Oznámení

Collapse
No announcement yet.

23. Ageus Rallysprint ( Kopná)

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 23. Ageus Rallysprint ( Kopná)

Tak po dvouleté pauze,se nám vrací do sprintů populární Kopná s novým názvem,v novém termínu 7-8 dubna. V pátek se jede shakedown 17-19h. na osvědčené trati Neubuz-Bílá hlína- Slušovice a v sobotu klasika RZ,Zádveřice,Kameňák ,Kopná a Hvozdná.Jenom doufám,že tradice Kopné bude pokračovat, což podle předsedy organizačního výboru p.Minaříka není vůbec jisté .Předpokládám ( a tajně doufám), že se na startu objeví aspoň 100 posádek a tudíž lze začít vesele spekulovat jaká jména či jaké rally skvosty se ve Slušovicích objeví. Zde je odkaz na oficiální web: http://rallysprintkopna.cz/.

Objeví se na startu Valda?

Komentář

A Dan Zpěvák s moc hezky zbarvenou Fabií S2000
      Přiložené soubory

Komentář

Kamenolom Žlutava?
        Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Shacki, ten otazník v kombinaci se smajlíkem ve mě vyvolává zvláštní pocit nejistoty...

Komentář

No já zaslechl jen nějaké spekulace, tak uvidíme

Komentář

Dle informací od kluků z Mogulu by měl jet i R. Kresta. Uvidíme. A nemá to být ojedinělý start. Tak jsem zvědav.

Komentář

Tak Valda nakonec v Rožňavě

Komentář

Valda na Rožňave nejde.

Komentář

Valda Rallysport

16 hod ·

Včera jste viděli, jak se chystá na závod Verča. Dneska jsem měl testování já . Počasí nám vyšlo a mě se s tímto autem jelo velice dobře. No uvidíme jak nám to půjde na 10. Rally Rožňava již tento víkend.

Komentář

No ja som pozeral prihlásené posádky a tam nefiguruje tak preto.

Budem len rád ak sa mýlim

Komentář

předpokládám, že nahradí přihlášeného Bisahu, který není zdravotně fit, takže asi i podědí startovní číslo
                        Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Valdův FB cca před 10 min "Právě jsme pro vás vyzvedli podpisové karty a vyrážíme směr Rožňava..."
                          www.karno-rallymodely.cz

Komentář

Bohužiaľ nemám FB, ale tak ako písal Novej a podľa zistených informácií mal by nahradiť Bisahu.

Komentář

Na stránkách Kopné řešíte Rožňavu?

Komentář

Working...
                              X