sobota 7.11.2015 , výstaviště Brno
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Agrotec Sportlife rallyshow Brno 2015
Collapse
Téma je uzavřeno.
X
X
-
Re: Agrotec Sportlife rallyshow Brno 2015
Promokód na volný vstup na sportlife a tedy i tuto show je: LLRFWCT25L Zve nás Oscar, sdružení dovozců karavanů, časově omezené, je toho jen 100 ks. Tak je slušností se u nich na stánku zastavit, poděkovat a přinést jim malý dáreček, třeba čokoládku, ať to udělají i příští rok.
P.S. Mně děkovat netřeba, jejich stránky sjíždím sice třikrát denně poslední týden jen díky předtuše (neb to tam loni bylo) , ale pozvání na pivo postačíJá neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
jasně, veletrh zdravého životního stylu a lemtat pivo by se ti zachtělose ke mě hlaš a dám ti jako dárek našu samolepku či dvě
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Komentář
-
Na stránce www.agrotecrally.cz jsou zveřejněna Pravidla divácké soutěže pro AGROTEC SPORTLIFE RALLY SHOW.
Komentář
-
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Příjemně strávené dvě hoďky po poledni,na poslední sekci se mě už nechtělo hodinu čekat.
Lidí co přihlíželo,můj odhad tak 3-4 stovky z 80% náhodní návštěvníci,kteří přišli na veletrh sportu a zdraví,nebo ak se to vůbec jmenovalo.Tento počin pořadatelů z Agrotecu beru jako výbornou propagaci rally mezi běžným lidem.Počasí taky přálo,dopolední deštík namočil asfalt a tím zatraktivnil průjezdy i co se týče dvoukolek.Nejlepší průjezdy předváděl tak jak se očekávalo Valda,škoda že to po třetí sekci zabalil.Ani Vlčák se nechtěl nechat zahanbit . Zbývající dvě čtyřkolky bída,ale neznalí návštěvníci viděli tu zpěvačku a toho doktora z ordinace naživo....takže propagace OK.
Za to Véna to vodil opravdu mistrovsky a ani Ondra se nechtěl nechat zahanbit.Na oko pěkně také Surovič,škoda ředitele a hlavně jeho Alfy..............
Komentář
-
Původně odeslal maevad Zobrazit příspěvekCo se stalo Alfě?
Komentář
-
Pár fotek z této akce: http://ondrejtichy.com/photogallery/...ec_rs_2015.php
Kdyby měl někdo zájem tak napište na mail. Mám vyfocené snad všechny zúčastněné.
Komentář
Komentář