Oznámení

Collapse
No announcement yet.

28. Rally Vyškov 2020 11. - 12. 9. 2020

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 28. Rally Vyškov 2020 11. - 12. 9. 2020

Tak se nám to blíží, 11. - 12. 9. 2020 zvu všechny příznivce rally do Vyškova na již 28. ročník Vyškovského sprintu. Chtělo se mi napsat tradičního ale musím dodat bohužel tradičního. Vyškovská rally se po několika letech z květnového termínu vrátila do v kalendáři k onomu tradičnímu zářijovému času. V letošním roce se tento návrat dá nazvat prozřetelností s ohledem na epidemiologickou situaci a možnostmi pořádání sportovních akcí. Jako všichni pořadatelé jsme se museli přizpůsobit všem nástrahám, které nás potkaly. Všichni zasvěcení ví, že pořádání rally je proces v podstatě na celý rok. Po ukončení loňského ročníku začal pořadatelský sbor hledat nové tratě. Podařilo se najít dva staronové úseky, na kterých jsme chtěli vytvořit RZ. Bohužel jednání s obcemi, starosty a zastupitelstvy musela být právě v období schvalování přerušena. Nejednají obce, úřady a i když chcete, tak není s kým jednat. Takže další bohužel jsou léty osvědčené úseky, na kterých se narychlo podařilo rally zajistit alespoň ve zmenšeném formátu jak umožnil Autoklub ČR.
    Stejně jako ostatní pořadatelé se budeme muset přizpůsobit pravidlům a omezením. Pro diváky nepopulární uzavřený servis bude i na Vyškovské rally. Nebudou nijak organizována divácká místa. Startovní rampa bude bez komentáře a pouze jako ČK bez ceremoniálu. Stejně tak cílová rampa bude bez diváků pouze pro akreditovaná media. Prosím tímto diváky, aby se nesnažili toto omezení jakkoli obcházet a respektovali pokyny.
    Na stránkách Vyškovské rally najdete Zvláštní ustanovení stejně jako průběžné opatření k rally. V brzké době chystáme vydání Prováděcího ustanovení, které upraví některé obecné části ZÚ s ohledem na současnou situaci.

www.rallyvyskov.cz

Více si můžete poslechnou v rozhovoru zde.
    https://youtu.be/Uc6TZsdQlWk?t=548&f...PIWi4BMC_FEO3k
    Naposledy upraveno paces; 12-08-20, 21:15.
    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

10 dnů do uzávěrky přihlášek a evidujeme 26 posádek. Klíčoví piloti zatím vyčkávají.
    Naposledy upraveno paces; 21-08-20, 06:37.
    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Jak je to vlastně s přihlašováním zahraničních jezdců? To se všichni musí nejdřív registrovat do toho systému is.autoklub.cz, když je to letos jediná možnost přihlášení?

Komentář

Pacesi budete zveřejňovat průběžně, nebo až komplet?
        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

...a kde se vzalo na Ivanovické těch cca 600m navíc oproti jiným ročníkům?..že by start u Zouvalky?

Komentář

Ivanovicka brána má 9,72 každý rok. Opačný směr má 9,53. Přihlášené budeme zveřejňovat. A pro Michala. Musí se registrovat. Nevím jak přesně pro cizince funguje uložení informací ale v Německu jsem se zaregistroval jednou a potom už stačí jen zakliknout závod. U našich pilotů je to stejné. Zjistím podrobnosti pokud chceš. Jinak do systému se můžete zaregistrovat jako uživatele všichni. Do kterých sekci se dostanete nevím ale předpokládám, že seznam přihlášených bude dostupný. Zjistím bližší informace.

Komentář

Díkec za odpověď. Jen mi to přijde jako zbytečná práce navíc pro ty zahraniční jezdce, když třeba mají v plánu u nás jet jen jeden závod za rok. Ten seznam je viditelný i pro neregistrované tady https://is.autoklub.cz/racing/entrie...Q6czxrLGjMShio

Komentář

díky! už to vidím..jsem si doplantal Podivickou a Ivanovickou

Komentář

No pokud startuje jednou, tak by stejně údaje musel vyplnit do jiného formuláře. Takže navíc je jen ta registrace. To už nikoho nezabije. Osobně tuto přihlášku vítám, protože jsem jako spolujezdec přihlašoval vždy a opisovat na každém závodě stejně údaje dokola byl opravdu opruz. Takto zadáš jednou a je to. Ta registrace nikoho nezabije. A seznam jsem ani nevěděl, že je přístupný. Já jsem přihlášen trvale tak proto. Gonzo má odpověď. Takže zveřejnit nemusíme. Michale dík.
                  Naposledy upraveno paces; 22-08-20, 16:05.

Komentář

14 dnů do startu Vyškovské rally a 3 dny do uzávěrky přihlášek, kde evidujeme k dnešnímu dni 75 přihlášených. Potěšitelný je zájem rakouských posádek s nejen soudobými vozidly. Jména jako Vlček, Odložilík, Bisaha už v seznamu přihlášených máme. Očekávat lze ještě Honzu Černého, Petra Semeráda a Míru Tarabuse, kteří si snad Vyškovský rally sprint nenechají ujít. Potěšitelný je návrat Karla Kupce za volant R2 po více jak dvou letech. Určitě atraktivní budou průjezdy Petra Nešetřila v BMW 2002 TI.

Komentář

A už je tam i Kurka s Mini WRC. Tady se můžete mrknout na nejnovější reportáž Jirky Dokulila do vyškovské TV VyMik https://youtu.be/hLXypsGsU6E?t=664

Komentář

Mapy budou stejné jak loni nebo se jedou nové pasáže?

Komentář

Mapy budou zveřejněny podle ZÚ dne 9.9.2020 Určitě jsou jiné než loni.

Komentář

K vidění v aktuálním čísle časopisu rally. Myslím , že jsou stejné, jen směry se liší.

Komentář

Pokud "jiné než loni" znamená otočení směru dvou erzet, tak ano. Jak to bude namotané v JZD Zelená Hora z map nejde poznat. Jinak k nahlédnutí je celková mapa třeba zde na straně 13: https://www.vyskov-mesto.cz/assets/F...umenty=1132958

Je docela škoda, že pořadatelé neprodloužili přihlašování, když se zrušila Rally Tatry.
                              Naposledy upraveno Michalin STR8; 07-09-20, 19:04.

Komentář

Working...
                              X