Zdravím, chtěl bych poradit s místy na RZ Kohout,byl jsem loni na tom DM a moc mě nenadchlo.diky za rady. A ano vím, že si můžu projet onboardy,ale z nich se toho moc nedozvím.
Ahoj, nemáte někdo tip na ubytování v Krumlově za rozumný peníz? Nebyl jsem v Krumlově poslední dva roky a nestačím se divit, kam se za tu dobu ceny vyšplhaly. Předem děkuji za ochotu.
Jsem zmatený, ale v časovém harmonogramu z webu vidím start Kohout 1 v 8:06 a v ZU pro soutěžící v 8:36 (a celý den je o cca 30 minut jinde). Protože to mám dost našlapané, tak je pro mě půlhodina dost velký rozdíl. Ví někdo, co platí? Nebo blbě vidím? Dík.
Jsem zmatený, ale v časovém harmonogramu z webu vidím start Kohout 1 v 8:06 a v ZU pro soutěžící v 8:36 (a celý den je o cca 30 minut jinde). Protože to mám dost našlapané, tak je pro mě půlhodina dost velký rozdíl. Ví někdo, co platí? Nebo blbě vidím? Dík.
Tady se uvádí taky 08:36 a v hlavičce dokumentu je uvedeno, že je to verze z 23.03.2015. Přikláněl bych se tedy k času 08:36...
OPRAVA -- už to mají taky upraveno, takže 08:06. Omlouvám se za mystifikace
Komentář