Oznámení

Collapse
No announcement yet.

43.Rallye Český Krumlov

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: 43.Rallye Český Krumlov

Původně odeslal liposh Zobrazit příspěvek
    P A to si vemte, že ty Tomaštíkovy S12ky jsou opravdová špička, žádná vykopávka typu S5ky či S9ky.
    1. Nebyly špička, ani když byly nové.
    2. Nejsou (už dávno) nové.
    3. Nemáš evidentně ani ponětí, jak má fungovat WRC na úrovni špička...

Komentář

Pokud si vzpomínám, tak Odložilík si po Valašce stěžoval, že ta Impreza dost špatně brzdí. Že ještě Šumavu s ní odjede, protože to slíbil. Ale dál že neví.

Komentář

W.O.C.W, ty máš evidentně nějakej problém. Už mnohokrát jsem si všiml, že odpovídáš jak starej zapšklej dědek. Neustále, bez náznaku pozitivity. Ale vzhledem k tomu, že tak odpovídáš všem a nepácháš na mě žádnou křivdu, tak jsem to nechal být. Ale vážně máš problém, takže s tím něco dělej. My tu jen tak plkáme, to není hřích.
        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Původně odeslal W.O.C.W Zobrazit příspěvek
          1. Nebyly špička, ani když byly nové.
          2. Nejsou (už dávno) nové.
          3. Nemáš evidentně ani ponětí, jak má fungovat WRC na úrovni špička...
          nejsem odborník na podvozky ,ale v sezoně 05, 06 vyhrály vozy Subaru více jak 100 RZ v MS, takže to zase to asi tak špatné nebylo co ? Takže opravdu to nebyla špička pane odborník ?

Komentář

Původně odeslal Koukola Josef Zobrazit příspěvek
            Tak průběžný seznam přihlášených posádek: http://entry.rallyekrumlov.cz/ a vidím i mě neznámá jména se čtyřkolkama.
            hlavně Zdeněk Firla

Komentář

na rallykempu určitě nebyl
              Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvek
                nejsem odborník na podvozky ,ale v sezoně 05, 06 vyhrály vozy Subaru více jak 100 RZ v MS, takže to zase to asi tak špatné nebylo co ? Takže opravdu to nebyla špička pane odborník ?
                je rok 2015. Ta auta jsou za zenitem, bohužel. Na oko super, na čas out. Pokrok a čas nezastavíš. Nehledě na to že v té době to nebyla jetá auta z půjčovny. Já jsem ale rád, že se najdou tací, co do toho jdou. Jak jezdci, tak provozovatelé.

Komentář

Původně odeslal Michalx Zobrazit příspěvek
                  hlavně Zdeněk Firla
                  Myslím si, že nejen on.
                  Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Původně odeslal mmarlin78 Zobrazit příspěvek
                    je rok 2015. Ta auta jsou za zenitem, bohužel. Na oko super, na čas out. Pokrok a čas nezastavíš. Nehledě na to že v té době to nebyla jetá auta z půjčovny. Já jsem ale rád, že se najdou tací, co do toho jdou. Jak jezdci, tak provozovatelé.
                    Víceméně s tebou souhlasím, ale já chtěl jen reagovat na bod 1, který psal W.O.C.W . Kdyby v té době špička nebyly, těžko by přišel ten počet vítěztví v RZ.

Komentář

Původně odeslal Koukola Josef Zobrazit příspěvek
                      Myslím si, že nejen on.
                      A kdo další?Víš?Myslím že by to mohlo být veřejně známo.
                      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Původně odeslal hujer Zobrazit příspěvek
                        A kdo další?Víš?Myslím že by to mohlo být veřejně známo.
                        Kluci, zase hledáte nějakou fámu? Jestli si to Milan nebo Pepa o někom takovém myslí, tak napište o koho jde, ale já v seznamu vidím 3 účastníky letošního Rallycampu.

Komentář

kondec, kondec, trošku nadhledu
                          já reagoval na jméno "Zdeněk Firla" (poslední post na minulé stránce) v seznamu přihlášených (už je opraveno) a ten asi na kempu fakt nebyl a zřejmě ani nebude
                          Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

To máš pravdu, myslel jsem že zase hledáte nějakou kauzu, tak to promiň.

Komentář

uzávěrka je až v pátek, tak třeba se dočkáme někoho nečekaného. Hlavně aby Ášin dojel až do cíle a pokusil se s Kopejdu pořádně prohnat.

Komentář

Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvek
                                Upřímně a koho by jsi tam ještě čekal oproti Šumavě nějaké větší překvápko?
                                Nečekám žádné veliké překvapení ani dalšího "ladiče" z Francie. Myslel jsem někoho, kdo podobně, jako Valda v plánu Krumlov neměl. Třeba Karel Trojan, nebo Emil!

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
                                Mám pocit, že Emil Krumlov v plánu má...
                                Pecka!

Komentář

Working...
                                X