Re: 43.Rallye Český Krumlov
Opožděné video :-)
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
43.Rallye Český Krumlov
Collapse
X
-
Zanechat komentář:
-
Zanechat komentář:
-
Pár fotek z Krumlova http://raptor71m.rajce.idnes.cz/43._..._Krumlov_2015/
Zanechat komentář:
-
A teď o něčem jiném. Právě sleduju onboardy. Malonty tak trochu znám, i svážnice, po kterých se jelo na Bělou. Kopáčkovo malontský rozpis je tak detailní, že ho ani nestíhám vnímat, on ho chce číst ještě dost dopředu, to už by mi hlava nebrala.
Zanechat komentář:
-
Kondec:
Nevšiml jsem si, že by ji někdo označil za zbytečnou, pokud bys takhle chápal můj první příspěvek v této diskuzi, měli by jet jen Kopejda a Pech.
Je jasné, že vždycky budou jezdci obvykle z druhé poloviny své třídy, já jsem to zmínil proto, že časový rozdíl je opravdu propastný. Ber to jako diskuzi jak jí pomoci se zlepšit.
Kdesi u Zlína bylo něco jako rallyškola, nevím, zda to ještě funguje, ale byli tam lidé, kteří měli co předat. Jinak řečeno: raději bych si pronajal Hondici za polovinu C3, a tímto získané chechtáky použil na "sebevzdělávání". Pletku přímo neznám, jako pronajímatel bude asi v pohodě, ale jezdecky nemá co předat. Nastavení auta u R1 začíná a končí obrazně řečeno nastavením sedačky a zrcátek, tady chyba nebude. Ani sebeatraktivnější začínající spolujezdkyně jí nijak nepomůže, nemá jak.
Podle některých reakcí se mi zdá, že ji někteří znáte osobně, zkuste ji přimět k polemice o tom, jak dál, určitě ne o tom, že by neměla jezdit. A něco změnit je nutné určitě, když už ji rally sežralo.
Zanechat komentář:
-
-
Jen taková malá poznámka, trochu k tématu Báry. Kdyby každý koho fanoušci označí za zbytečného nejezdil, tak tady máme Slovenské mistrovství. A řekněme si pravdu, pořadatel je dnes rád za každé auto. Takže pokud to holky baví a mají za co jezdit, tak ať jezdí. Komu se nelíbí se na ně dívat to nebude dělat a kdo se rád v servisu, přeskupení, na seznamovačkách nebo jinde potká s usměvavou ženskou za volantem bude spokojený.
Zanechat komentář:
-
já myslím, že zkušenejch lidí měla kolem sebe dost a to i v autě (Václav Stejskal, Rudolf Kouřil, Lukáš Říha, Jan Petr a jezdí v týmu Tomáše Pletky), problém bych viděl třeba i v počasí, soutěže na suchu jezdila se ztrátou cca. 8-9 s/km, ale na vodě 13-14 s/km a já se tomu nedivím, na oslintaným je zejména Krumlov pěkná "mrcha", což jistě potvrděj i kluci ze špičky
Zanechat komentář:
-
Je otázkou, co jí tato diskuze přinese. Určitě jí sleduje, protože to dělá většina závodníků. Já to beru tak, že každý nějak začínal a učený z nebe nespadl. Nejhlavnější je, že jí to baví a myslím si, že ta její nehoda jí asi trochu rozhodila a zbrzdila. Máš v určitých věcech pravdu, ale nevíme to, zda měla při svojich začátcích někoho, kdo by jí vysvětlil vše spojené s technikou jízdy, s jízdou na rozpis, především s psaním a využitím rozpisu. S tím by jí měl seznámit zkušený jezdec a samozřejmě další pomocí by byl zkušený spolujezdec. Jak říká Kakabus, když jela s Loganem, tak tam bylo vidět zlepšení a myslím si, že tomu přispíval Venca Stejskal. Možná v Loganu měla odjet více závodů, v něm získávat zkušenosti a návyky. Změna auta pro ní asi nebyla tím pravým ořechovým, protože to pro ní znamenalo nové začátky.
Vrátím se k tomu zkušenému spolujezdci. V dnešní době to je o dohodě, finančně náročnější a otázkou je obsazenost zkušených spolujezdců.
Zanechat komentář:
-
Koukám, že jsem trochu rozvířil diskuzi.
Na časy Holické jsem se díval až po shlédnutí jejích čtyř průjezdů na vlastní oko. Ztráta cca 10 s/km na předchozí auto ve třídě, již téměř historické Saxo VTS s posádkou, která jela první soutěž MČR, to je opravdu velká bída. Já jim to opravdu neplatím, a zápis, že tohle fakt nemá cenu, je možno vyložit si i tak, že by se měla začít věnovat tomu, proč je to tak špatné. Co třeba pustit trochu z rozpočtu (chápu, že velmi omezeného, ale třeba i za cenu neabsolvování jedné soutěže) za rozježdění se s někým, kdo to umí a je schopen a ochoten jí předat svoje zkušenosti, co třeba alespoň ukecat zkušeného spolujezdce alespoň na jednorázovou spolupráci. A těch možností je určitě víc, proto pokračovat v současné podobě fakt nemá cenu, naopak špatné návyky se budou víc fixovat.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvekNepřepustila Červenková místo Holické, tzn. neskončila jako druhá? Ale to netvrdím, nevím jen se ptám.
Zanechat komentář:
-
Nepřepustila Červenková místo Holické, tzn. neskončila jako druhá? Ale to netvrdím, nevím jen se ptám.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvekSouhlasím s tím, že za svoje ať si jezdí jak rychle chtějí, a nám asi nepřísluší je od toho odrazovat, ale jde spíše o to, že za ty tři roky tohle byl opravdu nejhorší výkon (pouze mé subjektivní hodnocení), co jsem u nás na soutěži viděl. Druhá věc je ta, že byla vybrána mezi 16-ti (?) uchazečkami o volant. A to, že jim to neplatím mě ještě nazakazuje ve slušnosti vyjádřit svůj názor, že jo ?
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: