Zdravím, je někdo schopný někde najít mapy na 3 stadte rally, našel jsem pouze 1. a 2. RZ, víc nic. Z Německé a Rakouské strany sice pustily divácká místa ale kudy jednotlivé zkoušky vedou netuším, díky. Vím z minulých let že to byl vždycky problém a v těch jejich brožurách nic navíc než na ofiko stránkách nikdy nebylo.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2022
Collapse
X
-
Die kompletten Streckenpläne, der einzelnen Wertungsprüfungen, gibt es nur in unserem Programmheft.
No to jsou taky dobry vocasove. Neco dame dokupy.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
- Likes 1
Komentář
-
Aber ihr programmheft obsahuje pouze ty hovna co mají na ofiko stránkách, alespoň vloni a předloni to tak bylo a je úplné jedno které město to tam pořádá ( Straubing, Passau nebo Waldkirchen). Takže i když si ho koupíš tak nevíš kudy ty RZ vedou.
Komentář
-
Ty Rakouský se jely, obě mají letos jinou kilometráž a co bude kde pozavíraného jinak a na přejezdu do Německa kvůli jejich zkouškám? Nechápu proč nemůžou normálně zveřejnit celkovou mapu jako všude všichni. Hlavně že se ohánějí tisíci fanoušky, dělají pro ně pravý opak a mimochodem ty České jsou tam jen dvě.
Komentář
-
Našel jsem nějaký mapy, jelikož jsou v PDF a jsou trochu větší tak jsem je hodil na náhodný online prohlížeč a pak klasicky na uložto a mediafire ať si každý vybere
Pozor Silnice v úseku Šumavské Hoštice - Kratušín - Dvory uzavřena. 1. 1. IP 22. B1 + Z 02. BL. AT. Í. Pozor Silnice v úseku Lažiště - Dvory a Lažiště Kratušín uzavřena. IP 10 a. IP 22. 1. B1 + Z 02. B1 + Z 02. B1 + E3a 650 m. B1 + Z 02. B1 + Z 02. B1 + Z 02. EC. 1. B1 + Z 2. B1 + Z 02. Pozor Silnic ...
Ulož.to Disk je československou jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma.
Komentář
-
Něco k posádkám na Rally Vsetín : Březík,Vlček Martin ti jsou asi jasní.A kdo dál má v plánu jet Vsetín,když už velký mistrák je uzavřený ? Střítezký ?Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.
Komentář
-
Ja sem dam, co mam hotovy, at se nad tim muze diskutovat a korigovat: https://mapy.cz/s/lobagulale
Sonnen mi celkem sedi, akorat mi chybi cca 0.5 km, tak asi nekde bude nejaka motanice.
Peilstein je oproti lonsku otocenej a prodlouzenej od startu, ok.
Julbach je naopak kratsi a nevim, jak udelat druhou pulku tak, aby sedela dylka RZ i prejezdu na Breitenberg.
A na Breitenbergu jsem uplne v lese, nemuzu najit cil, ze kteryho by sedel prejezd do Waldkirchenu i do servisu pred cilem. Rampa je v Nordisches Zentrum Breitenberg/Jägerbild a 700 m od ni by mel bejt servis, vhodnou plochu ale nevidim. Jedina ta louka primo v tom skicentru.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
- Likes 1
Komentář
Komentář