Pomalu čas založit téma. Letos se jede 20 RZ, viz. https://www.pencin.cz/evt_file.php?file=723. Sosnová se po letech vrací na pátek.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rally Bohemia 2019
Collapse
X
-
-
Ahoj, mohl bych někoho znalého poprosit o tip, jak skloubit ubytko od pátku do neděle s Rally Bohemia a nějakým výletem po okolí? Kde je RZ blízko nějakému hradu nebo výletnímu místu apod. Chtěl bych letos jet a pěkně to spojit a nemám žádné takové zkušenosti s Bohemkou. Díky mockrát.
Komentář
-
Elkubin: doporucuji hledat na Male Skale, nebo v okoli, kde je to k vyletum jak delany a az na Sosnovou, MB a Lbc kousicek na RZety, popr. Hruboskalsko,kde se taky pojede jedna Rz, cely Cesky raj stoji za prosmajdani nebo jeste lip - projeti na kole...
Komentář
-
Tam je to v pohodě párkrát jsem byl v kempu při Bohemce na Malé Skále. Je tam hrad Pantheon. V Českém ráji Hrubá Skála,Valdštejn,Trosky ..u Turnova Malý Rohozec. Hodně dříve jsme kempovali na Mácháči nebo v Nedamově a skoukli Bezděz a Housku.-Jezdilo se Kokořínsko. Letos s partou si půjdem asi zachlastat do Jesenýho na motosraz. Kousek se jede rz Střevelná. Nebo do Klokočí na fest.Vedle se jede CHloudov. Případně do Svijan na slavnosti. Bohemka byla vždy moje srdeční záležitost. Dříve bezkonkurenční rallye a musela snad padnout až na samé dno aby už konečně se zařadila tam kam patří. Letos to vypadá po letech hodně pěkně a i vstřícnej harmonogram pro diváky.
Komentář
-
Poprvé se chystám na Bohemku a proto bych chtěl poprosit o radu, kde se dají najít tyto dva skoky? Samozřejmě, pokud jsou letos zařazeny...
Uvítám ale jakékoliv tipy na zajímavá místa. Díky"If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna
Komentář
-
Původně odeslal Rallme Zobrazit příspěveks výborným přístupem.
Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Taky jsem koukal (program nemam), ale prijde mi to zarostly a neni moc kde stat. Celkove mi ze sobotnich RZ prijde nejlepsi Bzi, jinak je to vsechno v sirokym, takze vsude budou antikaty. Rad bych videl neco novyho, ale nic moc jsem nenasel, prejezd 2-4-6 mi neprijde realnej.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Původně odeslal Slausek Zobrazit příspěvekPoprvé se chystám na Bohemku a proto bych chtěl poprosit o radu, kde se dají najít tyto dva skoky? Samozřejmě, pokud jsou letos zařazeny...
Uvítám ale jakékoliv tipy na zajímavá místa. Díky
Komentář
Komentář