Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sezona 2016

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Sezona 2016

Takže šance na návrat Příbrami a naopak Rally Bohemia je v ohrožení?
    Nespekulovalo se někdo o možném 6. sprintu? Nebo to bylo jen JPP?
    www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

No tak to alespoň pro mě nejsou moc pozitivní informace...Bohemka v ohrožení a Kopná se nevrátí..?Snad to alespoň v Boleslavi dopadne dobře.

Komentář

tak Bohemka by ani sprint nedala? Když se vynechá ročník tak je pak těžší návrat, a to myslím hlavně za strany řadových pořadatelů?
        A Příbram? Tomu uvěřím, až když se to odstartuje.

Komentář

A tak pokud by vypadla Bohemka bude zase nahrazena Rally Klatovy?
          Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.

Komentář

Poked se nepojede Bohemka, určitě se náhradní podnik najde. Ale já věřím, že pod komínem se finance najdou.
            Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Fabrika nechce dát groše?
              To s ní tak ty zk.....ý emise zacvičí ?
              Jestli to není tajný kolik činil její finanční příspěvek vloni? Prostory pro servisu,ředitelství a jiné výhody ty beru tak jaksi samozřejmě,jinde se třeba za to musí platit.

Komentář

zkušenost mě učí, že ne všechno, co Autoklub napíše, je pravda, takže i uvedený vysvětlení beru s hodně velkou rezervou a čekám, co a kde vyplave
                Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal SQUUGEE Zobrazit příspěvek
                  A tak pokud by vypadla Bohemka bude zase nahrazena Rally Klatovy?
                  jj, a tajným cílem pro sezónu 2017 je odjel šampionát jen v Klatovech a pojede se zimní, jarní, letní a podzimní verze
                  Ale beze srandy, Bohemka by mi v kalendáři hodně chyběla, přece jen je jedna ze dvou klasik na "B" a jak zní jeden song - Všechno co je od B je dobré
                  Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvek
                    Fabrika nechce dát groše?
                    To s ní tak ty zk.....ý emise zacvičí ?
                    Jestli to není tajný kolik činil její finanční příspěvek vloni? Prostory pro servisu,ředitelství a jiné výhody ty beru tak jaksi samozřejmě,jinde se třeba za to musí platit.
                    Myslím, že tady nejde uplně o problém s emisemi, ale o problém Magistrát vs. Škoda a totální roz*srání vztahů zvýšenou daní z nemovitosti o 100%.. Z firmy Škoda momentálně není vůle podporovat město víceméně ve všech takovýchto aktivitách..

Komentář

myslím, že ve vztahu fabrika-město problém není, aspoň co se Bohemky týče
                      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Myslím, že ten problém je větší než se zdá a než je vidět.. Oldtimer pravděpodobně nedostane, Bohemka pravděpodobně nedostane, hokej a fotbal dostane o pár mega míň.. Co se týče rally, tak už dávno je Barumka pro Škodovku mnohem důležitější.. Bohužel..

Komentář

Škodovka jasne řekla zvýší se daň domovní nedá peníze. Může dát prachy město když vybere 50 mega za dan

Komentář

Původně odeslal WRCkoŇ Zobrazit příspěvek
                            Co se týče rally, tak už dávno je Barumka pro Škodovku mnohem důležitější.. Bohužel..
                            Pokud by tomu tak bylo, pak by v MB nejela dvě auta, ale naopak by jela na Barumce, kde pořadatel musel dokonce chviličku (malou chvilku) přemlouvat Škodu, aby Kopecký vůbec startoval.
                            Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Původně odeslal Novej Zobrazit příspěvek
                              zkušenost mě učí, že ne všechno, co Autoklub napíše, je pravda, takže i uvedený vysvětlení beru s hodně velkou rezervou a čekám, co a kde vyplave
                              Milane, po dlouhé době uzávám Nového myšlenkový pochod , protože něco vyplavalo.
                              Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Working...
                              X