byl zkušený spolujezdec. Jak říká Kakabus, když jela s Loganem, tak tam bylo vidět zlepšení a myslím si, že tomu přispíval Venca Stejskal. Možná v Loganu měla odjet více závodů, v něm získávat zkušenosti a návyky. Změna auta pro ní asi nebyla tím pravým ořechovým, protože to pro ní znamenalo nové začátky.
                  Vrátím se k tomu zkušenému spolujezdci. V dnešní době to je o dohodě, finančně náročnější a otázkou je obsazenost zkušených spolujezdců.
                  Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Proč jim to znepříjemňujete
                    Naposledy upraveno mmarlin78; 28-05-15, 06:56. Důvod: osobní

Komentář

já myslím, že zkušenejch lidí měla kolem sebe dost a to i v autě (Václav Stejskal, Rudolf Kouřil, Lukáš Říha, Jan Petr a jezdí v týmu Tomáše Pletky), problém bych viděl třeba i v počasí, soutěže na suchu jezdila se ztrátou cca. 8-9 s/km, ale na vodě 13-14 s/km a já se tomu nedivím, na oslintaným je zejména Krumlov pěkná "mrcha", což jistě potvrděj i kluci ze špičky
                      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Jen taková malá poznámka, trochu k tématu Báry. Kdyby každý koho fanoušci označí za zbytečného nejezdil, tak tady máme Slovenské mistrovství. A řekněme si pravdu, pořadatel je dnes rád za každé auto. Takže pokud to holky baví a mají za co jezdit, tak ať jezdí. Komu se nelíbí se na ně dívat to nebude dělat a kdo se rád v servisu, přeskupení, na seznamovačkách nebo jinde potká s usměvavou ženskou za volantem bude spokojený.

Komentář

Přidávám naše video z Krumlova. Na videu nejsou žádné záběry z oficiálních diváckých míst, kterým jsme se záměrně vyhýbali. Soutěž byla napínavá až do samého závěru a v poslední RZ se rozhodla přímo před naší kamerou.

FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Kondec:
                            Nevšiml jsem si, že by ji někdo označil za zbytečnou, pokud bys takhle chápal můj první příspěvek v této diskuzi, měli by jet jen Kopejda a Pech.
                            Je jasné, že vždycky budou jezdci obvykle z druhé poloviny své třídy, já jsem to zmínil proto, že časový rozdíl je opravdu propastný. Ber to jako diskuzi jak jí pomoci se zlepšit.
                            Kdesi u Zlína bylo něco jako rallyškola, nevím, zda to ještě funguje, ale byli tam lidé, kteří měli co předat. Jinak řečeno: raději bych si pronajal Hondici za polovinu C3, a tímto získané chechtáky použil na "sebevzdělávání". Pletku přímo neznám, jako pronajímatel bude asi v pohodě, ale jezdecky nemá co předat. Nastavení auta u R1 začíná a končí obrazně řečeno nastavením sedačky a zrcátek, tady chyba nebude. Ani sebeatraktivnější začínající spolujezdkyně jí nijak nepomůže, nemá jak.
                            Podle některých reakcí se mi zdá, že ji někteří znáte osobně, zkuste ji přimět k polemice o tom, jak dál, určitě ne o tom, že by neměla jezdit. A něco změnit je nutné určitě, když už ji rally sežralo.

Komentář

A teď o něčem jiném. Právě sleduju onboardy. Malonty tak trochu znám, i svážnice, po kterých se jelo na Bělou. Kopáčkovo malontský rozpis je tak detailní, že ho ani nestíhám vnímat, on ho chce číst ještě dost dopředu, to už by mi hlava nebrala.

Komentář

Pár fotek z Krumlova http://raptor71m.rajce.idnes.cz/43._..._Krumlov_2015/

Komentář

Working...
                                X