Máš pravdu, že je to odraz naší společnosti, ale bohužel jsem musel napsat, že to k rallye patří. Prostě chmatáci využívají časového prostoru a ostatních náležitostí, spojených se sledováním závodu.
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Hlavne, ze cloveka budou zpetne nekolik mesicu buzerovat za to, ze nedolozil publikacni cinnost ze zavodu, ktery se po par RZ zrusil (Bohemka 2012) a sami nejsou schopni delat ani to, co je jejich prace.
Co se týče Mediasportu, tak mi přijde, že je to čím dál tim horší. Člověk by čekal, že i ve spojení s tou aplikací Rally4now bude snaha, aby tam byly onboardy co nejdříve, aby si je člověk mohl prohlížet už v průběhu rally ve volném čase. Místo toho trvá 3 dny, než je tam někdo začne nahrávat. A výsledek po šumavské rally? Jediný onboard Kopeckého z "klasické" RZty, žádný onboard Sýkory, žádný onboard Odložilíka. Zoufalost. Hlavně, že je tam několikrát Lounová.
výsledky shaku se asi zase, stejně jako na Šumavě nedozvíme
Jestli si nepletete shakedown s prologem. "šek", ačkoliv je měřený, má jiný účel než soutěžení na čas. Kromě mediální a reklamní příležitosti hlavně na testování vozů. Proto je také na rozdíl od prologu považován za součást seznamovacích jíz.
Změřené časy jsou tedy výlučně určeny posádkám pro účely testování a organizátor (zpracovatel výsledků) nemá povinnost je zveřejňovat.
K měření shakedownu: Na Šumavě bylo změřeno normálně a bez potíží, V Krumlově (resp. v Č.Budějovicích na okruhu) celkově selhalo spojení startu, cíle a stopky způsobené nevhodně zvolenou spojovací technikou - zarušenými a nevýkonými vysílačkami pro amatérské pásmo 433MHz (tzv. pomeranči), bez náhlavních souprav. V rachotu motorů na okruhu si časomírové vůbec nerozuměli (kromě samotných výpadků spojení).
Co se týče Mediasportu, tak mi přijde, že je to čím dál tim horší. Člověk by čekal, že i ve spojení s tou aplikací Rally4now bude snaha, aby tam byly onboardy co nejdříve, aby si je člověk mohl prohlížet už v průběhu rally ve volném čase. Místo toho trvá 3 dny, než je tam někdo začne nahrávat. A výsledek po šumavské rally? Jediný onboard Kopeckého z "klasické" RZty, žádný onboard Sýkory, žádný onboard Odložilíka. Zoufalost. Hlavně, že je tam několikrát Lounová.
Můj názor je ten, že pokud by jste za přístup k videím a do aplikace platil peníze, tak s taky můžete stěžovat. Ale jestliže je ta služba zdarma, tak možná buďme rádi, že ty videa najdeme s malým zpožděním než vůbec. V dnešní době jde myslím především o peníze, takže pokud se zástupci Mediasortu spojíte, určitě se dozvíte jak to zařídit, aby se objevili i Vámi zmiňovaní jezdci.
Ale možná se pletu, přesněji by musel odpovědět někdo z Mediasportu. Za mne - díky za zpravodajství v TV i onboardy vyvěšení klidně i v týdnu po rally ...
Komentář