Původně odeslal Čejda
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezóna 2020
Collapse
X
-
Tak pánové, přeji pěkné ráno. Včera se je mě dostala do uší informace z velké blízkosti bývalého týmu Ruského bohatýra H-Racing. V jednání je několik startu na naší půdě. Vše v závislosti na tom jaký budget sežene s ohledem na potencionální starty v ME a občasné starty v MS.
Nicméně každý z nás si jistě pamatuje jak to dopadlo naposledy s jeho starty u nás pod hlavičkou týmu Roko... No nechme se překvapit...Moudrost je třeba nejen získávat, ale i používat.
Komentář
-
Původně odeslal truba Zobrazit příspěvekzdravím tak Martin Vlček si domu přivezl další hyundai ma jich 4 parada
Komentář
-
Původně odeslal houska Zobrazit příspěvekJe třeba vydržet ještě nějakých 14 dní, pak bude vše oznámeno. Zatím je to TOP SECRET info, ale to čekání bude stát za to....Moudrost je třeba nejen získávat, ale i používat.
Komentář
-
Někdy ještě před Fiestou se Pech v nějakém rozhovoru vyjádřil.že by si dokázal představit i historiky s BMW.No ale pak klapla ta Fiesta.(teda pokud mě pamět neklame).Tak jsem sám velmi žádostiv co z toho vyleze.Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
-
Původně odeslal cubephotography Zobrazit příspěvekaby nebyly starty Kopeckého také překvapením.. přeci jen customer racing není továrna..Naposledy upraveno Danniel; 21-02-20, 22:52.
Komentář
Komentář