Oznámení

Collapse
No announcement yet.

28. Rally Vyškov 2020 11. - 12. 9. 2020

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

I to už tady bylo v roce 2006, kdy se Vyškov stal na poslední chvíli po zrušení soutěže na Slovensku součástí MSR.
    Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Michale v době uzávěrky přihlášek se ještě Tatry měly uskutečnit. Tajuplně naznačím. Problém není že bychom nechtěli ale kapacita servisu je s ohledem na hygienická opatření snížená. Pokud musím mezi servisní stání vložit 2 metry mezeru tak se najednou ten obrovský plac scvrkne. Kam se normálně vejde 140 stání jsem měl problém dostat 114 posádek. Ulehčilo mi to pár odhlášení ale i tak se tam moc místa nenajde a docela mi to zamotal hlavu. Ale......
      Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Zdarec, mám menší dotaz ohledně úseku u dálničního mostu v Topolanech. Nevíte náhodou někdo jak to tam momentálně vypadá s úrodou na poli? Je tam stále něco nasazené nebo už to stihli místní zemědělci sklidit ? Nerad bych stál v dvoumetrové kukuřici Díky a rally zdar

Komentář

Ale...... ze strany posádek ze Slovenska byl zájem, pořadatel nemá problém nicméně pozdní přihlášení nebylo ze strany Autoklubu odsouhlaseno. Na druhou stranu řády platí tak jak jsou takže není o čem diskutovat. M?rzí nás to ale nic s tím nenaděláme.
          Ke kukuřici se přiznám, že jsem v sobotu kontroloval itík. Je nastojato kousek za startem od mostku u Ivanovic až po obslužnou okolo dálnice, Dál si to nemůžu uvědomit ale zítra tam jedu a napíšu. Možná i vyfotím.
          Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
            Ale...... ze strany posádek ze Slovenska byl zájem, pořadatel nemá problém nicméně pozdní přihlášení nebylo ze strany Autoklubu odsouhlaseno.
            Ach jo.... Co na to říct. Pokud by si na to organizátor troufl, tak nechápu, v čem je problém. Jako zahraniční účastníci by jeli Pohár pořadatele, takže by nebrali body nikomu. Jen by se svezli.

Komentář

vi se, jak to bude namotane v tom JZD Zelena Hora?
              www.rallyphotos.cz

Komentář

Autoklub a jeho principy...

Komentář

Showcase your photos and videos without any limits for FREE.

Pole za startem před skokem přes hlavní do Heroltovic bude po levé straně až po sotolinu posekane do pátku. Tedy na mapě obě pole před a ta hlavní. Je tam docela pěkný výhled od dálnice na cca 2 km a hromadu zatáček viz první 2 foto. Pod most se přijíždí od pole kukuřice, která tam zůstane. Zbytek je vidět na foto.

Komentář

Díky za odpověď a fotky
                    Snad nebudu za hnihopicha, ale můžu se ještě zeptat jak to vypadá na poli vpravo předtím než odbočují ze šotoliny zpátky na hlavní směr Prusy? U toho "čupku" přes "most"
                    Většinou jsem chodil tam, ale třeba po dlouhé době zakotvím pod tím mostem nebo u těch Heroltic... Ale šotolina je šotolina

Komentář

Tam je také kukuřice. Do pátku by měla být jedna strana posecena. Pokud chceš vidět dlouhý úsek tak je to pole super. Docela mne to překvapilo. Já to znám jenom že závodničky.
                      Naposledy upraveno paces; 10-09-20, 10:14.

Komentář

zdravím "paces" ..vidím se s mojou na první fotce na trati,bílé tričko. Byli jsme to taky zkontrolovat a věru kukuřice mizí před očima.Tak že jestli nezaprší,což nemá,nádherná možnost na sledování. Jen se zeptám,jak je to prosím tě z vjezdem na obslužku kolem dálnice? ˇMám za to,že když jsme šli od Heroltic na Ivanovice po ní,tak tam zákaz vjezdu nebyl.Je na ní možné vjet a nechat auto tak aby nezavazelo?

Komentář

Ano. Není tam zákaz. ​​​​​​ To je blbý slovosled. Dá se tam ale přijet jen od Rybníčku páč zbytek je trať. Od Ivanovič to nejde, tam je časovka. Dá se v pohodě najet na pole. Ti pánové co jsou na fotkách to přímo nabídli. Ale hlavně upozorňuji že pořadatel nemá divácká místa a toto je soukromá ráda.

Komentář

Vzhledem k tomu,že jsem četl,že to pojedeš obhlídnout,hned jsem na místě mojí říkal,že to budeš ty se zemědělcama Mám to z Přerova...Tak že když přejedu most přes dálnici z Ivanovic a dám se doprava a doprava pod dálnici a pak doleva na obslužku? To nepůjde? Ptám se ,páč jsem chtěl jet no mašině,to bych neřešil,ale mám nad kolenem štychy eště na tédeň,toš budu asi muset károu. Letos je potřeba tu situaci s sklizní využít,myslím,že to tam bude bomba

Komentář

Za chvíli začínají administrativní přejímky a i přes nepovedenou sabotáž od pluta se přihlásil velmi pěkný počet více než 100 posádek. To bylo číslo pro sázku v pořadatelském sboru a nakonec optimisté vyhráli. Aktualizovaný seznam přihlášených najdete na stránkách pořadatele www.rallyvyskov.cz v sekci diváci kde najdete jak mapy v pdf tak i odkaz na Rally-Maps
                              https://www.rally-maps.com/Rally-Vyškov-2020
                              V brzké době zveřejníme i soutěž s Filipem Marešem, kdy si můžete otestovat svoji rychlost podél Vyškovských RZ.
                              Naposledy upraveno paces; 10-09-20, 15:13.

Komentář

Je to tak. Za mostem hned doprava.

Komentář

Working...
                                X