Kenny_pce: Vzhledem k aktuálně platným opatřením v MS kraji v tom nic jiného nebude. Těžko předvídat jak to bude příští týden, ale je docela možné, že na některých RZ budou přísnější opatření než na těch, které budou na území ZL kraje.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezóna 2020
Collapse
X
-
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Hm,škoda na diváky se už moc nemyslí
Letos jen dvě sekce,na přejíždění nic moc (1+S+1,loni S+1+2+1).
RZty stejný,jen Podivecká a Ivanovická otočený.
Já vím,můžeme být rádi,že se vůbec něco jede....
Snad bude trochu startovka,ještě že to mám za barákem a když jsem teď jel na otočku do Příbrami,tak by byl hřích se skoro doma nezúčastnit
Komentář
-
JaraKl: On to bude hlavně důsledek toho, co se kolem nás děje. Aby byli všichni pořadatelé závody schopni vůbec připravit, došlo k mírnému snížení km a vyškovští se tak vešli pouze na 6 RZ. Mimo finančních nákladů, které zajímají každého pořadatele, to je například i o vyřizování všech nezbytných povolení. Přece jenom dnes není úplně nejlepší doba na obíhání starostů a přesvědčování, že jim do vsi při vezete takový cirkus a k tomu spoustu cizích lidí.
Komentář
-
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Tak já taky přidám trošku do mlýna. Pačejov nebo Šumava. Soutěže jsou to obě hezké.Jako západočech pokud se odjedou kouknu se na obě. Šumava nabídne v historicích Evropu což bude asi pěknej mazec. Koncept tratě má být podobný létům minulým snad na jednu zkoušku./Prvně okruh pak 3 RZ na dvě rundy a druhý den opět 3 RZ dvakrát/. Nové tratě co se měli jet zjara si chtějí nechat na příští rok. Kouzlo Pačejova je to že na rozdíl od jiných myslí i na diváky. První etapa se jede v konceptu RZ /2+4+2/ Jede se na pětníku a není problém stihnout čtyři zkoušky celé nebo téměř celé startovní pole./navíc letos jsou tam i RZ polookruhové. Druhý den se jedou 3 RZ dvakrát. Tam asi zvolím muničák-věrná nostalgie časů kdy se prášilo za kočárem. Možná Čečelovickou-protahováky před Mečichovem podle toho jakým směrem se pojede. To už a i jiné místa jsou na každém z nás.
Komentář
-
Původně odeslal ARAM Zobrazit příspěvekŠumava nabídne v historicích Evropu což bude asi pěknej mazec.
Komentář
-
ZU Vsetín https://www.vsetinrally.cz/Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Průběžný seznam přihlášených na Jeseníky, vlastně Moravu: https://is.autoklub.cz/racing/entrie...f-aa5d63b2111a
Komentář
Komentář