Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2016
Collapse
X
-
Re: Sezona 2016
Takže šance na návrat Příbrami a naopak Rally Bohemia je v ohrožení?
Nespekulovalo se někdo o možném 6. sprintu? Nebo to bylo jen JPP?www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
-
Fabrika nechce dát groše?
To s ní tak ty zk.....ý emise zacvičí ?
Jestli to není tajný kolik činil její finanční příspěvek vloni? Prostory pro servisu,ředitelství a jiné výhody ty beru tak jaksi samozřejmě,jinde se třeba za to musí platit.
Komentář
-
zkušenost mě učí, že ne všechno, co Autoklub napíše, je pravda, takže i uvedený vysvětlení beru s hodně velkou rezervou a čekám, co a kde vyplaveKdyž něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář
-
Původně odeslal SQUUGEE Zobrazit příspěvekA tak pokud by vypadla Bohemka bude zase nahrazena Rally Klatovy?
Ale beze srandy, Bohemka by mi v kalendáři hodně chyběla, přece jen je jedna ze dvou klasik na "B" a jak zní jeden song - Všechno co je od B je dobréJean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Komentář
-
Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvekFabrika nechce dát groše?
To s ní tak ty zk.....ý emise zacvičí ?
Jestli to není tajný kolik činil její finanční příspěvek vloni? Prostory pro servisu,ředitelství a jiné výhody ty beru tak jaksi samozřejmě,jinde se třeba za to musí platit.
Komentář
-
Myslím, že ten problém je větší než se zdá a než je vidět.. Oldtimer pravděpodobně nedostane, Bohemka pravděpodobně nedostane, hokej a fotbal dostane o pár mega míň.. Co se týče rally, tak už dávno je Barumka pro Škodovku mnohem důležitější.. Bohužel..
Komentář
-
Původně odeslal WRCkoŇ Zobrazit příspěvekCo se týče rally, tak už dávno je Barumka pro Škodovku mnohem důležitější.. Bohužel..Já neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Původně odeslal Novej Zobrazit příspěvekzkušenost mě učí, že ne všechno, co Autoklub napíše, je pravda, takže i uvedený vysvětlení beru s hodně velkou rezervou a čekám, co a kde vyplave, protože něco vyplavalo.
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Komentář
Komentář