Oznámení

Collapse
No announcement yet.

43.Rallye Český Krumlov

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• liposh
    replied
    Re: 43.Rallye Český Krumlov

W.O.C.W, ty máš evidentně nějakej problém. Už mnohokrát jsem si všiml, že odpovídáš jak starej zapšklej dědek. Neustále, bez náznaku pozitivity. Ale vzhledem k tomu, že tak odpovídáš všem a nepácháš na mě žádnou křivdu, tak jsem to nechal být. Ale vážně máš problém, takže s tím něco dělej. My tu jen tak plkáme, to není hřích.

Zanechat komentář:

• Shacki
    replied

Pokud si vzpomínám, tak Odložilík si po Valašce stěžoval, že ta Impreza dost špatně brzdí. Že ještě Šumavu s ní odjede, protože to slíbil. Ale dál že neví.

Zanechat komentář:

• W.O.C.W
    replied

Původně odeslal liposh Zobrazit příspěvek
    P A to si vemte, že ty Tomaštíkovy S12ky jsou opravdová špička, žádná vykopávka typu S5ky či S9ky.
    1. Nebyly špička, ani když byly nové.
    2. Nejsou (už dávno) nové.
    3. Nemáš evidentně ani ponětí, jak má fungovat WRC na úrovni špička...

Zanechat komentář:

• XYZ
    replied

No podvozkově už Subaru dnes žádná špička není, vývoj nezastavíš ...

Zanechat komentář:

• tedyn
    replied

Původně odeslal Matahar50 Zobrazit příspěvek
    Odložilík měl Krumlov v plánu od začátku s fiestou. V únorovým Rally to bylo v rozhovoru s ním
    Aha..tak to mi nějak uniklo.díky

Zanechat komentář:

• liposh
    replied

Po Valašce říkal, že to Jaromírovi (Tomaštíkovi) slíbil, že tu Šumavu dá se Subaru, ale jinak si tím celkově není jist ...to je ale opravdu zajímavé, auta by byla, ale nikdo na nich víceméně nechce jezdit. A to si vemte, že ty Tomaštíkovy S12ky jsou opravdová špička, žádná vykopávka typu S5ky či S9ky . To je přirozený vývoj, R5 jsou mladší a levnější. A tak je to asi správně (přičemž zamačkávám slzu nostalgie)

P.S. Kolik těch jezdců Fabií S2000 asi přezbrojí v půlce roku na R5ku, což? Můžeme to dát jako anketní otázku

Zanechat komentář:

• Matahar50
    replied

Odložilík měl Krumlov v plánu od začátku s fiestou. V únorovým Rally to bylo v rozhovoru s ním

Zanechat komentář:

• tedyn
    replied

Odložilík přihlášenej s R5kou ? Impreza není volná v tom datumu ?

Zanechat komentář:

• gonzo
    replied

Ten odkaz na přihlášené tam máš o příspěvek dříve.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Tak průběžný seznam přihlášených posádek: http://entry.rallyekrumlov.cz/ a vidím i mě neznámá jména se čtyřkolkama.
    Naposledy upraveno Koukola Josef; 29-04-15, 11:47. Důvod: doplnění

Zanechat komentář:

• kakabus
    replied

Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvek
    Už je to jaksi okoukaný!
    Kdyby aspoň Přídolí a Slavkov obráceně!
    Marně přemýšlím kam letos jít a neopakovat se.Vše už je jaksi notoricky známé.....
    Souhlasím, i když chápu jak je to dneska těžké najít něco nového,ale přesto nějaká změna být mohla.
    A první, přihláška. http://entry.rallyekrumlov.cz/

Zanechat komentář:

• Matahar50
    replied

Tak v loni tam bylo o retardér míň jak 2013,nevím o kolik teda jeden retardér ten průměr sníží ale je možný že ho letos zase přidaj. Jinak naposled se to skutečně jelo obráceně 2010

Zanechat komentář:

• JaraKl
    replied

Takže,
    pro Matahar50-vím,že se Přídolí nejede,proto jsem ho chtěl.
    pro 2lory2- Slavkov se již obráceně jel,naposledy když naši hokejisti byli mistři ,zrovna lupli v semifinále Švédy(rok si nevybavuji 2010?),slyšel jsem to na RZtě,nějací fáns měli TV v kufru auta před Bohdalovicemi u lesíka,bylo to slyšet až k nám na pole.
    Právě stejný směr jak loni mě děsí,vezmeme loňský rozpis,jen ho překontrolujeme a jdeme na to! Honza loni S2000,průměr 114 km/hod,co letos,máme limit 120,pak by se měl rušit druhý průjezd,to bude nadávání....

Zanechat komentář:

• 2lory2
    replied

Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvek
    Už je to jaksi okoukaný!
    Kdyby aspoň Přídolí a Slavkov obráceně!
    Marně přemýšlím kam letos jít a neopakovat se.Vše už je jaksi notoricky známé.....
    A mysliš si že je to tak jednoduchy ? :/ asi to mají nějak propočítany atd ..třeba kvuli Rychl.pruměru se to nejede obraceně nevím ale každopadně mužeme byt rádí že se to jede dneska něco zorganizovat fakt není *****

Zanechat komentář:

• 2lory2
    replied

......

Zanechat komentář:

Working...
X